Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oyun star wars olmuş lan. bi ateş ediyosun dıkşın dıkşın çizgiler çıkıyor silahlardan. yani beta erken konuşmamak lazım ama bf3 betada eğlenmiştim. sanki o betada grafikler de daha iyiydi. beta dediğin şey biraz da millet görsün sevsin sonra gitsin paraları atsın değil mi aga. ben beta oynamasam direk alırdım mesela. ama şimdi bi kurt düştü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 acayip beta bugları var oyunda. 2 round oynadım, vuruyosun adamı kafasından görüyorsun kan da çıkıyor, adamın health 100 hala. binanın çökküşü süperdi açık konuşayım. ama altında kalanlar öldü mü onu anlayamadım. snipera mesafe ayarı gelmiş, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bina çökerken üstünde ve içindeki herkes ölüyor. bu carbine ve pmr 'lar betada kapalı mı nasıl unlock ediyoruz? tamam gördüm sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 senko said: ben 1,2,3 ü oynamadım 4ü direk oynasam olur mu multi'nin hikayesi direk 2 ile bagintili. Hadi 3'u oymasan neyse de 2'yi oynamadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bingildak said: veya benim gibi lord statüsüne ulaşmış olanlar. ben oyunlarını oynamayı istedim diye kendilerini şanslı hissediyorlar. medal of honor var mı hesabında. o olanlara da verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yok abi simcity* var ve deadspace var bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 df said: bingildak said: veya benim gibi lord statüsüne ulaşmış olanlar. ben oyunlarını oynamayı istedim diye kendilerini şanslı hissediyorlar. medal of honor var mı hesabında. o olanlara da verdiler. bende medal of honor var vermemişler hatta en çok bana vermeleri gerek. bad company 2 deluxe edition, bf2142 deluxe edition bf3 limited edition medal of honor var ama bf4 beta yok. terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lordlara veriyorlar sadece sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 son çıkan moh ama. öncekiler değil. bf3 premium, bf4 deluxe, moh warfighter ve bıngıldak şimdilik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yunusemre said: senko said: ben 1,2,3 ü oynamadım 4ü direk oynasam olur mu multi'nin hikayesi direk 2 ile bagintili. Hadi 3'u oymasan neyse de 2'yi oynamadan olmaz. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bıngıldak, Paticik EA sorumlusu herhalde başka neden versinler. Bundan sonra EA'ya saydırırken seni muhattap alacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bingildak said: lordlara veriyorlar sadece sori. Bi yerden girecek götüne ben onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Peter-Griffin-Haters-Gonna-Hate-Dance-MRW-Gif.gif deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arkadaşlar editim diye beni dışlamayın lütfen, beraber oynayabiliriz. dr3amfury , ekleyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 eee oyun nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 valla dürüst olmak gerekirse bf3'den ben bir fark hissetmedim ama yani bf çok oynamış bir adam değilim. hissiyat benim için aynıydı. tek map olduğu için ve silah çeşitliliği olmadığı için pek derin yorum yapmak mümkün değil ama yeni motor gayet güzel ambiyans yaratıyor daha gerçekci buldum ben. e bunu tabii performans kaybıyla yapması iyi değil ama o kadarını optimize ederler zaten diye düşünüyorum. commander yok şu an betada, onu da test edemiyorum. yeni mapler, yeni motor, daha iyi ambiyanslı bf3 gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Şu an oynanıyor düzeyde olsa da, optimist asyon yapmaları şart. Bazı acılardan bakınca oyun saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Helikopter değişmiş ve çok daha iyi olmuş. Bir kere ammo reload olayı falan değişmiş, daha dikkatli kullanman gerekiyor ammoyu falan. flare'ler de hemen dolmuyor, baya bir combat dönüyor 2 heli arasında, çok kolayda patlamıyorsun dikkatli kullanırsan çünkü recover sistemi değişmiş falan. Baya ufaklı tefekli değişikler bir araya gelince yeni bir oyuncuk halini almış işte. Expension hissi vermedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bazi garibanlar bilmeden beni helikoptere biniyor, yerden teması kesmemiz ile bir binaya girmemiz veya burun üstü çakılmamız 4.5 sn falan alıyor ve kesinlikle patlıyor o helikopter canlı çıkan olmuyor muwhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yok mu mumble, teamspeak filan? Bağrışalım, böğrüşelim topluca eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 LathspeLL said: Helikopter değişmiş ve çok daha iyi olmuş. Bir kere ammo reload olayı falan değişmiş, daha dikkatli kullanman gerekiyor ammoyu falan. flare'ler de hemen dolmuyor, baya bir combat dönüyor 2 heli arasında, çok kolayda patlamıyorsun dikkatli kullanırsan çünkü recover sistemi değişmiş falan. Baya ufaklı tefekli değişikler bir araya gelince yeni bir oyuncuk halini almış işte. Expension hissi vermedi yani. gunner'lığını yaptım bir 10dk falan iyi kullanıyorsun helikopteri :) gerçi o kadar aksiyondan sonra apartmana çarpıp ölmek biraz talihsiz oldu ama iyi kill topladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 buralarin helicisi lathspell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 buraların en büyüğü o bir başka lathspell lathspell çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nick ne senin? Haritaya alışmam lazım, bina olayını sevdim, saklanabiliyorsun aralara. Ama arada saçma olaylarda oluyor, mekanikleri kavramam lazım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 LayneinChains ben haritayı çok beğendim şahsen hem metroda hem kulenin tepesinde güzel aksiyon dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar