Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ouya - Yeni Konsol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
helal olsun hiç satmayacak ve muhtemelen kısa bir süre sonra unutulacak olan dandirik bir konsol için 8.5 milyon dolar toplamışlar. ben olsam parayı alır kaçardım bu konsolu piyasaya süreceğime. zaman kazanmak için de birkaç kişiye gönderirdim aleti.
Mesaj tarihi:
gerçekten konsolun iş yapacağını düşünüyorsan diyecek sözüm yok. şu aletin yapabileceklerini utanmasa galaxy s3 yapacak zaten. onu tv'ye bağlamak da zor değil. al sana ouya.
Mesaj tarihi:
bravo. gerçekten bu kadar gerek fiyat, gerek özellik farkı olan 2 aleti çok güzel karşılaştırdın.

böyle bi need varmış ki 8 milyon dolar toplamış adam. sen istediğin kadar burada batacak de.
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cocukken aldigimiz husranla sonuclanan 99 in 1 gameboy kartuslari gibi videonun ilk yarisi

standardize bir platforma indie oyun yapalim diyenlere iyi gelir artik umarim
Mesaj tarihi:
Cd- said:

ouya patladı
http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/99-kickstarter-console-ouya-sells-out-but-is-dogged-by-poor-reviews-8674427.html
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1fvhkg/ouya_unboxing/

99 dolarlık cihaz hakkında yorumları yazmışlar, herhalde adamlar 600 dolarlık bir cihaz bekliyorlardı karşılarında.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi en baştan beri düşünüp duruyorum, bu alet ne işe yarar, neden böyle pompalandı, nası bu kadar başarılı kıldılar daha çıkmadan diye anlayabilmiş değildim. patlamasına şaşırmadım o yüzden. gerçekten hiç konumlandıramadım kafamda yerini ya.

herhalde ben anlayamadım milletin bi bildiği vardır demiştim açıkçası. hayır bari play store desteği olsa da millet android oyunları kurabilse, yok o da yok, hiç olmadı angry birds falan çalıştırsın. yok.
Mesaj tarihi:
xbmc gibi bi media center modu varsa gidebilir aslında, 100 dolar fena rakam değil. çin malı dandik usb'den çalışan medya playerlardan alacağıma böyle şekil bişi almayı tercih ederim. media center modu çaksınlar buna.
Mesaj tarihi:
of hazır market varken aynı platformu kullanmaya rağmen trip yapıp google playı tanımamak... mis gibi google play kullansa belki alınırdı her aptallığına rağmen de bu nedir ya

wp8 bile beceremedi düzgün market yapmayı bunlar neyine güveniyor ajshfskjgh
  • Yeni Oluştur...