mascio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 helal olsun hiç satmayacak ve muhtemelen kısa bir süre sonra unutulacak olan dandirik bir konsol için 8.5 milyon dolar toplamışlar. ben olsam parayı alır kaçardım bu konsolu piyasaya süreceğime. zaman kazanmak için de birkaç kişiye gönderirdim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 günü gelince uplarım mascio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 gerçekten konsolun iş yapacağını düşünüyorsan diyecek sözüm yok. şu aletin yapabileceklerini utanmasa galaxy s3 yapacak zaten. onu tv'ye bağlamak da zor değil. al sana ouya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bravo. gerçekten bu kadar gerek fiyat, gerek özellik farkı olan 2 aleti çok güzel karşılaştırdın. böyle bi need varmış ki 8 milyon dolar toplamış adam. sen istediğin kadar burada batacak de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 E hadi bakalım neden olmasın. Gücünü merak ettim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bende verdim siparisini ozellikle monogame tarafında birkac oyunumu port edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çok geç kaldı bu herifler ya dha çıkıcakta pehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 daha çıkmadan patladı http://www.futuremark.com/pressreleases/testing-the-ouya-with-3dmark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 e çıkmış bu. potansiyeli falan var aslında ya. kutusu tipi baya samimi geldi bana eski karakutular gibi sdgsdg http://www.youtube.com/watch?v=ff3eSXoAvdc gameplay videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Patladi gibi ama epey satacak. 99$'a Migros'da gorursem mesela ben de alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyunlar kötü, arayüz kötü, performans kötü. niye kötü tasarımlı amatör bi konsola 100 dolar vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gayet iyi 100 dolar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cocukken aldigimiz husranla sonuclanan 99 in 1 gameboy kartuslari gibi videonun ilk yarisi standardize bir platforma indie oyun yapalim diyenlere iyi gelir artik umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 patlayacak gibi duruyordu. patlamış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben alırım gayet güzel ve nostaljik komodor anılarım çoştu bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ne işe yarıyor bu şimdi ? 2-3 tane tırto oyun harici bir işlevi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arcane said: gayet iyi 100 dolar için alacaksin yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 exclusive oyununa bakar. neden olmasın. şu an ilgimi çeken birşey yok. zaten şu an kimsenin ilgisini çeken birşey yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cd- said: ouya patladı http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/99-kickstarter-console-ouya-sells-out-but-is-dogged-by-poor-reviews-8674427.html http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1fvhkg/ouya_unboxing/ 99 dolarlık cihaz hakkında yorumları yazmışlar, herhalde adamlar 600 dolarlık bir cihaz bekliyorlardı karşılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 teknoseyirin incelemesini izledim şimdi, patlıcak demiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi en baştan beri düşünüp duruyorum, bu alet ne işe yarar, neden böyle pompalandı, nası bu kadar başarılı kıldılar daha çıkmadan diye anlayabilmiş değildim. patlamasına şaşırmadım o yüzden. gerçekten hiç konumlandıramadım kafamda yerini ya. herhalde ben anlayamadım milletin bi bildiği vardır demiştim açıkçası. hayır bari play store desteği olsa da millet android oyunları kurabilse, yok o da yok, hiç olmadı angry birds falan çalıştırsın. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 cihazda bi tane doğru düzgün oyun var o da kasıyor lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 xbmc gibi bi media center modu varsa gidebilir aslında, 100 dolar fena rakam değil. çin malı dandik usb'den çalışan medya playerlardan alacağıma böyle şekil bişi almayı tercih ederim. media center modu çaksınlar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 of hazır market varken aynı platformu kullanmaya rağmen trip yapıp google playı tanımamak... mis gibi google play kullansa belki alınırdı her aptallığına rağmen de bu nedir ya wp8 bile beceremedi düzgün market yapmayı bunlar neyine güveniyor ajshfskjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 cunkiii OUYA TEK BASINA IKTIDAR pic related http://i.imgur.com/UU8i79J.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar