progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mono said: ARMA II yi istiyorum hadi steam ya...hadi yap bi %50 alicam aninda..DayZ icin kasiniyorum aynen. DayZ denemek istiorum ama 10 dolardan fazla vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ABİ ŞU ASSASİNS CREEDİ ANSI ÇALIŞTIRICAZ uplayi açıyorum eski hesabım var içinde brotherhood var ama ekliyemiyorum ki steamden de indirdim kurdum 11gb NEDİR DERDİ BU UPLAYİN YA bi origin bi uplay gereksiz salak salak şeyler bi de gta nın gerzek olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tamam hallettim salak bi sistemi var uplayi açıyo acc adı girmemi istemezse revelations isterse broterhood olan hesap açılıyo çok başarılı sistem.... dlcleri ekliyemedim ama şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bende AC: Revelations DLC'lerini istiyorum. Collector's Edition var bende, Steam'den sadece DLC'leri alamıyorum. Ubisoft'un sitesinden alırsam 24 Euro'ya mal oluyor. Steam'den AC:R Gold edition alırsam 17 dolar. Alsam mı oyunu tekrar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alan Wake indirimi baska sitede 11dolara kacirdim derken 7.5$ steam super oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Steam hesabımda Dark Messiah belirdi benim bir hafta kadar önce, free weekend'dir dedim ama gitmiyor hala? Ne iş bu? Dark Messiah vardı ama başka hesapta duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Abi çok mutluyum istediğim oyun gelmedi bugun. Yarabbi şükür maaşlar bi kaç gün daha güvende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 vermeyecektim dün oyu ac e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: lan yatacam AC:Rev hala girmedi, sabaha bıraksam kaçırmış olacam 20 dk sı kalmış koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 gece aldım abi sağol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 mono said: ARMA II yi istiyorum hadi steam ya...hadi yap bi %50 alicam aninda..DayZ icin kasiniyorum Bu mod nasıl bişey? Alpha versiyondaymış henüz, düzgün çalışıyor mu bari? Bi de ARMA2 Combined Operations lazımmış bu mod için sanırım, ben de ARMA2 ve ARMA2 Arrowhead var ayrı ayrı olur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 neyseki kkartının ödeme şeysi 16sında, sınırdan yürüyüp hmm diyip bakıp geri dönüyorum şimdilik sdg. sadece 6-7$ harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Risen II gelmeyecek mi? Gelsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 YA BU LEGEND OF GRİMROCKTA vendor gibib işi war mı yoksa fazlalıkları yere atıp devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yere atıp devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 peki hızlı cast için bi yol var mı cok sıkıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bir insan oynamayacağı oyunları niye alır ya.. Steam Sale resmen hastalık halini almış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 greenmangaming de boş durmamış bu arada up to %75 diyerek indirime girmiş. http://www.greenmangaming.com/ bir bakın güzel fiyatlara oyunlar var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Steam sale'dan oyun almak bir sürü, hepsini indirmek... Sonra açıp HON oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 greenmangaming de Metro 2033 falan var indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şu Metro 6234723467 kere indirime girdi, 15 günde bir iniyor bari free yapsınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Metro 2033 This game requires a free Steam account to play. Aldıktan sonra... To play games you need Capsule. wtf?! neyse bedava geldi en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 arkham city istiyorum ben ama alamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 GokTuRK said: arkham city istiyorum ben ama alamıyorum ya Hiç bir zaman da alamıcaksan muhahahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar