Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yutuptan videosunu izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 O da mantıklı. Öyle yapayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 board game severler, Ticket to Ride'ın olduğu dünkü indie pack'i alacak var mı aranızda? ben almak istiyorum, içinde Defcon ve Spacechem gibi 2 tane daha dikkat çekici indie var. var mı benle beraber alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 totalwarlar indirimss napolyon oynamadım nasıl aradan onu ayıklasam dlclerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tw serisinin hepsini oynadım ama alsam mı ki ya lksdfjslkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 almadığın hata, al al heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 simcity 4'ün widescreen durumu ne? windows 7'de doğru düzgün çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 1600x1200 W7 çalışıyor. Extra bir ayar var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Stalker'ın online ı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bir de Simcity'e 5$ fazla olmuş, 2.99 yeterdi. Almıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 son 3 gün... http://alltheragefaces.com/img/faces/png/neutral-sweaty-concentrated.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yine gele gele region lock geldi oylama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bu hafta yeni oyun da çıkmamış hiç. Steam Sale varken yeni oyun bile çıkartamıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 steam sale şimdilik iyi gidiyor ya. shogun aldim rage aldim ikisinden de memnun kaldim. keşke new vegasi kaçirmasaydim ama kart bilgilerimi kayip etmiştim aklsdh Carpe Fulgur Collection şunu merak ediyorum nedir nasildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şu an indirimde olan oyun "Fable 3" mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 pronoit said: Carpe Fulgur Collection şunu merak ediyorum nedir nasildir ? recettear , caitalism HO! item shop yönetiyosun, basit çerezlik oyunlar. diğerleri için Ys: origins felan daha iyi aynı tür içinde snaırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 dragon age origins ve awakening aldım. 36 dolar oldu toplam aldığım. 50 dolar bütçe koymuştum iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Origins ve Awekening ne kadar? Baya kararsızım onları almakta, Bioware'in insanlara yönelik yaptığı son oyunlar bunlardı. Bi taraftan da şimdi alsam bile parası onlara gidecek sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 origins 4.99$ awakening 3.74$ ben ikisini de oynamadım hiç o yüzden değer parasına. çok övülüyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 The Stone Prisoner dlc dahilmiş bak o iyi, açık ara en iyi dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Stalker: Call of Pripyat 5 dolara inmiş, 2. oyunu biraz oynamış ama oyun motorunu beğenmemiştim (Quake motoru vardı sanırım) Bu 2010'da çıkan 3. oyun nasıldır daha gelişmiş midir, alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 longest journey'e verin de gelmis gecmis en iyi adventure oyunlarindan birini 2,5 dolara alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Norak said: The Stone Prisoner dlc dahilmiş bak o iyi, açık ara en iyi dlc Bu saatten sonra dragon age alıyorsanız toplu pack i almanız daha iyi olur. DA1 + expansion + full DLC ler olmadan almayın DA yı. Originden felan alın yada amazondan. DLC'siz alınmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Stalker: Call of Pripyat 5 dolara inmiş, 2. oyunu biraz oynamış ama oyun motorunu beğenmemiştim (Quake motoru vardı sanırım) Bu 2010'da çıkan 3. oyun nasıldır daha gelişmiş midir, alsam mı? ilk oyun gibi bu güzel. 2.si en kötüsüydü oyunların bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar