Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sale olaylari iyi ya. yilin normal donemi ekstrem 1-2 oyun haric bisi almiyorum. summer ve winter sale icinde 100'er dolar ayirip 1 sene oyalayacak oyun alip yardiriyorum.

su ana kadar;
- trine 2 (3,50$)
- bastion (3,50$)
- fo:nv ultimate (10,00$)
- rage (10,00$)
- metro 2033 (5,00$)

32$ harcamisim, yaklasik 40$ daha limiti var galba kullandigim sanal kartin. tuketene kadar abanirim ehue. ck2 ve witcher2 rezerve zaten kacirdim ilk gunleri. :(

bu coh nasil? oyunun kendisi 2,49$ ama ek paketlerle falan 12,48$ tutuyor. deger mi?
Mesaj tarihi:
coh'da ek paketlerin bence sonraki bi indirimini yakalamak lazım çünkü şu an ana oyundan pahalı exp.ler lol biraz saçma bi indirim koymuşlar ona.
Mesaj tarihi:
Aklıma geldi, deniyeyim dedim, keşfettim.

iPhone'da 3G ile Steam app'i açtım. Arkham City gözüküyor! Euro olarak veriyor fiyat. 22,49€'ya Batman Franchise var, bütün DLC'ler, bütün batman'ler ve Gotham City imposters...

Arkham City 9,51€

Hmm.
Mesaj tarihi:
VPN ile almaya çalışınca Steam niye saçmalıyor?

Adres kısmına USA yapmak gerekiyormuş.

Paypal adresi TR göründüğü için vermiyor bu sefer. Daha da uğraşmam, bensiz kalsın Batman.
Mesaj tarihi:
arkham asylum aldım onu oynayayım önce. diğeri korsan oynayacağım. salak bi dağıtımcı için o kadar uğraşamam. kendi kaybeder =)
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

BEYLER STEAM ID MULGEAR EKLEYİN İSTİYOSANIZ
paypalime atıyosunuz parayı trade ediyorum alıp ben de

Mulgear a yardımı için tekrar burdan teşekkür ediyim. Batman Franchise pack i aldım sayesinde.

Halaaa idda ediyorum bu region olayı çok salakça birşey.
Mesaj tarihi:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! crysis alamadım bugün, steam mi patlaktı bir türlü yüklemedi siteyi?!? 20 dolara full pack crysis pek iyi giderdi be...

bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?
Mesaj tarihi:
inventoryden oyunu secip add to my library diyceksin. ben de baya aramistim basta.

bu arada ben de mulgeara bi de buradan tesekkur edeyim arkham city icin ^^

edit: haa sanirim yanlis okumusum, senin problemin bu diil buyuk ihtimalle :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?
GFWL'dan Redeem Code seçeneğini seçip, keyi yazdıktan sonra download ediyorsun.Key library de CD Key yazan yerde görünüyor.(1.6 gb dosyanın boyutu)
  • Yeni Oluştur...