Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

bu sale olaylari iyi ya. yilin normal donemi ekstrem 1-2 oyun haric bisi almiyorum. summer ve winter sale icinde 100'er dolar ayirip 1 sene oyalayacak oyun alip yardiriyorum.

su ana kadar;
- trine 2 (3,50$)
- bastion (3,50$)
- fo:nv ultimate (10,00$)
- rage (10,00$)
- metro 2033 (5,00$)

32$ harcamisim, yaklasik 40$ daha limiti var galba kullandigim sanal kartin. tuketene kadar abanirim ehue. ck2 ve witcher2 rezerve zaten kacirdim ilk gunleri. :(

bu coh nasil? oyunun kendisi 2,49$ ama ek paketlerle falan 12,48$ tutuyor. deger mi?
Sosyal ağlarda paylaş

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! crysis alamadım bugün, steam mi patlaktı bir türlü yüklemedi siteyi?!? 20 dolara full pack crysis pek iyi giderdi be...

bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?
GFWL'dan Redeem Code seçeneğini seçip, keyi yazdıktan sonra download ediyorsun.Key library de CD Key yazan yerde görünüyor.(1.6 gb dosyanın boyutu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...