jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 %75 E.Y.E ,%75 Sanctum ,%50 Krater. Sanctum'u seçmeyin de ne seçerseniz seçin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 erucalavera said: abi ne kadar tüm dlcleriyle evropa fiyatı City + harley quinn 13€ Steam erisimim oldugunda (1 saate) bakarim toptan fiyatin da 22€ filandi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bugün bişey yok iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 son gün falan patlatırlar bombaları kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Şu tren oyunu nasıl acaba. Merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Krater potansiyel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 stronghold 3 kötü dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu sale olaylari iyi ya. yilin normal donemi ekstrem 1-2 oyun haric bisi almiyorum. summer ve winter sale icinde 100'er dolar ayirip 1 sene oyalayacak oyun alip yardiriyorum. su ana kadar; - trine 2 (3,50$) - bastion (3,50$) - fo:nv ultimate (10,00$) - rage (10,00$) - metro 2033 (5,00$) 32$ harcamisim, yaklasik 40$ daha limiti var galba kullandigim sanal kartin. tuketene kadar abanirim ehue. ck2 ve witcher2 rezerve zaten kacirdim ilk gunleri. :( bu coh nasil? oyunun kendisi 2,49$ ama ek paketlerle falan 12,48$ tutuyor. deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 coh'da ek paketlerin bence sonraki bi indirimini yakalamak lazım çünkü şu an ana oyundan pahalı exp.ler lol biraz saçma bi indirim koymuşlar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aklıma geldi, deniyeyim dedim, keşfettim. iPhone'da 3G ile Steam app'i açtım. Arkham City gözüküyor! Euro olarak veriyor fiyat. 22,49€'ya Batman Franchise var, bütün DLC'ler, bütün batman'ler ve Gotham City imposters... Arkham City 9,51€ Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 al bana! ciddiyim ya biri arkham city alsın karşlığı tr ye açık bi oyun alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Masquerade said: bu coh nasil? oyunun kendisi 2,49$ ama ek paketlerle falan 12,48$ tutuyor. deger mi? CoH çok iyi oyundur. CoH ve Opposing Fronts al. Valor iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 coh en iyi stratejilerden biri alınır tarzı seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 VPN ile almaya çalışınca Steam niye saçmalıyor? Adres kısmına USA yapmak gerekiyormuş. Paypal adresi TR göründüğü için vermiyor bu sefer. Daha da uğraşmam, bensiz kalsın Batman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yok mu hıc tandıgınız ya arkham city icin, ben allahın korelisine aldırdım trade karsılıgında, bu arad 150$'ıda gecmisim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 BEYLER STEAM ID MULGEAR EKLEYİN İSTİYOSANIZ paypalime atıyosunuz parayı trade ediyorum alıp ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 arkham asylum aldım onu oynayayım önce. diğeri korsan oynayacağım. salak bi dağıtımcı için o kadar uğraşamam. kendi kaybeder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aynen korsandan oynar bitiririm. 2 haftadır kıvrandığımıza değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 mulgear6 said: BEYLER STEAM ID MULGEAR EKLEYİN İSTİYOSANIZ paypalime atıyosunuz parayı trade ediyorum alıp ben de Mulgear a yardımı için tekrar burdan teşekkür ediyim. Batman Franchise pack i aldım sayesinde. Halaaa idda ediyorum bu region olayı çok salakça birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! crysis alamadım bugün, steam mi patlaktı bir türlü yüklemedi siteyi?!? 20 dolara full pack crysis pek iyi giderdi be... bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 inventoryden oyunu secip add to my library diyceksin. ben de baya aramistim basta. bu arada ben de mulgeara bi de buradan tesekkur edeyim arkham city icin ^^ edit: haa sanirim yanlis okumusum, senin problemin bu diil buyuk ihtimalle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sabonis said: bi de bişi sorucam, arkham city aldım gift ile aynı zamanda harley quinn dlc aldım, dlc listemde gözükmüyo, oyunun üstüne tıklayınca da göremedim, önce yüklemem mi gerek oyunu dlc'nin açılması için?GFWL'dan Redeem Code seçeneğini seçip, keyi yazdıktan sonra download ediyorsun.Key library de CD Key yazan yerde görünüyor.(1.6 gb dosyanın boyutu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Shopping whore topic, sanırım yanlış geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kim ulan bu sanctum gibi 2 milyar kere indirime girmis oyunu secenler krater gibi yeni title dururken orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://images.forbes.com/media/2010/12/01/1201_gabe-newell_485x340.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar