Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şimdi ona bakıyordum, pakedin içine girince hiçbir oyunu tek tek göstermiyor. sadece pakedi satıyor. pakedi bloklamayı unuttular sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 E harbi Pack olarak çıkıyo Saints Row. Bende VPN den bakıyorum ondan sanıyordum. Lold olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 pack olarak diil de, oyun + season pass dlc'yi alirsan butun gorev dlclerini almis oluyorsun sanirim... kalan dlcler item/kostum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bence kararınızı hızlı verin çünkü "ana bloklamamışız" deme ihtimalleri yüksek her an heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yok packlerde abuse var ole, gecen sene bende fable3 u almistim ayni taktikle adsfsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 lol ben de tam onu anlattım bugün bizimkilere, dlc sayfasından girip öyle almamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 skyrim 50% var vote icin. daha fazla inmeyecek galiba. 75%'i winter sale'da göreceğiz. diğer adaylar da 50% mw3 ve 75% de:hr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Skyrim zaten 50% indirim görmüştü ,deus ex desen yine öyle. Bunları community vote'a koymasalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Valla ben deus ex'i kıl payı kaçırmıştım. :D Çıkarsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çakallık işte çok satan oyunları tekrar indirime koyuyorlar.bi daha çok satsın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Saints Row the Third franchise pack de aldım. Oldu direk. Yüklüyor şu an. Deus Ex de bi daha bir girse indirime onu da aradan çıkartsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 skyrim vote i kazanırsa %66 indirim görecekmiş diye bir rivayet var dur bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Civ serisi an itibariile flash salede http://store.steampowered.com/sub/15366 75% indirimde tekrar saat 11.00 e kadar sürecek indirim. sipeyskeyk said: Civ collection alacağıma civ 5 aldım sadece. neden yaptım bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi işe gitmem gerekiyo ve flash sale de dxhr ve skyrim var FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 mirror's edge'de aldım ya. vote hangisine vereyim ben ilgilenmiyorum ilgilenenlere bi faydam oldsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 terraria hariç herşeyi seçtirdim şimdiye kadar sektirmeden, skyrim seçtim başka bişi çıkmaz ona göre ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 envanterdeki ürünü kütüphaneme ekle diyince hata veriyor nedense. sizde de sıkıntı var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sparkcaster said: abi işe gitmem gerekiyo ve flash sale de dxhr ve skyrim var FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU Steam app var ordan da satın alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 jagd said: Civ serisi an itibariile flash salede http://store.steampowered.com/sub/15366 75% indirimde tekrar saat 11.00 e kadar sürecek indirim. sipeyskeyk said: Civ collection alacağıma civ 5 aldım sadece. neden yaptım bilmiyorum :( abi allah belanı versin diyorum baska bisi dmeiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2012/07/halolz-dot-com-steamsummersale-holdwallets.jpg pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 almadım işrade kullandım almıcam yeter abi 80 dolar lık oyun almısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 BonePART said: jagd said: Civ serisi an itibariile flash salede http://store.steampowered.com/sub/15366 75% indirimde tekrar saat 11.00 e kadar sürecek indirim. sipeyskeyk said: Civ collection alacağıma civ 5 aldım sadece. neden yaptım bilmiyorum :( abi allah belanı versin diyorum baska bisi dmeiyorum 5 varken diğerlerini oynamam diye düşündüm ya. DMİ? DMİ? DMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya 4 complete varken 5 oynanmaz asıl bence, daha önce hiç 5 oynamadıysan hayalkırıklığı inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi 5 4 u geçtim ,complete packte colonization var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ben 3'te bıraktım abi. en son 3 oynadım. 4 mü alayım yani? pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar