Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 mac-win versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hepsini bırak avadon oyna bonepart. cidden onların hepsinden kat kat daha iyi, senin gibi rpg sever adama tam hitap eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi biraz paslanmısım ya 5 sayfa wot okuyamadım baslarda sonrada baska bisiye daldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 BonePART said: Norak said: 3 kovboy falan seviyorsanız güzel baya zaten hep senaryo gidiyor, bide bi birim var böle kunduz şapkalı tüfekli, ilk birimlerden, onunla bitirirsiniz oyunu başka birime gerek olmuyo pek :p 3 o kadar kotu bi oyunki yazık oldu resmen seriye http://www.blogcdn.com/www.wow.com/media/2010/06/gregstreet.jpg adam sabit "fast pace" mantigi ile iki oyunun birden icine etmeyi basardi asfdfasfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 flashta bize gözükmeyen hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 red guerilla faction nası oyun iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şimdi baktım 25 oyun yüklü pc'de ve anca 5-6 tanesi bitmiş. hala da gözüm indirimlerde. ne maymun iştahlıymışım ya =) bi ara temizleyeyim şunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fallout New Vegas ile Dear Esther aldım şu ana kadar. Metro 2033 alsam mı diye düşünüyorum ama tırsıcam oynayamiyacam gibi geliyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Flashta bize görünmeyen oyun Fable 3. 12,49$ olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 witcher 2 indirime girdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Yanlış hatırlamıyorsam oylamayla girip çıktı. Tam emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hayrettin yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 poff bu community choice içinde gece 1 e kadar beklemek gerek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GERGE said: Tekrar söylüyorum buradan, CRPG sever herkes bu oyunu almalı: http://store.steampowered.com/app/112100/ Oyun süper! Hadi bunu da alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sparkcaster said: hayrettin yapma Girer yine bence. 6 gün var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Wiçır 2yi on küsür dolara aldım ben geçende yapılan indirimde. Girdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 BlackSheep said: red guerilla faction nası oyun iyimidir? beyler bi laf edinde 2 saati kaldı kaçırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ya o oyunun en büyük özelliği bütün yapıların yıkılabilir olması. Mesela düşman üssüne giriyorsun. Alıyon eline çekici hatır hutur sütünları yıkıyorsun. Bina düşmanın kafasına iniyor. Gördüğü zarar nedeniyle yıkılmaya başlayan binadan kaçmaya çalışması falanda zevkli. Bunun dışında bildiğin normal bir aksiyon oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ilk red faction çok iyiydi, 2. çok kötüydü. bunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Witcher 2 bir 60% indirim gördü ,yanlış hatırlamıyorsam flash sale di .Muhtemelen günlük indirimede gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 2 euroya değer ozaman heralde aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 VPN olayını geç görmüşüm yoksa kaçırmazdım Batman'i. Oylarınızı Lara'ya verin, duble yol yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Norak said: biri şuna gabe in yüzünü koysun, tropico 3 yazısınıda steam summer sale yapsın: http://media.giantbomb.com/uploads/0/3699/1817245-tropico_3.jpg o deilde şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 İkinci foto daha bi samimi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çaubk bir cevap alırsam sevinirim. çok övdünüz sonunda alıcam saints row galiba. tek başına oyun 7.5 euro veya 25 euro full pack var arkadaş alacak. ne diyorsunuz 25 euro gayet kazık gibi geldi, çok değerli şeyler var mı dlc'de yoksa "sadece oyunu al gayet tatmin eder" diyor musunuz? sam'in dediği gibi 25 dolara komple pack kendim alma ihtimalim de var. 25 dolar komple pack mi 7.5 euro sadece oyun mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar