OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 tahmini cüzdanları boşaltma tarihi 12 temmuz, gene 100% emin olmamakla beraber genel paket ayrıntılarını http://cdr.thebronasium.com adresinden öğrenebilirsiniz (search sub falan filan summer yazın 2010daki paketler bile çıkıyor). achvmntlar için bir gelişme yok. Redditten direk arak said: Here's a list of the indie bundles that will be on sale during the event, prices pending... •Day 1: Anomaly Warzone Earth, The Baconing, Cave Story+, EDGE, Lone Survivor. •Day 2: Botanicula, E.Y.E, Oil Rush, Splice, Universe Sandbox, •Day 3: Bit Trip Beat, Braid, Bunch of Heroes, Insanely Twisted Shadow Planet, Runespell Overture, •Day 4: A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks that Matter, Sanctum, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, •Day 5: Audio Surf, Gemini Rue, Greed Corp, Tiny Bang Story, Ys: The Oath in Felghana •Day 6: Awesome, Defcon, Space Chem, Ticket to Ride, Trauma •Day 7: Avadon, Dungeons of Dredmor, Qube, Vessel, Zombie Driver •Day 8: Demolition Inc, Hoard, Sol Exodus, Swords and Soldiers HD, Wings of Prey, •Day 9: Capsized, Jamestown, Revenge of the Titans, VVVVVV, Zeno Clash •Day 10: All Zombies Must Die, Beat Hazard, Bit trip Runner, Eufloria, Machinarium •Day 11: Hydrophobia, Orion: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo Other confirmed bundles: •1C Collection Pack •Adam's Venture Complete Bundle Retail •Anno 2070 Pack •Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City and Batman Gotham City Imposters Bundle •Bethesda Collection (BRINK, Fallout New Vegas, Skyrim, Hunted) •Bioshock Franchise Pack •BIT.TRIP.BEAT Bundle •BIT.TRIP.RUNNER Bundle •Carpe Fulger Bundle (Recettear: An Item Shop's Tale, Chantelise, Fortune Summoners) •Civilization Collection •Command and Conquer Franchise •Dawn of War Franchise Pack •Dead Island Complete •Duke Nukem Bundle •Foreign Legion Bundle •Kalypso Collection (Tropico, Jagged Alliance, Airline Tycoon, etc) •Majesty Franchise •Paradox Collection (Magicka + dlcs, Mount and Blade, etc) •Pendulo Adventure Pack •Railworks 3 - Summer Sale Collection •Red Orchestra Franchise Pack (ROW) •S.T.A.L.K.E.R. Bundle •Saints Row: The Third Franchise Pack •Sniper Elite Franchise Pack •Square Hit Collection (Hitman, Tomb Raider, Just Cause 2, Deus Ex, Deus Ex Human Revolution, Quantum Conundrum, Thief) •Stardock Collection Pack •Strategy First Complete Pack •Sword of the Stars Franchise •THQ Collection (Dawn of War, Warhammer, Stalker, Nexuiz, Darksiders, Metro 2033, etc) •Total War: Shogun 2 Pack •Victoria Franchise •Warhammer 40,000: Space Marine Pack •Wings of Prey Source: http://cdr.thebronasium.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 shogun gelsinde şu samuray dlclerine bi şans vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yetersiz gördüm listeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 daha vardır illa ki np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Şu anki oyunlar arasında tek ilgimi çeken Risen 2. O gelirse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 her zaman ki gibi 5 dolara bir iki oyun kaparim. yeter ki alakam olmayan şey almayayim kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://i.imgur.com/RUatz.jpg meh, her ay aynı oyunları indirime sokup duruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 tekrar soksunlar işte, önceden çok aldık diye alamadıklarımızı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bugün şu ucuz yarın bu diye ağızlarında oynamasınlar, indirim tarihlerinde baştan sona aynı indirim sürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bi fallout pack yapsınnarda alıyım lan 1 2 tactics 3 new vegas felan 30 dolara kadar veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 9 liraya almıştım ben biyerden hatırlayamıyorum, cd li felan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bu ay para biriktirecektim sözde, yine mayışlar gitti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bu arada o listeye tamamen guvenmeyin. db'de var olan satislara bakiyor. summer sale basladiginda yeni eklenecek oyunlari goremiyor. "haci listede yok ama risen 2 indirimi var?" dersiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 yalnız öyle diyorum da, almak istediğim bi pc oyunu da kalmadı benim. ps3 oyunları da böyle indirime girse keşke. gidiyorum markete bakıyorum, 200 liraya bi ps3 oyunu satılıyor, yuh diyorum. 25'e satsalar mesela, alsam üçer beşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 shopto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 shopto kargo parası evlat acısı gibi oldu ya.indirim kurtarmıyor artık ggde yine aynı fiyatlara bulunuyor spotta eski yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bone said: http://i.imgur.com/RUatz.jpg meh, her ay aynı oyunları indirime sokup duruyorlar... achievement hoe bile olamayacağız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 başladı http://img.gawkerassets.com/img/17slwqx1ge71njpg/xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bz öteki başlıkta kalmışız buraya gelelim bari:D http://www.youtube.com/watch?v=ynqrRAoYUtI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oyunlu görev yok i am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Revangelis said: oyunlu görev yok i am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sorry The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. bah ne çökmüş millet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Fiyatlar müthiş ama seçmesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Oy oy legend of grimrock kaptım hemen =D iyiki gog dan almayıp beklemişim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar