Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacklight: Retribution

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet geç saatlerde fena olmuyordu ben oynarken birkaç ay önce ama hile yapanlarda oluyo galiba arada çaktırmadan. ama beni böyle itemlı oyunlar bayıyo ya, diyecen hepsinin avantajı olduğu gibi dezavantajı da var ama ynie de özellikle bazı silahlar fazla iyi

csgo, cpma, quake live falan ne güzel herkes eşit. online oyun böyle olcak aga
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben oyunu bıraktım beni clana alan eleman clanda aimbot yasak diyip, youtube'a kullandığı aimbot açıkken video upload edip, banlanıp, sonra complaint yaparak banını geri açtırınca.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Planetside2 de beleş. 2 ay oynadım, 2 kez hileciye denk geldim.

Yani karakter kasılmalı biraz, bu yüzden insanlar hile açamamalı. Hile açtıklarında aldıkları şeyler gideceğinden caydırıcı olur.

Bu açılacak şeyler mümkün olduğunca kill ile alakasız olmalı. Yoksa açmayacak adama bile açtırtırlar. Adam "şunları kasana kadar hile kullanam, banlanırsam sorun değil yeniden denerim. Banlanmayana kadar" kafasında oynar. Açınca kapatır hilesini.

Gerçi muhabbetlerde komik oluyordur. Millet hile açık oyuna giriyodur ama hileyi kafadan açmıyodur. Sinirlenince açıyodur hehe.
Mesaj tarihi:
ben f2p modeline komple karşıyım
30-40 dolar olacak oyun.
bişeye pay ediceksem, güzel expansionlar'lara para veririm.
bf3 gibi, zaten aldığım expansion'u tekrar aldıran premium gerizekalılığını da sevmiyorum.

bana bişey satın
parasını vereyim

sonra bişeyler daha satın paraya değicek
onun da parasını vereyim

content'e para vermek istiyorum ben böyle evrene saçmacadan çok.
  • Yeni Oluştur...