Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacklight: Retribution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bol action default 180 dmg, dmg arttıran modüllere abanmak veya incendiary harici 1-shot mümkün değil default zırhlı birine hekşat hariç. olmasın da zaten heh.
Mesaj tarihi:
level 17de gelen bi namlu lazimdi 200e ulasmak icin 200+ yakan mermiyle 220 damage oluo iste total tabi ama normal mermide 202 hpsi olsa bile adam tek yemio 2 hp kalio ama dusuk hplilere cok net bide hizli bi scope takinca katil oluo tam.

Heavy assaultda cok zevkli susturuculu kisa namlulu ve kisa dipcikli bi silah yaptim cakma smg gibi oldu damage dusuk 59 sanirim ama kontrol cok rahat
Mesaj tarihi:
ulan türlü türü oyunlar oynuyorum bilgisayar ısınıyor fps 15'e düşüyor falan ama en azından oyunu takıp edebiliyorum. bu oyunda herşeyi kapadım, etkinsizleştirdim ama alet ısınınca power point sunumu izliyorum sanki.

15dk dayanıyor en fazla. oyunun optimizasyonu mu cok sıçmış anlamadım ki. oysa oyunu beğenmiştim lan. ipne geliştiriciler.
Mesaj tarihi:
var klima zaten de ben kullanmak istemiyorum. sıcağa ben dayanabiliyorum alet dayanmıyor. soğutucu aldık o kadar onun da tek yaptığı aletin aşırı sıcaktan kapanmasını engellemek. o olmasa evde mini bir yanardağ oluşturabilirdim sanırım
Mesaj tarihi:
bu tarz oyunda ne kadar fps o kadar iyi diyerek vsync fln kapatıyorum ama boşa kartı mı yoruyoruz acaba? 60 fps sabitlesem sizce çok bi eksisi olur mu?
Mesaj tarihi:
vysnc her zaman açık kalmalı. "kart neden eriyor" yakarışlarının çoğunun arkasında vysnc kapama sendromu olduğunu tahmin ediyorum heh.
Mesaj tarihi:
aynen her oyunda açtığım için kart çok ısınmıyor bunda açmayayım dedim fps arttırmak için sonuna kadar abanıyor kart =) açtım şimdi iyi oldu.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

Puan biriktirip silahıma eklenti aldım. Ertesi gün "Eklenti süresi doldu" deyip hepsini çöpe attı. Şu dünyada TF2 gibi işi açgözlülüğe vurdurmadan f2p yapan çıkmayacak mı acep.

gördüğüm en iyi F2P sistemi AVAdaydi
Mesaj tarihi:
ObuzHapsever said:

Puan biriktirip silahıma eklenti aldım. Ertesi gün "Eklenti süresi doldu" deyip hepsini çöpe attı. Şu dünyada TF2 gibi işi açgözlülüğe vurdurmadan f2p yapan çıkmayacak mı acep.

günde 1-2 saat oynayan birisi bi gün sonranın ekipmanını rahat çıklartıyor. çok dert değil o konu bence.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...