Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacklight: Retribution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazdıktan sonra kapatıp açtım girdi hemen. eğlenceli olmuş oyun. oynanır bi süre. 1-2 saat oynadım genel olarak aynı seviyede insanlar denk geldi 16 kişi içinde anca 1-2 kişi aşmış şeyler giyiyordu onlar da para verenler heralde =) en fazla 2. oldum bi kere. onun dışında 4.5 anca oldum. ilk oyunlar için normal sayılır heralde.
Mesaj tarihi:
ya ben sürekli unable to join at this time. match is nearly compelte bla bla mesajını alıyorum.

steamden indirdim üyeyim hiç bir servera giremiyorum. biraz araştırdım girmek için steami kapamak lazım mış her seferinde.
Mesaj tarihi:
max lvl'la lvl 1 arasın 30 hpmı ne fark var yahu, oda direk havadan 30 hp gelmiyo, o adamında hızı dusuyo staminası düşüyo vision rechargeı düşüyo vs vs

bi fark yok lvl 1 le lvl max arasın merak etmeyın.
Mesaj tarihi:
oynamaya niyetlendiğim 3 seferden 2 sinde garanti bir sıkıntı oluyor. yok login olmaz, yok karakter gözükmez, yok oyun bulmaz

bastım delete local contente. beleş oyun diye çekilecek çile değil
Mesaj tarihi:
Chastor said:

Silah farkı kesin oluyodur ama ben burstfire rifle la 3-4 sıkısta alırken adam head shot atmadan assault rifle la tek atıyor.Hadi ateisler bunuda açıklayın

yok öle bişey.
Mesaj tarihi:
reampage said:

upgradeler yario ya mesela 200 damageli bolt action yapilio cok can yakio bazi scopelarla muzzlelar uyumsuz oluo felan epey detayli upgradeler

Şunu bulamadım ya level 7-8 falan oldum yok öyle tek atan silah daha ortada.
Mesaj tarihi:
ya rakibin hpsini düşürmemişse olmuyo sanırım oneshot headshot olmadan. dotlu sılahlarla oluyomu ama vurup cekiliyosun kenara adam ölüyo tepine tepine.
  • Yeni Oluştur...