Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 müslüm sunu ne yemisti ama aksam simidi gibi. http://haber5.net/img/JNCZztyL_460x340scale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu zihniyet akp öncesinde de vardı ama bu kadar çok değillerdi şimdi sayıları da çok fazla arttı.hükümetin bu zihniyete paralel yaptığı açıklamalarla da iyice yüz buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 copry said: 'Şakirt yakalayamadığı kadına mundar der . ' Yeni atasözümüz güle güle kullanın. rep +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu zihniyet abbasiler yıkıldığından beri, nerdeyse bütün müslüman devletlerin içinde var atatürk ve cumh. yaptıkları icraatlar ile bunları büyük ölçüde bertaraf etti ama tam yapamadılar, bi sovyetler gibi olsaydı... işte menderesti, özaldı, darbeydi derken yeni yeni başvermeye başladılar tekrar bu yüzden, atatürk ve cumhuriyete ölümüne saldırma ha bunların finansörlerinin de doğu vilayetlerimiz olduğunda unutulmamalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 copry said: 'Şakirt yakalayamadığı kadına mundar der . ' Yeni atasözümüz güle güle kullanın. valla resmi görünce ilk başta küfredesim gelmişti, ama şu postu gördükten sonra kıskançlıktan böyle namus/uçkur takıntısı yaptıklarını farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bence iq 3ten 4e geçiyormuş. geçememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o 6-pack ne lan oyle oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 koşucularda hep olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 en korktuğum insanlar bunlar ideolojileri korkunç ve bunlar için birşeyler yapmaya karar verdiklerinde tehlikeli olabilirler. kuduz köpeklere benzetiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sadece islam değil, aynı aptal muhabbetler hristiyan yahudi, budizm tao ve hatta ateizmde bile oluyordur. aşırı doz hurafeye maruz kalınca dinin beyine toxik etkisi.. değişen tek şey eskiden internet yoktu da aptallıklarını dünya aleme duyuramıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 six-pack'i beğenmemişler hep ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ekşi 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 mardox said: sadece islam değil, aynı aptal muhabbetler hristiyan yahudi, budizm tao ve hatta ateizmde bile oluyordur. aşırı doz hurafeye maruz kalınca dinin beyine toxik etkisi.. değişen tek şey eskiden internet yoktu da aptallıklarını dünya aleme duyuramıyorlardı. Abi artık şu "Sadece İslam değil" kartını kullanmasanız. Olmuyor yani, savunmayın rica ediyorum. Yok öyle birşey çünkü. Sallamakla da olmuyor. Budist insanlar öyle düşünseler bile kalkıp böyle cahilce yorum yapmazlar. Varsa örnek getirirsin, susarım. Keza Hristiyanlıkta da günümüzde bu tarz örnekler istiyorum. Ya vardır onlarda da şeklinde değil. Kaldı ki nüfusları ve bu tarz düşünenleri oranlasak durum ne olurdu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 islam çok güzel bi din arkadaşlar aslında kafaları bulandırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sotto said: Abi artık şu "Sadece İslam değil" kartını kullanmasanız. Olmuyor yani, savunmayın rica ediyorum. Yok öyle birşey çünkü. Sallamakla da olmuyor. bana kimse "dünya'da gerizekalı ve boşboğaz budist var" dedirtemez. ben hepsini tanıyorum, hepsi süper adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Seele said: niye bu kadar gaz oldunuz. her toplumda vardir böyle marjinal kesimler. birakin takilsinlar. marjinal mi? sorun şu ki bu insanlar çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dogmatik şeyler insanların beynini bozuyor. budistlerde başka bi konuda aynı cahilliği sergileyebilir belki zaten hristiyanların örnekleri çok onlarda da var bizimkine yakın sorunlar. tüm dinlerin küçükken çocuklara anlatılan santa clause, diş perisi vb. gibi bir masal olduğunu anlatmak lazım herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sotto said: mardox said: sadece islam değil, aynı aptal muhabbetler hristiyan yahudi, budizm tao ve hatta ateizmde bile oluyordur. aşırı doz hurafeye maruz kalınca dinin beyine toxik etkisi.. değişen tek şey eskiden internet yoktu da aptallıklarını dünya aleme duyuramıyorlardı. Abi artık şu "Sadece İslam değil" kartını kullanmasanız. Olmuyor yani, savunmayın rica ediyorum. Yok öyle birşey çünkü. Sallamakla da olmuyor. Budist insanlar öyle düşünseler bile kalkıp böyle cahilce yorum yapmazlar. Varsa örnek getirirsin, susarım. Keza Hristiyanlıkta da günümüzde bu tarz örnekler istiyorum. Ya vardır onlarda da şeklinde değil. Kaldı ki nüfusları ve bu tarz düşünenleri oranlasak durum ne olurdu acaba. dini savunmuyorum, öyle okuduğun için demek istediğimi anlamamışsın. açık yazmışım zaten. hani çok da önemli değil, kalkıp da ne müslüman ülkeleri savuncam ne de hristiyanları yericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Vidar said: Seele said: niye bu kadar gaz oldunuz. her toplumda vardir böyle marjinal kesimler. birakin takilsinlar. marjinal mi? sorun şu ki bu insanlar çoğunlukta. eger cogunlukta ise uyacaksiniz kurallarina. azinlik olan sizsiniz. buda demokrasinin geregidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 millet ponyland'de falan yaşıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 islamlol ha bi de gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 artık kadını mı kıskanıyorlar kadının karın kaslarını mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Birileri said: sik.n bile kafası var sizin yok. Ahahaha çok sevdim lan bu sözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Aluriel said: islamlol ha bi de gerçek islam bu değil değil tabi canım münferit olaylar bunlar. Türkiyede bunu söyleyecek 6-7 kişi varsa zaten hepsi ordakiler. Gerçek islamı müslüman camiasının %90ına göre değil de kendi sosyal islam sentezini yapmış insanalara göre baz almalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 belamızı bulsak ya artık. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar