xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 21 mi oldu ya :( çok gelmek istiyordum ben.. başta 21 diyip sonra 28 olsa demiştim ama sonuç olarak gelemiyorum maalesef.. ardrone'umla paintball çekimleri yapcektim ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 saglık olsun. ayın 21 i saat 6 da bulusuyoruz anka paintball da. telefon: 542 426 20 44 adress : Adres: Yeşilkent Mah. 15. Sok No:4 Mühye Köyü Çankaya - ANKARA. Ankara atakule ya da yıldız kavsagında bulusup taksiye binebilirsiniz toplucaz, 10 12 tl yazıyor taksi sahaya kadar. neler yapacagız? paintball macı (bol toplu, top konusunda sponsorunuz nefr ve benim indirimli alacagız baya) ATV turu mangalda kofte/sucuk - icki geri kalanınıda bulustugumuzda kararlastırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 valla atakule çok net uyar bana bi 413 e bakar yani. kızılaydan gelecekler için de 413 e bakar. hatta atakule en güzeli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kaçırıyorum ben bunu ya. bu cumartesi evi taşımam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Len ankaraymış ve paintballmuş. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 valla sağlam event yapıyor adam. gidebilecek olup gitmeyeni forumdan süresiz uzaklaştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bi terslik olmazsa ben de geliyorum. Haftasonunu temizledim sayilir. Cok cok gec kalirim da mangal kacmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bende geleyim diyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yaz gunu ankara'da ne isiniz var ya. gelsenize izmir'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ben satacam sizi motor için para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Biraz sıkıntı var ama gelicem bende gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 gibi mibi yok ulen :D geleceksiniiiiiiiizzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Gibisi biraz gecikebilirim demek oluyor işte ya da erken kaçabilirim. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu arada ben fakirim de paintball, mangal falan ne olacak fiyatı tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Valla bugun kafaya koyduk Izmir'den gelmeyi de, 21 temmuz oldugunu ogrenince yikildik. Bi dahakine artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kaç gündür yazıyor zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi kaç lira onu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Benim eventler saglam olur, bilirsiniz. asdgafads lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 o değil de kebap işini sen mi halletçen zegna, biz mi alacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu arada 6'ya doğru atakule'de buluşup taksiyle gitmek isteyen varsa telefon numaramı vereyim: telefon 0505 532 6394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Laraken said: abi kaç lira onu bilen var mı? 25 TL / 100 top paintball, ekstra topu da ucuzundan vercez iste mangali da keyfinize gore yapariz birseyler, en guzeli grup organize ederiz gider alirsiniz ne istiyorsaniz, bisirip yeriz burada. yok illa sen yap derseniz dayar sucugu gecerim, ona gore =P oyun fiyati patisel yalniz, sagda solda su kadara oynadik demeyin de sonra 'benim arkadasimin arkadasi 25 TL den oynamis, bize niye 35' geyigine maruz kalmayalim ileride bi de zegna online degil ama ulasmak isteyene teli; besyuzotuzikidortyuzellialtialtmisucsifiralti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bu mesajı hemen altıntılayıp, ss'ini alın, twitter da paylaşın, facebooktan yayın.. patronu sıkıştırdık! aman çabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ben hala kararsızım ya gitsem mi gitmesem mi bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kesin giderdim ankarada olsaydım ya. gidilmez mi böyle organizasyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Anelor said: ben hala kararsızım ya gitsem mi gitmesem mi bilemedim :/ bence gel, bak nefr sucuk pişircekmiş bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar