Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google nexus 7"

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Detaylarını bilmiyorum abi. Hulu'da reklamı çıkıp duruyor. Tüm aile için tek bir data paketi, ailecek paylaşın kısmını biliyorum sadece.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

abi 3gye ne gerek var, android telefonundan çak hotspotu hatta 5 yıllık symbianın bile olsa yaparsın joikuspot falan. 3g çok gereksiz ve türkiyede telefon vergileriyle falan hayvan gibi para alıyolar üstüne. 3g olmaması bence daha iyi fiyat/performans açısından

Türkiye'de de 2. hat alıp onu koyuyorlar tablete, hat tak çıkart yapmadan birinden birini kullanmak mümkün oluyor.

3G olayını isteme nedenim daha çok şarj kaygısı, tethering olayı deli gibi şarj yiyor, 1 saat nette gezeyim desem telefonun şarjı biter hop diye.
Mesaj tarihi:
telefonuna bagli, ben 4-5 saate geziyorum tethering ile, laptop dan cikiyorum rahat. o kadar tethering yapicaksan 3g de zaten eed ipad vs al, ya da baska sim girisli bisi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Android'den iPad'e tethering olmuyor bu arada sanırım. Yapamıyorum ben, bağlanmıyor Android'e. Bağlansa 6GB data olacak iPad'de ikisi birleşip =(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Acer ile Nexus arasında o kadar fark yok abi. Benchmark'lar aynı gibi, Nexus 8 saat vidyo gösteriyor, Acer 7.30 filan.

Nexus'un tek büyük farkı ekranın daha iyi olması.
Mesaj tarihi:
ekim ortası gelcek diolardı.pazartesi falan açıklarla herhalde

acaba kontatlı şartları ne olacak.hemen almak lazım ucuz diye stok kalmaz
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tüm TTNet şeylerimi iptal ettim ben. Telefon'dan, ADSL ve Tivibu'ya kadar. Peşin verirlerse düşünebilirim belki ama kontratlı almam.
Mesaj tarihi:
Bulgar sitelerinde 500 levaya satiliyomus. 570tlye falan denk geliyo o da, alinir mi ordan ya? Arkadasim gidiyo bu aksam, garantisi, dili falan sorun olur mu acaba? Bekleyeyim mi biraz daha nabayim, bi yol gosterin pls
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nexus 216 ppi'lik motoruyla ile 149 ppi'lik Note 10.1'e tur bindiriyor sayın seyirciler.

O değilde Nexus'un Newsstand gibi çoğu şeyi bize kapalı, iPad'de açık hepsi. Onlara da bakılmalı.
  • Yeni Oluştur...