di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ya ben o yanlislik kismindan cok supheliyim. Hanim kizmasin diye mi oyle diyosun lan ? Dogru soyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok abi üstteki bannerden gelen para ile satın almış da sen ben kızmayalım diye söylemiyor. ne zaman tr'ye geleceğinizi söylerseniz ona göre bu siniri başka yerlere kanalize edebiliriz. parasını veririz, bize de alın T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Valla 1 hafta icinde TR'ye 2 kisi gonderiyorum. Azicik komisyonla hallederim isinizi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 3. dünya ülkesinde yaşayan bi insan olarak ainol alabilrisin sen sadece http://www.hepsiburada.com/liste/ainol-aurora-ii-16gb-7-wifi-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300827&categoryId=29014004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 eahuae bir kac gun once dogum gunumdu, hediye olarak genelde bizim tayfa aralarinda para toplayip zarfa koyup kendine ne istiyorsan onu al seklinde yapiyorlar. ordan bi gaz geldi. ayrica epeydir haftasonlari dahi calisip kendime hic bir sey almadiydim ordan da bi gaz var. asil yanlislikla olayi komik ama. 3 hafta once pre-order lar acikken play hesabi acip checkout a kadar gelip kart bilgisi adres falan girip son anda iptal etmistim. pre-order pek sevmiyorum ben. siparis verdigim gibi elime ulasmasi lazim. o yuzden bekledim. bu hafta 16gb liklar stokta gozukunce aa bakim bi tane ekleyim sepete kac gunde geliyo gorebilcem mi diye denerken cakal gugil onceden girdigim bilgileri kaydetmis ve direk TAMAM SIPARIS ALINDI SIMDI EMAIL GELECEK diye onay verdi. ne oldugunu anlamadan siparisi vermis oldum. :P sonra da "zaten almayi dusunuyordum iste gugil da kiz gibi nazlanma al gitsin deyiverdi almis oldum" tesellisi verdim kendime hehe. esim de destekleyince tamam dedik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eheh bende 8gblik versyonu kaptim, 15poundluk store hediyeside ilac gibi Geldi xD Yani bu ebatta ilk cikan galaxy tabi kullanmistim uzun sure...fakat uyuz oldugum baya birsey vardi, hepsi duzeltilmis baya muthis alet olmus. 3gden Tethering yaptim daha once sordugum gibi, gayet mutluyum...bide aletin tasarimi falanda guzel, arkasi deri gibi, hafif vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 amerikadan getirteceğim de ben de, burada play'i kullanamayız heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eheh bide sey guzelmis, jelly bean ile geliyor sanirim, google anasayfa kivaminda birsey eklemisler..oraya zaman icinde search ettiginiz seylere, hergun gittiginiz yere gore gpsden yakalayip, size ozel info cardlar cikmaya basliyor...eve gidiste trafik/toplu tasima durumundan tut bolgesel haberlere kadar, zaman icinde ogreniyor kerata xD Pil omru aynen baya uzun, ekran yeterde artar..(7inch garibim zaten) ipadle kiyaslayamicam cunku bu baya mobil kaciyor, farkli klasman bence...fiyat fayda olarak diyecek birsey bulamadim, olmasi gereken fiyat araligi bu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu alet niye Almanya'ya eylülde geliyor? Bir de Türkiye'ye gelecek mi? İlk kez işime yarayacak bir tablet var onu da satan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Abi alet dehset guzel... ekranina kurban:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 mono said: Eheh bide sey guzelmis, jelly bean ile geliyor sanirim, google anasayfa kivaminda birsey eklemisler..oraya zaman icinde search ettiginiz seylere, hergun gittiginiz yere gore gpsden yakalayip, size ozel info cardlar cikmaya basliyor...eve gidiste trafik/toplu tasima durumundan tut bolgesel haberlere kadar, zaman icinde ogreniyor kerata xD cok guzelmis. hic big brother'im olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 haha, google in, facebook un, apple in kendisi big brother zaten. bunlar onlarin yaninda kucuk kalir. bence de guzel bi feature, gecen arkadasa gittim, bi baktim, eve donus yolu acik, toplam tahmini sure 46 dakka yaziyodu. otomatik orasinin evim oldugunu vs cozmus. mantik basit ama hic data girip egitmiyosun bi an gelecekte sandim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 çok iyiymiş o özellik be. ama böyle isteğim dışında gps açıp yerimi saptaması hem şarjı yer, hem izleniyoruz hacıt siaey modu korkusuna sokar bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hehe...of mum cok derpherp olmus...tek derdin big brother olsun su yilda... Update olarak gayet sorunsuz ve mutlu calisiyor alet, remote desktop kullaniyorsaniz splashtop u oneririm, baya hizli. edit: hizli derken, teamviewer kadar esnek degil ama ondan baya hizli, yani baya akici ve highres olarak kullandirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Ya arkadaşlar alette ekranın sol tarafında hiç bastirinca içine göçme oluyor mu? Dokunmatik açısından problem yok ama sinirimi bozdu bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yok bende öyle bir sorun. bazı serilerde ekran iyi yapıştırılmamış diyorlardı. sana öyle bir şey mi denk geldi? geri göndermen gerekiyor eğer hata varsa. 2 hafta içinde gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 tr satış tarihi belli değil dimi acaip ısındım ben bu alete sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 DynamicK said: yok bende öyle bir sorun. bazı serilerde ekran iyi yapıştırılmamış diyorlardı. sana öyle bir şey mi denk geldi? geri göndermen gerekiyor eğer hata varsa. 2 hafta içinde gönder. Heh ingilterede arkadasa aldirmistim geleli 2 hafta oluyor zaten:/ Su durumda türkiyede yapabileceğim birsey yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Yoo gonderirsin sanirim, ara konus support u vs. Ben tr ye geldim ama boyle oldu diye, tr den postalayabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://techcrunch.com/2012/08/21/google-nexus-7-will-be-available-september-3-in-france-other-european-countries-to-follow/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ABD'ye gidecek bir tanıdığa siparişi verdim , hadi bakalım 3G siz bir halta yarayacak mı merak etmekteyim bir tablet ama bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ttnet ekim ortasında kampanya ile verecekmiş bunlardan. zaten 60 60 ödüyoruz her ay ttnete. Bari bunu da alalım taahhüt verip. HTC Sensation XE var, acaba yanına gereksiz mi olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 oo tt bi işe yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ne kadar olacak fiyatı belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar