Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ayıb ettin karşşim sonuna kadar katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 @copry e tamam ama bu durumda erkek tarafından bakıyoruz biz, bariz aşağılama olarak düşünürüz. Bide inatlaşmayı bölmek var, oda fena. Mesela baküdeyim, mcdonalds orda çok doluyo. Neyse kuyruk var, kadınla konuşuyorum "şu sos ne kadar şu sosu alırsam nolcak, pattesi alırsam ne kadara olur", amacım en optimum menuyu yaratmak. Olay paramın olup olmaması değil, arkadan lavuğun biri çıkıyor bana para uzatıyor, şey gibi "al hadi fakir al bunu da uza". Çok ciddi uyuz olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ÖNEMLİ DEĞİL LAN! AL SANA 10$ DA GİT Bİ HAMBURGER MILKSHAKE FALAN YE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bella said: nomsaR said: bence erkek arkadaşı başını bellaya sokmuş. illa terbiyesizleşin nerenle okuyosun afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 this is turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Suark said: @copry e tamam ama bu durumda erkek tarafından bakıyoruz biz, bariz aşağılama olarak düşünürüz. Bide inatlaşmayı bölmek var, oda fena. Mesela baküdeyim, mcdonalds orda çok doluyo. Neyse kuyruk var, kadınla konuşuyorum "şu sos ne kadar şu sosu alırsam nolcak, pattesi alırsam ne kadara olur", amacım en optimum menuyu yaratmak. Olay paramın olup olmaması değil, arkadan lavuğun biri çıkıyor bana para uzatıyor, şey gibi "al hadi fakir al bunu da uza". Çok ciddi uyuz olmuştum ahahah yahu bu topikte verilen rnekler iyi hoş fakat karşı taraftan gelen bir tehlike yok hiçbirinde. neyse ya, öyle soriyim dedim genel olarak ne düşünülüyor demek herkes alaaaaaaaah kavgaya dalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sen parayi verdikten sonra, ben adama dalar, parayi geri alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BabacumMostors said: şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım this. Cuce said: olayıda, erkek psikolojisi, erkeğin toplumdaki rolune falan cekmenın anlamı yok. sen bluz aldın geldin eve aa defoluymus kalktınız gittiniz geri yanında sevgilin. sectin bisey değiştiriceksin defolu bluzla ama kasada sorun cıkartıyo kadın, yok işte bık bık, defolu olsa bilridik biz söle olurdu böle olurdu falan konusuyo iki saat. Sevgilin cat cıkarttı kartı al ccek burdan dedi, ödedi yenı secgiğin giysinin parasını. Hadı bakalım. Cıngarın allahını cıkarsın. mevzunun ne kadar kücük büyük olduğu onemli değil işte, sonucta ınat edilmiş bi mevzuya girilmiş, neden bozuyosunuz insanları böyle. 10 kurus vermeden önce bi asılsaydın koluna cocuğun bosver hadı gıdelım dıye zaten daha cok bulaşmazdı o adama cocuk giderdiniz sakin sakin mekandan. and then this. yöntem konusunda haksızsın direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 İssizlik sen nelere kadirsin @ tekila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bu kadar adamın hemfikir olduğu nadir topaklardan oldu. Bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardı belkide. Saol Bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bella said: Suark said: @copry e tamam ama bu durumda erkek tarafından bakıyoruz biz, bariz aşağılama olarak düşünürüz. Bide inatlaşmayı bölmek var, oda fena. Mesela baküdeyim, mcdonalds orda çok doluyo. Neyse kuyruk var, kadınla konuşuyorum "şu sos ne kadar şu sosu alırsam nolcak, pattesi alırsam ne kadara olur", amacım en optimum menuyu yaratmak. Olay paramın olup olmaması değil, arkadan lavuğun biri çıkıyor bana para uzatıyor, şey gibi "al hadi fakir al bunu da uza". Çok ciddi uyuz olmuştum ahahah yahu bu topikte verilen rnekler iyi hoş fakat karşı taraftan gelen bir tehlike yok hiçbirinde. neyse ya, öyle soriyim dedim genel olarak ne düşünülüyor demek herkes alaaaaaaaah kavgaya dalardı e tehlike varsa tut kolundan çek götür herifini hüp diye içine çek herifini kuş sütüyle besle mis yerine kokla herifini ne bileyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 suriyeye gireriz bu gazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 git geri al o parayı adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 1- zenci erkegimi dover diye tirsmissin ve parayi o yuzden vermissin ve haksizsin. 2- cocuk hakli ki o sirada enseye saplagi hak etmistin kiz arkadasi olmandan bagimsiz olarak. 3- cocuk bi makeup sex haketmis. lan bi ben miyim evsizleri ve junkieleri besleyen dfg. 234325 kez yanimda kiz olsun olmasin sigara para felan veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 akşam yemeğe çağır zenciyi hepiniz öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 frantic karşılaşırsak bana da para ver lan.. karton ile gezen evsiz benim.. çekik gözlü ve gözlüklü olan senko. para ver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 erkek adam dediğin arada atar yapar ole adamın atarını kesersen olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 peki bella parayı verirken, abisi sen onun kusuruna bakma diye bi ifade de varmıydı? allahım yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya 10p için zencinin altına yatılmaz modunda düşünülmüş ama, gerçekten de mma+boks yapan birine git kumda oyna denmiş olayla. kızmakta haklı, barışsınız ama senin adamın gururunu kazanması için fake bi olay düzenlemen lazım. arkadaşlarını ayarla çantanı çalıyomuş gibi yapsınlar sevgilinde onu dövsün. kahramanın olduğunu hissetsin. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 çıkarır 20p verirdim ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sen sus bu işe karışma derdim sonra adamla itişir kakışır bıçaklanır ölürdüm. Baya ağlardı ardımdan veya ağlamazdı bilmiyorum. Şaka şaka son seçeneği işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: frantic karşılaşırsak bana da para ver lan.. karton ile gezen evsiz benim.. çekik gözlü ve gözlüklü olan senko. para ver abi dumduz para versene diyene kolay kolay vermem de duruma bakar. tekken ve alkolluyken yakalarsaniz beni ve vakit varsa sigara, doner, hamburger, bira ve sansliysaniz ot koparabilirsiniz. eger it gibi soguksa gece, yurda sokup common room'da yatmaniza bile izin verebilirim. based on true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 böyle birşey için, gerçekten tehlikeli olabilitesi bir adamı, benim de erkeklik gururum o an mantığımdan daha baskın olduğundan, tehlikeliyse BEN DAHA TEHLİKELİ OLURUM LAN moduna geçmiş olduğumdan, göremeyebilirim. orada kız daha mantıklı davranmışsa, tebrik edilmeli. apış arasındaki bir çift taşağın varlığından emin olan adamın yapacağı davranış budur arkadaş. sonunda da bana güvenmiyor musun diye kızan adam da, zaten kendisi de güvensizlikten müzarip olduğu için o kadar sinir yapar. coprynin de dediği gibi, olgunlukla da alakalı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-4/patrick-swayze-demi-moore-ghost-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar