Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

onu zaten o anda erkek analiz edip düşünür. Olay kızın hareketi, erkeğinkini sorgulamıyoruz burda. Ben çok terslerim öyle 10 kuruşçuları, yanımdaki vermeye kalksa köpürürüm.

yok mu benim cebimde 10 kuruş? benim aklım yetmiomu yani

sen de para kısmındasın dskljf
onun para kısmını taktığını düşünmüyorum.
onun odak başka bi tarafta, adam ona bişi yapsa kendini savunamicağını düşündüğümü ve onu koruma amaçlı yaptığımı düşündü o.
Sosyal ağlarda paylaş

olayıda, erkek psikolojisi, erkeğin toplumdaki rolune falan cekmenın anlamı yok.

sen bluz aldın geldin eve aa defoluymus kalktınız gittiniz geri yanında sevgilin. sectin bisey değiştiriceksin defolu bluzla ama kasada sorun cıkartıyo kadın, yok işte bık bık, defolu olsa bilridik biz söle olurdu böle olurdu falan konusuyo iki saat.

Sevgilin cat cıkarttı kartı al ccek burdan dedi, ödedi yenı secgiğin giysinin parasını. Hadı bakalım. Cıngarın allahını cıkarsın.

mevzunun ne kadar kücük büyük olduğu onemli değil işte, sonucta ınat edilmiş bi mevzuya girilmiş, neden bozuyosunuz insanları böyle.

10 kurus vermeden önce bi asılsaydın koluna cocuğun bosver hadı gıdelım dıye zaten daha cok bulaşmazdı o adama cocuk giderdiniz sakin sakin mekandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

olayıda, erkek psikolojisi, erkeğin toplumdaki rolune falan cekmenın anlamı yok.

sen bluz aldın geldin eve aa defoluymus kalktınız gittiniz geri yanında sevgilin. sectin bisey değiştiriceksin defolu bluzla ama kasada sorun cıkartıyo kadın, yok işte bık bık, defolu olsa bilridik biz söle olurdu böle olurdu falan konusuyo iki saat.

Sevgilin cat cıkarttı kartı al ccek burdan dedi, ödedi yenı secgiğin giysinin parasını. Hadı bakalım. Cıngarın allahını cıkarsın.

mevzunun ne kadar kücük büyük olduğu onemli değil işte, sonucta ınat edilmiş bi mevzuya girilmiş, neden bozuyosunuz insanları böyle.

10 kurus vermeden önce bi asılsaydın koluna cocuğun bosver hadı gıdelım dıye zaten daha cok bulaşmazdı o adama cocuk giderdiniz sakin sakin mekandan.

güzel tespit
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

katılıyorum. aynı olay. kız kişisi olay çıkartır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya ben verdim 10p olay uzamasın diye.

gerçekten de erkek arkadaşımın kendini savunamayacağından vs değil, diğer adam zenci iri yarı bi tipti. hani arkadan bir yumruk bile atsa görmeden ne gerek var di mi? ama o bunu, benim onun kendisini savunamicağını düşündüğümden yaptığımı falan düşündü.
ya erkek psikoloji anlamıyorum ben.

bilmukabele, biz de kadınları anlamıyoruz. yanlış yapmışsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun düşüncesi bence kendini savunamadığını düşünmen vs. değil.

Olay tamamen senin onu çiğneyip adama parayı vermen.

Şöyle düşün; pastaneye gidip oturuyorsunuz sen hem çilekli hem çikolatalı pastayı aynı oranda seviyorsun ama çilekli pasta yemek istediğini söylüyorsun ona, garson gelince o 2 tane çikolatalı pasta siparişi veriyor.

Olayda parayı vermek ya da vermemek değil önemli olan, onun kararına saygı göstermemiş olman ve üstüne bir de bu saygı göstermemeyi ona hiç sormadan parayı vererek perçinlemiş olman.

Ha madem öyle çok tehlikede hissettiğin bir tipi vardı adamın, sevgilinin de aşağı yukarı aynı şekilde hissetmesi ve ya adamı iplemeden devam etmesi ya da parayı verip bulaşmaması gerekirdi; sen de bunu ona anlatmak için "ver de gidelim, başımıza dert almayalım" ya da "gel hadi uğraşma" falan diyebilirdin.
Sosyal ağlarda paylaş

cüce o iki olay farklı.
hani sırf inat olsa vermesin ya ben olay büyücek diye yaptım.

ben o zenci adamın birşey yapacağını düşündüm. yani yaklaşıyodu vs, tipi de bi tuhaftı hani anlarsın haplı mı neyse.

tırstım yani biraz kısacası hani büyümesn diye bişi vardır yanında ne biliym takar vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Fly said:

dilenciler yumruk mu atiyor orada bu arada

ya adam dilenci değildi öyle yerde oturup bekleyen.
random biri
içki parası için falan istiyodu
kaba saba bişiydi

senin para vermen onu koruyamayacagini dusunmesi etc degil
herifin tarafini tutuyorsun parayi verdigin an
ve tutulmasi gereken bir taraf degil ickici amca

lets go plzthx diyecektin uzaklasacaktiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bu arada, bariz savunamıycağını dusunduğun ıcın yapmıssın.

"ben savunmayacağını düğüüşünmüyodum ama adam iri yarıydı zenciydi cok pis döverdi benım cocuğu!" gibi bişey dedin yanı.

ya hayır.
çocuk boks yapıyo, mma ile uğraşıyo ve cidden güçlü.
savunamicağını düşünmedim.
sadece diğer zenci ne bileyim bıçak çıkarır ya da hiç olmadı arkadan o görmeden bir yumruk bile atsa ne gerek var di mi? yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...