Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece çıktığınızda ne kadar harcıyosunuz anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani bana göre dandik değil.
bana göre dandik olan kordondakiler.
gerçi oralar daha pahalıdır muhtemelen.
ama biosta dandik değil bence. masası var sandalyesi var barı var sahnesi var dışarıda oturma yeri var. erkek bayan ayrı tuvaleti var, kapıda içeride güvenliği var.
iyi yani.
Mesaj tarihi:
Rock bar zaten dandik bir yer abi.

İzmir'de dandik bir yer olmayan rock bar yok yani. Konsepte aykırı.

Gel sen Çeşme'ye, o yaptıklarını yap, 1000+ görürsün rahat rahat :)

Ha ben de rock bar seviyorum orası ayrı, ama dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor mekanların.
Mesaj tarihi:
abi izmirde babylon a gittik evvelki haftasonu çeşmede o. girişe 90 verdik 3 kişi içeride köftelerimizi mantımızı yedik kahvemizi çayımızı içtik suyumuzu içtik şezlong puf minder falan 130 da o geldi. çıktık gittik 220 tl tuttu yani. pahalı değil izmir. içsen bi 100 daha ekle ona işte yine 1000+ falan. onun için muz kafa olman lazım şişe açtırmalar falan.
Mesaj tarihi:
abi rock barın yeri ayrı
çeşmede beach clubın yeri ayrı
marmarise gittik
3 gun clubda eller havaya yaptık
hem paradan hem aynı 10 sarkının surekli calmasında bezince yengenizle rockbara sıgındık
otorup efendi gibi biramızı ictik
rock bar dediğin leş olur zaten
Mesaj tarihi:
evet onu diyorum.

konsepte aykırı rock barın dandik olmaması.

ben şahsen nefret ederim çeşme'deki mekanlardan. Çok gezerdim zamanında, sonra soğudum çok.

paparazzi ve riders dan başka yere gitmiyorum 2 senedir. tavrım açık ve net.
Mesaj tarihi:
Benim harcadıklarım beraber çıktığım insanlara bağlı oluyor genelde.

Çıkıp 20 30 lira harcadığım da oluyor 200+ aç ağzını yum gözünü de oluyor.

Genelde geceler kimin evi yakınsa onda bitiyor, o yüzden yol parası gibi bir kavram yok gibi bir şey.
Mesaj tarihi:
Chaotic said:

abi izmirde babylon a gittik evvelki haftasonu çeşmede o. girişe 90 verdik 3 kişi içeride köftelerimizi mantımızı yedik kahvemizi çayımızı içtik suyumuzu içtik şezlong puf minder falan 130 da o geldi. çıktık gittik 220 tl tuttu yani. pahalı değil izmir. içsen bi 100 daha ekle ona işte yine 1000+ falan. onun için muz kafa olman lazım şişe açtırmalar falan.
gece diyorum
Mesaj tarihi:
cesmede 3-5 mekana gitmistim 1-2 gecede hepsi birbirinin aynisi, konsept ayni, dj ler le$.. fiyatlar gereszi pahali..

lan south beach te daha ucuz mekanlar

lan dj leri kovup, shoutcast ten tribal & trance, yada ne biliim chillout falan acsalar daha iyi..

kotu yani enson serdar, demet akalin falan caliyolardi ahuahua
Mesaj tarihi:
Öyle malesef. O Aya Yorgi'deki mekanların hepsi İĞRENÇ tek kelimeyle.

sıkış tepiş. serdar demet murat boz. dana gibi para harcayıp hizmet göremiyorsun, tuvalate gitmek 30 dk.

böyle eğlence mi olur lan. insanlar da inatla vazgeçmiyor.
Mesaj tarihi:
standart eğlencem nevizade'de fiks mekanımızda yeşil efe, lakerda, şakşuka, acılı ezme, haydari, peynir, meyva, karides, kalamar...sağlam altlığı yaptıktan sonra balık...buradan çıkınca tatlı...sonra duruma göre ya bovling, ya geceleyin en son seansa sinema...100-150 arası gider. bazen geçer.
  • Yeni Oluştur...