Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ne var olm alalalalaaa dandik mi bios? rak müzik seviyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yani bana göre dandik değil. bana göre dandik olan kordondakiler. gerçi oralar daha pahalıdır muhtemelen. ama biosta dandik değil bence. masası var sandalyesi var barı var sahnesi var dışarıda oturma yeri var. erkek bayan ayrı tuvaleti var, kapıda içeride güvenliği var. iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Rock bar zaten dandik bir yer abi. İzmir'de dandik bir yer olmayan rock bar yok yani. Konsepte aykırı. Gel sen Çeşme'ye, o yaptıklarını yap, 1000+ görürsün rahat rahat :) Ha ben de rock bar seviyorum orası ayrı, ama dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor mekanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi izmirde babylon a gittik evvelki haftasonu çeşmede o. girişe 90 verdik 3 kişi içeride köftelerimizi mantımızı yedik kahvemizi çayımızı içtik suyumuzu içtik şezlong puf minder falan 130 da o geldi. çıktık gittik 220 tl tuttu yani. pahalı değil izmir. içsen bi 100 daha ekle ona işte yine 1000+ falan. onun için muz kafa olman lazım şişe açtırmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 mekan kapatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bizim misafir odasini mesela sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi rock barın yeri ayrı çeşmede beach clubın yeri ayrı marmarise gittik 3 gun clubda eller havaya yaptık hem paradan hem aynı 10 sarkının surekli calmasında bezince yengenizle rockbara sıgındık otorup efendi gibi biramızı ictik rock bar dediğin leş olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hic belli olmuyor. yeri geliyor hayvan gibi icip bi asgari ucret birakip kalkiyorum ve geri kalan ay tekelde takiliyorum. bazen 50 lira bile harcamadan donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evet onu diyorum. konsepte aykırı rock barın dandik olmaması. ben şahsen nefret ederim çeşme'deki mekanlardan. Çok gezerdim zamanında, sonra soğudum çok. paparazzi ve riders dan başka yere gitmiyorum 2 senedir. tavrım açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bios leş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Benim harcadıklarım beraber çıktığım insanlara bağlı oluyor genelde. Çıkıp 20 30 lira harcadığım da oluyor 200+ aç ağzını yum gözünü de oluyor. Genelde geceler kimin evi yakınsa onda bitiyor, o yüzden yol parası gibi bir kavram yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chaotic said: abi izmirde babylon a gittik evvelki haftasonu çeşmede o. girişe 90 verdik 3 kişi içeride köftelerimizi mantımızı yedik kahvemizi çayımızı içtik suyumuzu içtik şezlong puf minder falan 130 da o geldi. çıktık gittik 220 tl tuttu yani. pahalı değil izmir. içsen bi 100 daha ekle ona işte yine 1000+ falan. onun için muz kafa olman lazım şişe açtırmalar falan.gece diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 cesmede 3-5 mekana gitmistim 1-2 gecede hepsi birbirinin aynisi, konsept ayni, dj ler le$.. fiyatlar gereszi pahali.. lan south beach te daha ucuz mekanlar lan dj leri kovup, shoutcast ten tribal & trance, yada ne biliim chillout falan acsalar daha iyi.. kotu yani enson serdar, demet akalin falan caliyolardi ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bal kabağına dönmeden eve kaçıyorum ben yazcaktım buraya gidip diğer topiğe yazmışım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Öyle malesef. O Aya Yorgi'deki mekanların hepsi İĞRENÇ tek kelimeyle. sıkış tepiş. serdar demet murat boz. dana gibi para harcayıp hizmet göremiyorsun, tuvalate gitmek 30 dk. böyle eğlence mi olur lan. insanlar da inatla vazgeçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ben en son o kafalarla eğlenmeye mahkum edildiğimde bulunduğum mekanda Hande Yener'e denk gelsem kadını öldürebilecek kadar dolmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 standart eğlencem nevizade'de fiks mekanımızda yeşil efe, lakerda, şakşuka, acılı ezme, haydari, peynir, meyva, karides, kalamar...sağlam altlığı yaptıktan sonra balık...buradan çıkınca tatlı...sonra duruma göre ya bovling, ya geceleyin en son seansa sinema...100-150 arası gider. bazen geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Çetonun eğlenceyi kes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Halbuki bu gençler şanzelize kafeye falan gitse artan parayla dış borcu kapatırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ne bitmez paranız varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 çalışıyoruz da oluyo napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) AHAHAHAHHASDUHSFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 gecelik 1200 TL otel de 250 TL mini bar + yemek 100 TL taksi 50 TL 1600 TL harcıyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Abi bana bir şey önerin, para harcayamıyorum. Biriktirdiklerimi, harcamadıklarımı borç veriyorum hep. Harcamam lazım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 versace gecelik o kadar para değil cinali naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar