Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Polisiye aksiyon yok filmde tamamen arabalara odaklı ilk fast and furiouslar gibi. 7.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 izledim güzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Baya güzeldi yahu, kim yaptıysa helal olsun. Imogen de ne tatlıymış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Beklenti düşük olduğundan mı nedir keyif aldım, iyiydi. 7.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Dat resemblance http://movies.inquirer.net/files/2014/03/NFS_DJohnson_02.jpg http://mr.comingsoon.it/imgdb/video/11263_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bütün film şu çalsın diye bekledim ya 2. filmde çalsalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 sen gene iyi beklemişin ben bunu bekledim, en azındna ucundan çıtlatır diye :( http://www.youtube.com/watch?v=ASUCj2Uyats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 film baya guzel olmus cok keyif aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 filmin iyi olmasının sebebi : 1-bol bol aksiyon var background storyi minimum tutmuşlar 2-bu sahnelerde 3-5 yer dışında CGI'a girmemişler çook güzel olmuş. stunt direktörü iyi oluyormuş hakkat. F&F hala cgi ile havada uçuyor, fiziğe aykırı mal mal hareketler yaparken bence F&Fden iyi. vin dizelin keline mi oturacaksınız sanki napcaksın oyuncuyu falan. yalnız adamların havası yok, korkarak sürüyolar lafına katılıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Çok komik araba kullanıyorlardu. Hepsi de ufak tefek arabanın içinde kayboldular. FF'de iti kıyımdılar. Ona alışınca garip geldi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 O hızda araba sürerken laylaylom yaparlarsa komik olur asıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Imogen Poots'un ehliyeti yok onu napacaz dssfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 nfs 2 intro filmden daha iyi la ne sayıklıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi adam yo bitch! devam ediyor. Mimikleri bozulmadan filmini çekelim demişler asdafasga Bir de bu filme boktan demek için türleriyle kıyaslayalım ff baymadımı sacmalıklarla ? Birazda bu baysın Film bok gibi ama türevleriyle kıyaslayınca (son yıllarda) güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 æyyynen hocam. a€yynen. (uzata uzata aynen diyen apaçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Son zamanlarda izlediğim en boş filmdi sanırım. Sadece araba gördüm film boyunca. Oyunlarla alakası olmayışını geçtim, sadece araba. Yaş sınırına mı yakalandı nedir bu kadar gereksiz sahnelerle doldurup film yaptım demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Filmde fzr2000 varmı, yada mclaren falan, ona göre izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 var var izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 film mi beğenmezsin de oyunlarla alakası yok demeyin ya. Gayet güzel uyarlamaydı işte. Marka arabların yarışı, yarışa musallat olan polisler, taktikleri, polisten kaçma, sonra zati senaryonun yarısı the run'dan uyarlamaydı. Gayet başarılıydı uyarlama olarak. Hatta araba modifiye edip kullanma bile vardı işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar