Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 DreamWorks haklarını almış. Real Steel'ı yazanlar yazıyor. EA yapımcılar arasında. Scott Waugh diye bir dublör yönetmeni yönetecek. Spielberg heyecanlıyım demiş. Snider ise "çok güzel öykü getirdiler kardeş, beğendik yani", demiş. NFSIISE'ye gönderme yaptıkları sürece ne kadar kötü olursa olsun giderim ben. Aha bu da kaynak: http://finance.yahoo.com/news/dreamworks-studios-picks-speed-ea-130000960.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Filmin oyunlarla alakası olacağını sanmıyorum. Zaten Fast & Furious gibi bişey olur herhalde. O da her türlü izlenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nfs'in isim hakkindan baska ne olucak ki. baska isimle de cikarirla ayni filmi, bosa para vermis enayiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 oyun filmi değil de filmin oyunu çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 puhahah oyun ve hikaye katili ea yapımcılar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2014e daha çok var hele 2013 olsun bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Need for Speed de karakter falan bisi yoktuki bi hikayeside yok, hicbisi yok. carmageddon u yapsalar, direksiyona vin diesel i koysalar, ne izlenir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nası yok lan hatun vardı bitanesinde poposu çok güzeldi memeleri de güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ea'e benim garip bi sempatim var lan niyeyse sdf. Güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ea güzel zaten milletin çekememsi hep. steam fanboyları fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2012 de bitiyor hersey ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 1 milyon tane harika hikayeli oyun var, gidin hikayesi olmayanları çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 katawa shoujo mesela filmi çekilse negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Need forr speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 GERGE said: NFSIISE'ye gönderme yaptıkları sürece ne kadar kötü olursa olsun giderim ben. yapmazlar öyle bişi, yeni oyunların reklamı yapılır büyük ihtimalle, ama nfs2'nin müziklerini alsalar bile giderim http://www.youtube.com/watch?v=-8CEJTPECxc http://www.youtube.com/watch?v=7nHNGJxPWv0 http://www.youtube.com/watch?v=ASUCj2Uyats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Brooke Burke vardı bir oyunda, onu film yapsınlar cougüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hayatımda 2 saatten fazla oynadığım tek yarış oyunu nfs2se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Silphatos said: hayatımda 2 saatten fazla oynadığım tek yarış oyunu nfs2se Bire bir katılıyorum,hele s3 ekran kartından sonra vodoo 2 yle oynayınca ne oluyoruz falan demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lotus falan oynamışındır eskilerden ya atma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 filmde McLaren F1 olsun her türlü giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fsrJWUVoXeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 fest and furyos'a alternatif işte. o fazla yalnız kaldıydı. seri yaparlar bunu da. riders on the storm çalmayan nfs terbiyesizlik olur ama benim için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 GERGE said: NFSIISE'ye gönderme yaptıkları sürece ne kadar kötü olursa olsun giderim ben. This. Intro müziğini revize edip çaksalar, sonda boss fight diye FZR2000 gelse bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bunlarda oyuncu yerine arabaya para yatırmışlar, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar