Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Arkadaşlar ben şahsen düşündüm taşındım, düşüncelerimi akıl süzgecinden geçirdim, hayat boş, anlamsız olamaz fakat bir tanrının varlığı da varsayılamaz. Ancak varsayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sağolun arkadaşlarla fikrinizi değerlendirip size geri döncez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tanrı var yada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Toyyip buba bele düşinmiyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hiç bir zaman öğrenemeyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 allah yok, lise 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Allah var. Yoksa uzaylılar nasıl var olabilirdi. hadi açıkla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 cons var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Varsa vardır yoksa yoktur, vardı da bizmi yok dedik, bunlar hep gomünist oyunları beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-9omdIU2KZaw/TwSEWUVRlLI/AAAAAAAAADk/6pAB9B4Hst0/s1600/1418.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 allah diyor peygamber demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Tanrı olmasaydı Diablo III'deki legendary'leri kim yaratacaktı? Ha? Ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 agnostik olarak tanrının varlığı hakkında konuşulamaz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yok. varsa da kendi bilecegi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 t a n r ı alfabedeki sırasına göre topladığımızda 24+1+17+21+11=74 hangi yıldayız? 2012 sondaki 12 yi alıp 74 e ekliyoruz. 86 20 deki sıfırı atıp 86 yı ikiye bölüyoruz. 43 Allah'ın hakkı kaçtır? 3 tür. 3 çıkartıyoruz. 40 YAPAR VE TANRI VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 n.h var asdasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22394697.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 atayizlerin açıklamayacağı soruları sorun hemen nasıl imana geliyorlar görelim hep birlikte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir. varlığı ile ilgili kanıt yada işaret arıyorsanız 1400 sene önce inen kitaba bir göz atın yeterince bulursunuz bence, yada önce biraz quantum u inceliyin sonrada Kuran'a bakın kendi kararınızı verin bu konuyla ilgili kim ne derse boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bone said: agnostik olarak tanrının varlığı hakkında konuşulamaz diyorum... ateistim dememek için süslü cümleler kuruyorsun bunu söylerken varlığı hakkında konuşuyorsun. ayrıca başlığı açan arkadaşa teşekkür etmek istiorum böyle önemli bir konuyu bizler için düşünüp sonuca bağladığı için. teşekkürler başlığı açan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ALLAH KALDIRAMAYACAĞI TAŞ YARATABİLİR Mİ? MÜSLÜMANLAR BUNU AÇIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 iste basliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 GreenPeace77 said: Ben şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir. varlığı ile ilgili kanıt yada işaret arıyorsanız 1400 sene önce inen kitaba bir göz atın yeterince bulursunuz bence, yada önce biraz quantum u inceliyin sonrada Kuran'a bakın kendi kararınızı verin bu konuyla ilgili kim ne derse boş. quantumu inceledim parçacıkların genelde atomik ve atom altı boyutlarda nasıl hareket ettiğini belirten bazı denklemler (schrodinger denklemi, dirac denklemi vs) aslında. yani newton denklemlerinin subatomik boyut için olanları. bunların tam olarak tanrıyla ilgisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar