nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Xenus said: benim de alet geldi Ireland mı seçeyim Region'ı? nerden aldın kaça aldın hacı? bir de pal almıcaktık sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 benim cihaz da PAL. 200 liraya aldım. şurda rstore'dan alan biri jelatinini açmadan satışa koymuştu, ondan aldım. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-lite-konsol-88824985 zaten daha fazla para vermezdim. NTSC alınacaksa da az bir fark verilip XL alınır. yoksa amazonda 170$ normali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 nordlydian said: Xenus said: benim de alet geldi Ireland mı seçeyim Region'ı? nerden aldın kaça aldın hacı? bir de pal almıcaktık sanırım değil mi? ben satıorum oyunlarıyla istersen pazar alanında topik var pal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 reampage said: dublinde seçte eshop pahalı shoptoya göre aaa'lar için onun dışında en iyi irlandaymış aaa ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sıfır hastalıgım olmasa alırdım. bu NTSC ile PAL olayı nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 US vs EU işte. EU yani PAL bölgesinde oyunlar geç çıkıyor hatta çıkmayabiliyor ve pahalı oluyor. US'den alırsan bir tek şarj etmesi biraz dert oluyor 120W istediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 EU sarj cihazı alman lazım 40-50 lira onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 para muhim değil ya. önemli olan her oyunu oynayabiliyim. ağzımın sularını akıtan bir jrpg'yi eu ya gelmiyor diye oynaymazsam makinayı kırarım. vita'yı ps4 gelıyor diye ıkıncı plana atar mı sony diye şüphelendim. ibre 3ds'den yana su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 vitayı niye ikinci plana atsın sony zaten aleti ps4 için tasarladı resmen ps4 ile parlayacak vita tam tersine ama 3ds de bok gibi alet olmasına rağmen çok güzel oyunlar var lan öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 getirtsen bile pal aletin oldugu icin calismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oyunlar... benım kafamı daha çok karıştırıyor işte. dragons crown vita'ya da geliyor aslında. ps4'e gelmezse en azından vita da oynanır. off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bana 4.5.0 update'ini yükleyebileceğim bir oyun lazım. March 2013'den sonra çıkmış herhangi bir oyuna talibim, satan olursa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şuan için alıcaksan 3ds xl al. 3ds xl çok daha fazla eğlendirir çok daha iyi oyunları var şuan için. ilerde ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kid icarus aldım 12ağustosta gelcek hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ilginc, keske tum dunya genelinde gerceklesede soyle bisi nintendo kafasi degisse. http://aussie-gamer.com/news/australia-considers-banning-region-locked-game-consoles/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 avustralya ilk defa hayırlı bir işe imza atmış oyunlar konusunda. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hakuōki geliyormus PAL'a. Ama kac kisi otome alir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://randomc.net/image/Watamote/Watamote%20-%2003%20-%20Large%2004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Cihaz updateleri nasıl yapıyor 5.li bişi var part part mı yapıyor yoksa direk en son patchemi çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 internetten update yapıyorsan direk son versiyona çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Başka nasıl update yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 shopa gircen aletle direk update eder o. bu arada mario bros 2 veya 3d land satan var mı aranızda beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 İşte sona update etmesin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 oyunla update ediyorsun marttan sonra çıkan oyunlar versiyon 4.5.0 e getiriyor. mario luigi dream team mi ne yeni çıkan o 5.1.0'a getiriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 6.2.0-12E updateli bende bi alt sürüm lazım 5.0 lı bi cihaz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar