reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi kadıkoyde sebille var, adama dedim ki ds ver dedim xl duruo öle, 250 dedi 3dsi o kadar veriosun dedim abi biraz daha beklicem ben bunları dedi sonra bakarız dedi. (r4 kart için istemiştim sole 100e felan verseydi ds xl) çok var yani daha piyasada ama bizden mi artık neyden hype körükledik bir şekilde, ben orda ps3 oyunu bakarken biri geldi ds oyunu baktı biride geldi 1 konsol aldı geçen hafta adam gidiyor epey dedi. erhan die bi adam varmış ataşehirde şuanda PAL bütün son releaseleri importlayıp 140tan veriyor, ve epey gidiyormuş. bizde mi importla sat işine girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 o nası oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DSTWO cok iyiymis, daha once alsaydim keske R4 ile idare etmek yerine. EarthBound oynuyorum su an. GBA oyunundan baslayip Golden Sun uclemesi ama asil guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi snes oyunlar snexboxdan cok güzel oynanıyor netten gamepad bağlıyıp save bile alabiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oh be sıfırını buldum. rstore'dan almış biri kutuyu açmadan 200'e satışa koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://nintendocu.com/forum/topic/1316 suda iyimiş aslında eğer oyunla dahil 350 ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 snesbox iyi ama buradakini gormedin sen. SUpercard al bir, kendin gor. COk kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bende ds lite var zaten. 3ds'de ds oyunlarını oynamanın bir esprisi var mı? görüntü, ses gibi nitelik bakımından? gerçi ds lite'ı satıp, bir supercard alabilirim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben sadece ds oynunu oynuyorum 3dste bu aralar hatta epey öle gidicek sanırım, genelde asıl ekran dokunmatik olan ve bilgi ekranıda büyük olan ekran olduğu için yani ters, biraz sıkıntı olabiliyor, chrono trigger öle değil ama covenant of the plum mesela alt ekranda oynanıyor yatarak oynarken biraz sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 3ds oyunlarında 3d açmıyorum ben ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evet reampage işte yazmıştım ben de onu, bariz kötü, ileriyi düşünmeyen tasarım yapmışlar. dahası alt ekranın çözünürlüğü düşük. info pencereleri yüksek çözünürlükte, ana oyun ekranı düşük çöznürülükte oynanıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu arada birebir denedim, neden bilmiyorum ama DS oyunlari Supercard DSTWO ile R4'den daha kaliteli goruntu veriyor gibi geldi. Bir de alt ekranin dusuk cozunurlugu bazen ise yariyor. GBA oyunlarini orada oynuyorum ben mesela. Golden Sun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 reampage said: http://nintendocu.com/forum/topic/1316 suda iyimiş aslında eğer oyunla dahil 350 ise bu baya iyi esas http://forum.donanimhaber.com/m_74131305/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-xl-pikahcu-edition-5-oyun-akses-89683275 buda iyimiş ntsc ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 MH3'ü dükkana geri satıp üstüne para ekleyerek Shin Megami Tensei pre-order etmiştim, bugün gelmiş. Limited edition vermişler soundtrack cdli, strategy guide'lı falan. Şimdiye kadar yaptığım en iyi deal oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 shin megami+fire emblem register edince $30 estore kredisi veriyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Fakin americans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aquila said: shin megami+fire emblem register edince $30 estore kredisi veriyomus. Aynen 30 dolarımı da aldım, gamestop exclusive samurai armor verdi. 2 tane de add-on indirdim limited time offer'la bedavaya, onlar da 3-5 tane ekstra challenge quest mi ne ekliyormuş. Demon'ları ally olmaya ikna etme işi eğlenceli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 moar leik baka nintendo. lezyon lock'lu handheld aldığıma hala inanamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Seneye yazın gelir sanırım nobel avruplılar için smt 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Q4 2013 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://newgame1.bngames.net/ su mesela herhalde amerikada bile çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yuropoor AEHEHEHAHEHEAGHE hemen gidin ntsc alet alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Handheld-Console-3DS-XL/dp/B008DS948U/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1374238267&sr=8-4&keywords=3ds Şu fiyat iyi mi ? tr de nasıl bu kadar ucuz oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 türkiyede 3ds'ler çok ucuzdu çünkü batan geminin malları konumundaydı şimdi tükendiği için sıfırını aynı fiyatlara bulmak imkansız hale geldi. XL'leri getirip batsaydılar, 350-400 liraya XL almıştık herhalde şuan sıfır XL 550 lira sanırım o da pazarlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar