Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun hakkında izlenimleriniz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

loot olayi cok kotu eksiliyo oyunu.

zor ya da uzun surmesinden ziyade unique/set item kovalamaca yok gibi bisi. bekle ki random iyi bisi rollesin. 2-3 item disinda hepsi cop legendarylerin. hedef koyup su seti dizeyim falan diyemiyorsan haliyle rare dusurcem de iyi rollicek diye giriyorsun. hedefsiz olunca bir challenge heyecan olmuyor.

bir de cok fazla dumbed down stats kismi. main stat, crit, all resist varsa item kral. ee nerde cesitlilik? imba set bonuslari? open woundslar, skill proclatma on hitde cart curt.

valla ben d2'yi falan bile acmaya basladim diablo oynamak istedigimde.

hani cok muhtesem olabilecekken rmah ugruna loot isini bok etmeleri cok buyuk tadini kacirdi oyunun...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

loot olayi cok kotu eksiliyo oyunu.

zor ya da uzun surmesinden ziyade unique/set item kovalamaca yok gibi bisi. bekle ki random iyi bisi rollesin. 2-3 item disinda hepsi cop legendarylerin. hedef koyup su seti dizeyim falan diyemiyorsan haliyle rare dusurcem de iyi rollicek diye giriyorsun. hedefsiz olunca bir challenge heyecan olmuyor.

bir de cok fazla dumbed down stats kismi. main stat, crit, all resist varsa item kral. ee nerde cesitlilik? imba set bonuslari? open woundslar, skill proclatma on hitde cart curt.

valla ben d2'yi falan bile acmaya basladim diablo oynamak istedigimde.

hani cok muhtesem olabilecekken rmah ugruna loot isini bok etmeleri cok buyuk tadini kacirdi oyunun...

set ve legendarylere katılıyorum..
display aura yada classlara özgü set bonuslar falan çok bağlıyodu oyunu kendine. bugdan geçilmeyen sacred 1 oyununda bile display aura dalgasına set kovaladığımı biliyorum sıkılmadan.
Ama d3 te i63 düşşe diye bekliyosun, düşüyo statlar rolleniyo o ne?
health globes grant xxx life
exp gain
level reduc
crossbowlara +200 STR! HAHAHAHA
imba bir statı olan itemlere LPS!

set item çıkıyor statlar maviden beter falan.. i63 düşücektee iyi rollenicekteee ölme eşşeğim ölme.

efsane itemlerden IK set ve TGF çöp zaten daha iyi mavi itemler var.
Oyun şu anda zevk almadan zombi gibi farm farm farm oh wait im so bored *insert MASTERCARD here*
FARM FARM FARM
kısır döngüsü var.
karakter özelleştirme yok falan, aaa ama armorumuzu boyayabiliyoruz yuppiii
Sosyal ağlarda paylaş

loot dusmeyen farm oyunu olmuyor tabii. satisa cikardim her seyi altlara yoneldim. achivementlerim oldu 3400 civari onlari kasiyim dicem de onlarinda bazilari asiri mantiksiz iki tane dh kas iki barbar kas. bu nedir ya :)

2 euroya alabilecegim item 1 hafta kasarak elde edecegim loottan daha iyi ise manasi yok olayin.

3 level 60 1 level 57 1 de 40 var su ikisini 60 layip secret worlde kayayim yavastan. diger 60 larin ustunu basini satisa cikardim bari wow mop belese falan gelsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun tamamen AH oyunu. Wow da bile ah nin bu kadar etkisi yoktu. arkadaş doğru söylemiş ucuza al pahalıya sat ile çok rahat milyonlar yapabilirsin hiç elit kesmeden. 10k ya yaklaştı kestiğim elit sayısı ve elle tutulur abartısız 1 tane item görmedim. inferno act 3 farmlıyorum ama yok. yavaş yavaş 'feci baydı' kıvamına geliyorum. özeti Olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

emre3877 said:

Oyun tamamen AH oyunu. Wow da bile ah nin bu kadar etkisi yoktu. arkadaş doğru söylemiş ucuza al pahalıya sat ile çok rahat milyonlar yapabilirsin hiç elit kesmeden. 10k ya yaklaştı kestiğim elit sayısı ve elle tutulur abartısız 1 tane item görmedim. inferno act 3 farmlıyorum ama yok. yavaş yavaş 'feci baydı' kıvamına geliyorum. özeti Olmamış.

MF gearıyla act 3 farmlarsan dusuyor baya iyi itemler abartmıssın bence biraz.
Birde oyundan nasıl zevk alıyorsan oyle oyna AH ile cok iyi item satabiliyorsan ve bundan zevk alıyorsan oyle kas oyuna bile girme.
Sosyal ağlarda paylaş

emre3877 said:

hack & slash oynuon abi wow değil. oyunun mantıgı farm yapmak üstüne yani. şansa bakar bi bakarsın tüm gün sadece vendora satarsın ıtemlerı bi bakarsın 20 30 milyonluk item düşer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...