HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yav o diilde ui'de bar sayisini kisitlamislar f2p'de ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 /v/ de görmüştüm ama dalga geçiyorlar sanmıştım. gerçekmiymiş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gercekmis tepki gelince "1 bardan 2ye cikardik hadi yine iyisiniz" diye post atmislar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 4,7,d,y,o,x ve mouse un sağ tuşunuda kullanamıyomuşun f2p de hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yazık olm adamlara :( http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110314162139/mlpfanart/images/1/19/Apple_Bloom_chasing_her_tail.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 f2p de interface e karismak ne zekadir , kimin fikridir, nasil bir acizliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oyunun kendisi o kadar bos ki nereden kisacaklarini sasirmis adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 authenticator falan kurup sonra silen, ya da telefon degistiren varsa kaldirabilmek icin EA call centeri aramaniz gerekiyor. f2p yi beklemeyin, simdiden yaptirin, zira bir ara turkiye den 90 dk falan bekleme surelerine cikanlar vardi sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Abi bedava oldu mu? Olduysa RP serverına girip sürekli suyun yükseldiğini bagıran bir char açıcam. NEEEEAAAR~ FAAAAAAAAAAAAAAAAR~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 f2p olunca story için oynarım dediydim de oyunu indirip bilgisayarımı eskitmeye bile değmez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben de öyle diyodum da benim de içimden gelmiyo şimdi. Bayağı saçma kısıtlamalara gitmişler iyice tiksindim, "f2p modele geçtikten sonra hedehödö tane oyuncu kazandık" istatistiklerindeki +1 bile olmak istemiyorum açıkçası. Amaan neyse, nasıl olsa bu saatten sonra bellerini doğrultamazlar artık, f2p ye mahkum kalırlar, hepten batacaklarını da pek sanmıyorum, serverları kapanmaz. Kaçan bişey yok yani, bi ara oyunsuz kalınca oynarım story mode u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 HellHound said: gercekmis tepki gelince "1 bardan 2ye cikardik hadi yine iyisiniz" diye post atmislar hatta yok artık, çözünürlüğü de 720p'de kısıtlasınlar da tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 players will now gain access to a second quickslot bar, the option to do five Warzones per week instead of three, and a shorter temporary bind on Cartel Coin items. potential future tweaks: “One of our golden rules is that the Free-to-Play experience should not cheapen the experience for paying subscribers. If it turns out that the Free-to-Play conversion results in a degraded Warzone experience once we go live for subscribers, you can rest assured that we will quickly make adjustments to the system to ensure that subscribers have an optimal experience.” “That being said, it is important conversely that the subscription offers subscribers strong, tangible benefits over the Free-to-Play experience. We value our subscribers greatly, and they are crucial to the success of Star Wars: the Old Republic.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 5 warzone. cogiyi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 carteeeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 5 WARZONE AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 UI BAR SAYISINI DA ŞİMDİ GÖRDÜM AAHAHAHAHAHAHAH KOMİK OLDUĞUNDAN MI GÜLÜYORUM YOKSA ANLAMADIĞIM BAŞKA BİR ŞEYLER Mİ OLUYOR BEYNİMDE NASIL BİR MANTIKTIR BU AHHAHAH Edit: Hadi 3. mesajı atmayim editleyim Fanboy arkadaşlar duruma açıklık getirirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 adim atmayi da sayili yapicaklarmis, enerjin gidicekmis adim attikca, sonra parayla fazla enerji alabilicekmissin. farmville the old republic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 free hesaplarda ışın kılıcının kristali bitsin, şarj etmek paralı olsun. ayrıca yürümek free koşmak premium istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 komedi hala devam deseinze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 neyse bilgisayarda baya bi yer açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Şemsiyeyi açmaya çalışıyorlar ama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 collector edition'a her sabah uyandığımda küçük bir bakış atıyorum ve ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Geçenlerde bir yerlerde okudum, Amerika'da SWTOR mağdurları için toplu terapi seansları düzenleniyormuş. Bir araştır istersen. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi 350 lira lan anneni seviym ya böyle f2p mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar