Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni oğluşuma yorumlar (PC)

Winkie

Öne çıkan mesajlar

5-6 güne siparişi vereceğim inşallah

msi z77a-gd55
i5 3570k
corsair 2x4gb 1600 mhz cl9 1.5v
xıgmatek durin sink
wd caviar black 1tb
MSI ngtx670 (oc) (zotacda var fiyatlar aynı hangisini önerirsiniz ?)
haf-912 rc case
ocz extreme pro 700w modüler

steelseries kana black
steelseries 6gv2
steelseris 4h
steelseries qck+

airties air 2210 adaptör

acer G225HQVB lcd

ekran kartına sisteme yorum istiyorum birde birşey soracağım

ramlerde spd speed nedir ? bu alacağım ram'in spd 1333 görünüyor bu şey galiba ram'in kendi teknik özelliklerini bilip anakartla birşeylermi yapması ne öyle birşeydi açıklarsanız sevinirem
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartı iyi güzelde sadece modelini belirtmişsin. MSI 'in ki OC version mu değilmi yada Zotac'ın ki AMP mi degil mi. Bunları belirtirsen ( hatta link verirsen ) daha iyi olur.

Ramler için çok teknik açıklamaya gerek yok. Bakacağım 2 şey var.
MHZ si ne kadar yuksek ise , CL'si ne kadar düşük ise o kadar iyi. Bu mantığa göre bir ram seçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokmuş ya. O fiyata bayağı ortalama duruyor. Ben monitör hariç

Haf-X 942
MSI Z-77a GD65
i7 2770k
2x4 GB 1600 Mhz
Zotac Gtx680
Corsair H100
120 GB Corsair Force SSD
Aerocool X-Strike 800W mod

Şu sisteme taksitle falan bir de 3200 vermiştim 3 ay evvel. Şimdi bir de liselilere sistem satmak için daha ucuz yollu yapmaları gerekmiyor mu? Gerçi tutup vampir teknomarketlere meyledersen normal oluyor ama Inventus'a Teknobiyotik'e falan bak bence. Gerçekten verilecek o paranın hakkını veren bir sistem değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Haf-X 942
MSI Z-77a GD65
i7 2770k
2x4 GB 1600 Mhz
Zotac Gtx680
Corsair H100
120 GB Corsair Force SSD

Şu sisteme taksitle falan bir de 3200 vermiştim 3 ay evvel. Şimdi bir de liselilere sistem satmak için daha ucuz yollu yapmaları gerekmiyor mu? Gerçi tutup vampir teknomarketlere meyledersen normal oluyor ama Inventus'a Teknobiyotik'e falan bak bence. Gerçekten verilecek o paranın hakkını veren bir sistem değil bu.

zaten benim sizinki gibi sadece kasa 2700tl civarı tutuyor prof oyun ekipmanları baya zorlaşlaştırıyor işi kulaklık pad fare klavye 650 tl toplam ben işlemci soğutucusu adaptör falan aldım birde zaten inventusdan alıyorum

işlemcini yanlış yazdın herhalde 2770k diye 3770k ?

birde sen o sistemi nereden 3200'tlye topladın ben senin sistemi teknobiyotikden topladım 3700tl civarı tutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Haf-X 942
MSI Z-77a GD65
i7 2770k
2x4 GB 1600 Mhz
Zotac Gtx680
Corsair H100
120 GB Corsair Force SSD

1 ay önce sistem topladım ve hepsiburada, eksen, exa, teknobiyotik, inventus, pazarland, hızlıal sitelerinden hepsini karşılaştırarak 4-5 farklı yerden topladım kampanyalara göre yine daha pahalıya geldi. 3 ay önce dolar fln kaç paraydı ya =) 1,83'ten aldım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Winkie said:

Sorieno said:

Haf-X 942
MSI Z-77a GD65
i7 2770k
2x4 GB 1600 Mhz
Zotac Gtx680
Corsair H100
120 GB Corsair Force SSD

zaten benim sizinki gibi sadece kasa 2700tl civarı tutuyor prof oyun ekipmanları baya zorlaşlaştırıyor işi kulaklık pad fare klavye 650 tl toplam ben işlemci soğutucusu adaptör falan aldım birde zaten inventusdan alıyorum

işlemcini yanlış yazdın herhalde 2770k diye 3770k ?

birde sen o sistemi nereden 3200'tlye topladın ben senin sistemi teknobiyotikden topladım 3700tl civarı tutuyor

Yok yanlış yazmadım işlemciyi. Isınma sorunu ve minimal performans artışı nedeniyle Ivy Bridge'lere bulaşmadım ben. Mutluyum gayet 2770k ile.

Ayrı ayrı yerlerden topladım ben, nasıl olsa toplu alım indirimi yapılmıyor diye ama yine de şu pahalıya geliyor bana. Farkındayım ıvır zıvıra çok para harcamışsın ama doğru değil pek. En azından şu verdiğin "prof oyun ekipmani" örneği yanlış. Emin ol o ekipmanın çok daha verimlisini çok daha uygun fiyata alabilirsin, sonradan da upgrade etmen zor olmaz. Ama mekanik klavye alıp 912 gibi girişin de girişi bir kasa kullanman falan mantıklı değil pek. Oralardan traşlayıp sistem parçalarına yatırım yapmanı tavsiye ederim naçizane.
Sosyal ağlarda paylaş

benim evde şu vardı abimden kalma. ben kablosuz microsoft klasik mouse kullanıyordum. diablo 3 multi ortasında pil bitince hmn şunu taktım. inanamadım ya yağ gibi akıyor mouse. 50TL'ye bile bu kadar sağlam ürün varmış meğer. dandiktir diye denememiştim bile. daha uçuklarına gerek bile yoktur bence. fark vardır tabi ama fiyat/performans iyi değildir kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

sistem tekrar değişti güncel hali şu şekilde

z77a-gd55
i5 3570k
vengeance 2x4gb 1600mhz cl9
ocz agility 3 2x 120 gb ssd (oczlerde sorun var diyorlar önerilerinizi alabilirim ama 300 tlye 120gb inventusda yok baska)
xıgmatek durin sink
msi n670 gtx oc
haf 912 rc
ocz zt series 650 w bronze plus modüler

aoc 21,5 full hd 5 ms led

logitech g105 (değiştirmemin sebebi 6gv2(300tl) buradada bulamamam o yoksa bende bunu alayım bari dedim 100 tl bu)

steelseries kana
steeleseries qck+
steelseries 4h

airties air 2210
articccoling mx-4 macun
akasa 120mm kasa fanı

son hali 4000TL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...