Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 bilizzort kuyuya bir taş attı, 1000 mesajda çıkaramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 1001 gece masalları gibi uzadıkça uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 DİABLO 3 BEST GAME OF THE YEAAAR YAAAĞĞĞ SİZ ANLAĞMIYOOĞĞSUNUZ :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Anlayana :P Bir yandan düşününce ondan iyi diyebileceğimiz bu klasmanda ne oyun var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bi aksilik çıkmazsa 1-2 aya torchlight 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Halamın ... olsa muhabbetine gerek yok. Hele bi çıksın ona da bok atan olur nasılsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 d3 oynamaktan 150 kilo olmuş nolifer fanboylar bok atar tabi =) Çıksın güzel bir oyunda kurtulalım d3 bokundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Beceren var beceremeyen var haklısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yok gayet rmah satışınıda yapıyorum noobclass dh ile packleride kesiyorum gearcheck oyunu becerememek biraz zor. 1 haftadır rmah farmlıyorum mal gibi actleri farmlayıp repair parasından zarara girmek üstüne ekran kartımı ızgara yapmak gereksiz. Neyse mutlu olan oynasın gitsin paraları bayılsın rmaha sonuçta siz bayılmasanız onlar bayılmasa benim rmahtakileri kim alicak değilmi azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sonuçta sende Blizzarda bayılmışsın para ve hala kesintilerinden muzdaripsiz. Belli oldu bu kadar ağlamanın sebebi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Torchlight oynadıgım en dandik oyunlardandı heralde ya bu kadar sıkıcı bi oyun az oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Absolut said: Sonuçta sende Blizzarda bayılmışsın para ve hala kesintilerinden muzdaripsiz. Belli oldu bu kadar ağlamanın sebebi :) Tek bayıldığım 75 lira oldu oda account için. Olaya para olarak bakıcaksak ; Bu hesap şu anda 75 liradan fazla ediyor ordan bir zarar söz konusu değil; paypal hesabımdaki eurolar falan var. Yani bana para bayılan kağıt üstünde blizzard gerçekte wow da bile çatır çatır gold alan mal kesimin devamı olan oyuncular. yüce kongor onları kutsasın ve yüceltsin daha bot kullanarak çok malın parasını yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 O mallardan biri de benim ama bir başka bakış açısı da eşşekler çalışacak ki benim paramla emeklerini satın alayım :P o sırada ben hayatımı yaşıyım :P Kısacası bana laf sokmak için baya bir büyümen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 adamların kendi parası istediği gibi harcarlar mal demek nasıl bir mantıktır. alanın açısından bakarsan adam da senin "mal" gibi zaman harcayarak elde ettiğin şeyi satın alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hadi burda neyse de wowda goldu napıyordunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paran olsun her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Narius said: adamların kendi parası istediği gibi harcarlar mal demek nasıl bir mantıktır. alanın açısından bakarsan adam da senin "mal" gibi zaman harcayarak elde ettiğin şeyi satın alıyor. sen olayı çok yanlış anlamışsın. absolut: baba olmuşsun ama kafan hala liseli geliştir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Luriel said: Torchlight oynadıgım en dandik oyunlardandı heralde ya bu kadar sıkıcı bi oyun az oynadım. +1. Torchlight 2 için d3'ten çok daha iyi olacak falan diyen bir grup var üstelik, hiç anlayamıyorum :/. Neyse zaten uzun zamandır d3'e de girmiyorum, çünkü hack'n'slash rpg'nin bana göre olmadığı artık tescillendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 titan quest'in yenisi çıksa iyi olabilir ya. eskisi bile fazlasıyla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kabul edin abi, işin içine para girince oyun bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Aluriel said: hadi burda neyse de wowda goldu napıyordunuz ya? 10k'ya 1 aylık ödeme yapılıyordu, gold da 1k = 1 lira olunca en ucuz yol gold almaktı mesela. Bir de Diablo'da 2 yahudinin birbirlerine taş satarak sürekli para kazanmaları hikayesi vuku buluyor biraz şu anda. Blizzard da satılan taştan aldığı komisyonla zengin oluyor sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 İngiltere'de olupta sms konusunda yardımcı olabilecek var mı? kimlik vs. olmadığından dolayı değiştiremiyorum ülkeyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben şimdi türkiye yaptım da hesaptaki 5 pounda çöktü herifler resmen. oyuna da giremiyorum client us diye. hoofff oeh yok. eu.battle.net'de duruyor para ama pound hala çeviremiyorum euro'ya. :( us de dolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 abi türkiye yapamıyorum ben utility bill diye ne gönderdin? fiş fatura gönderdim transript gönderdim cc ekstresinden ss alıp gönderdim napayım lan daha ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 elektrik faturasının fotoğrafını çektim yolladım benim adıma. kimliğin arkalı önlü resmini yolladım bi de o kadar. üstünde açık açık tarih adres falan yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar