Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 gelsin gw2 gemleri, gelsin xp booost, NAAAAAYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Valla Wow parasını çıkarsın yeter bana. Daha tek cent çıkarmadı ama olsun yılmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Flassh said: iyi yapmışlar. patlasın blizzardın bir yerinde. umarım şu rmah blizzardın başına çok büyük dertler açarda güleriz fingers crossed, en sevdiğim oyunlara hayat verdiler ama şu son 3 yıldır blizzardan gördüklerimden dolayı gerçekten SÜRÜNMELERİNİ istiyorum. şu aç gözlülükleri başlarına çok büyük bela olsun, iflas noktasına gelsinler, core tayfa yine player için oyun yapar olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Blizzard batarsa daha kötü firmalara kalırız bir de öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sdfasdasd epic http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5835835567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paypal %15 kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Absolut said: Blizzard batarsa daha kötü firmalara kalırız bir de öyle düşün. daha ne kadar kotu olacak ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 oyunu saatlik ücretle satarlar ve farmı öldürürler mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bişey sorucam benim ülkem ingiltere olarak kayıtlı battlenette sms notivication yapmam için numara girmem gerekiyor fakat ülke kodunu yazmayın diye uyarmışlar ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ulkeni degistirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ülkemi değiştiremiyorum malesef nasıl değiştireceğim hakkında bir fikrin varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 muhtardan ikametgah alıp resmini yollıcan türkiye'de yaşıyorum diye. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 biton evrakla. 3-5 sayfa geriye git bu konuda gorursun nasılını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ahaha bunlar wowdaki RAF'ten yararlanan cinler dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Trigger said: bişey sorucam benim ülkem ingiltere olarak kayıtlı battlenette sms notivication yapmam için numara girmem gerekiyor fakat ülke kodunu yazmayın diye uyarmışlar ne yapmam gerekiyor? bir fatura ile kimliğinin resmini çekip yollaman gerekiyor. sen ticket at türkiyeye geri döndüm vs diye ülkemi değiştiricem napmam lazım de onlar yönlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Heeeyt yavrummm beee ilk satisimi yaptim. 7€ Damlaya damlaya birikecek massallahhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Demin 10€'ya bir item sattım ne kadara aldığıma dikkat etmeden. 1.5 milyona almışım. Nedir altın fiyatları, zarar mı ettik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kar etmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kâr kârdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 sabancı da böyle başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 şimdi rmah'ı paypal'a bağlamak için tam olarak izlemem gereken adımlar nedir birisi yazabilir mi? bir de paypal'ı bağlayacağım acc benim adım soyadıma, ama paypal'a bağlanmış içine para yatacak kart başkasının adına, problem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 aente benim paypal hesabımdaki kart başkasının kartı mesela, benim kartlarımı kabul etmemişti, sorun olcağını sanmıyorum daha öncede başka kartlarla kullanmıştım paypalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Karta para yatmıyor paypalda birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 paypala kart tanımlamadan olmuyor yani? paypal ödeme listemde gözüküyor ama inatla ekle diyip duruyor rmah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar