Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

iyi yapmışlar. patlasın blizzardın bir yerinde. umarım şu rmah blizzardın başına çok büyük dertler açarda güleriz

fingers crossed, en sevdiğim oyunlara hayat verdiler ama şu son 3 yıldır blizzardan gördüklerimden dolayı gerçekten SÜRÜNMELERİNİ istiyorum. şu aç gözlülükleri başlarına çok büyük bela olsun, iflas noktasına gelsinler, core tayfa yine player için oyun yapar olsun :(
Mesaj tarihi:
bişey sorucam benim ülkem ingiltere olarak kayıtlı battlenette sms notivication yapmam için numara girmem gerekiyor fakat ülke kodunu yazmayın diye uyarmışlar ne yapmam gerekiyor?
Mesaj tarihi:
Trigger said:

bişey sorucam benim ülkem ingiltere olarak kayıtlı battlenette sms notivication yapmam için numara girmem gerekiyor fakat ülke kodunu yazmayın diye uyarmışlar ne yapmam gerekiyor?

bir fatura ile kimliğinin resmini çekip yollaman gerekiyor.

sen ticket at türkiyeye geri döndüm vs diye ülkemi değiştiricem napmam lazım de onlar yönlendirir
Mesaj tarihi:
şimdi

rmah'ı paypal'a bağlamak için tam olarak izlemem gereken adımlar nedir birisi yazabilir mi?

bir de paypal'ı bağlayacağım acc benim adım soyadıma, ama paypal'a bağlanmış içine para yatacak kart başkasının adına, problem olur mu?
Mesaj tarihi:
aente benim paypal hesabımdaki kart başkasının kartı mesela, benim kartlarımı kabul etmemişti, sorun olcağını sanmıyorum daha öncede başka kartlarla kullanmıştım paypalı.
  • Yeni Oluştur...