Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 üfff terbiyesizlik yapan sensin. ara medium kalksın, oyuncular ircden konussun, bunu yapmadığı için blizzard kötüdür, sizde bunu savunmadığınız için, bu kötülüğü destekliyen oyunccualrsınız kadar samimiyetsizce sacmalamak, tartısığın konustuğun ınsansana saygısdızlıktan terbiyesizlikten baska bişey değildir. kimsenin ugrastığına deymez senınle ya. bari sacmalamada gercekten adam gibi insanlarla tartışalım edelim su konuyu ona izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Redeagle said: Cuce said: abi hardcore'u single oynıyan insan varmıydı d2 de? cidden cok merak ediyorum o yüzden soruyorum varmı tandığınız bildiğiniz single'da hardcore oynıyan. Lag spike'dan öldüğü için foruma konu açan yüzlerce kişi yoktu benim hatırladığım. Sen insanların elinden seçim şansını alırsan insanlara sorun olur tabi ki. D2'de lagdan karakterin öldüyse çok basit bir çözümü var. Bağlantın kötü, single oynaman lazım. D3'te böyle bir şansın yok. e kimse gelip blizzard yüzünden karakterim gittti demiyodu, diyende acıyodu konusunu kimse kale almıyodu ondan görmemişsindir. d2nın bağlantı sorunları hala devam ediyo, öle inanılmaz stabil bir sistemi yok. en iyi d3 kadardır, oda cok daha lagli ve latencyli haliyle. bu arada ben demiyorumki blizzard lagsiz ortam sunuyo ediyo, yoo gayet bok gibiydi ilk 2 hafta, ama milletin hardcore karakterini blizzardın online only zorlamasına karsı arguman diye sunmak mantıklı gelimiyo bana cünkü zaten ömrümde görmedim ben hardcore karakteri singleda oynıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yahu offline hardcore mu oynanır? Hile yapılmadığını kanıtlayamadığın hardcore karakterin anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 b.net olmasın diyen yok, eski mp oynama yöntemleri de olsaydı, online drm olmasaydı diyen var. ve bunu diyen sen ve 1-2 kişi hariç herkes şu forumda. bunu hala görmezden geleceksen kolay gelsin, insanlar sandığın kadar umarsız değil. istediğinle tartış mani olan yok, ben de istediğimle tartışırım sen mani olamazsın. birine hitap ederken terbiyeni takın. forum 101. 'adam gibi' olana kadar insan ol önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Cuce said: e kimse gelip blizzard yüzünden karakterim gittti demiyodu, diyende acıyodu konusunu kimse kale almıyodu ondan görmemişsindir. d2nın bağlantı sorunları hala devam ediyo, öle inanılmaz stabil bir sistemi yok. en iyi d3 kadardır, oda cok daha lagli ve latencyli haliyle. bu arada ben demiyorumki blizzard lagsiz ortam sunuyo ediyo, yoo gayet bok gibiydi ilk 2 hafta, ama milletin hardcore karakterini blizzardın online only zorlamasına karsı arguman diye sunmak mantıklı gelimiyo bana cünkü zaten ömrümde görmedim ben hardcore karakteri singleda oynıyan. E d2'de kimse blizzard yüzünden karakterim gitti diye konu açmıyordu çünkü laglı bağlantısı olanlar için single desteği vardı oyunda. Adam opsiyonu varken lagdan öldüğü için şu an olduğu kadar çok şikayetçi olamıyordu haliyle. Online only zorlamasına karşı argüman olarak hardcore ölümlerini göstermiyorum. HC geyiği "oyunda hiç lag görmedim lol" diyen birinin postuna karşılık attığım "hc forumuna bakarsın lagı kaç kişi yemiş" tarzı cevaptan çıktı. Only only sistemin saçma olduğuna argüman göstermek için hc örneği vermem gerekmiyor zaten. Oyunu oynarken time out yememi ve blizz'in serverları sıkışınca "maintanance'a alıyoz beyler" diyip oyundan bütün gün koparmasını göstermem yeterlidir. Online only olmasının tek sebebi rmah olmasından öte bir örnek göstermeme gerek bile yok. Yani hardcore'um gitti derdinde değilim ben. Serverları bir şekilde adam edene kadar asla öyle karakter açmam zaten. Boşa vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 birine hitap ederken her zaman tertibimi takındım ben. biriyle konusucak tartısıcak eforu gösteriyosan karsıdanda bekliyorsan, samimi olmayı egonu kenara koymayı öğren. yanlıs sacma olduğunu adın gibi bildiğin seyleri, kendinin inanmadığın seyleri getirip koyma insanların önüne. aptalla salakla falan olan seyler değil bunlar. cok temel cok basit bir temeli vardır bir konusmanın eğer karsındakinin saygı bekliyorsan, ve karsındakine saygı göstermye calısıyorsan. Oda samimiyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 evet takınmışsın belli ki iki mod birden uyardı. evet aptalla salakla olan şeyler bunlar. hatta en temeli bu. samimiyete gelirsek de benim ne dediğim gayet net ortada, sonra gelip bunu çarpıtıyorsun sanki bütün b.net kalksın demişim gibi. onun üzerinden yaygara koparıyorsun, aşağılıyorsun. öyle olmadığını hemen yukarıda vurguladığım halde tekrar gelip samimiyet diyorsun bir de. samimiyetten dem vuracak bir konumda değilsin şu halde. ne dediğim ortada, senin nasıl çarpıttığın ortada. eloğlunun şirketi eleştiri aldı diye bu kadar kişisel hale getirmen konuyu da gülsem mi ağlasam mı, öyle tarjikomik. anlamadım maksadın nedir, din değil politika değil. e herhalde kendi şirketin filan da değildir sanıyorum. kaç yaşındayız artık, şu yaptığını yakıştırıyor musun kendine cidden cüce? şimdi döndüm tekrar baktım da 5 sayfa öncesine, ben ortaya birşey yazmışım, sonra sen gelip bana yönelik yazmışsın. kısacası ben senin kimseyle tartışmana karışmış değilim. benimle tartışmak istemiyorsan tartışma. üstüne gelip böyle "BIRAK ADAM GİBİ TARTIŞALIM" diye rage açman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 _Spartacus_ said: Yahu offline hardcore mu oynanır? Hile yapılmadığını kanıtlayamadığın hardcore karakterin anlamı ne? Birine kanitlamak mi lazim? Sadece single oynanan ve kalici olum iceren pekcok oyun var. Bunun haricinde ben Civilization veya Crusader Kings gibi strateji oyunlarini oynarken de kotu bir gelisme olunca asla bir onceki save'e donmem; bu da bir nevi kalici olum modu sayilir. Yani bu tarz bir zorlugu secen herkesin amaci baskalarina hava atmak degil. Benim gibi sadece ekstra riski sevdigi icin bu sekilde oynayan insanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yoo kimse uyarmadı, uyarsada bişey değişmez. carpıtmakla, lafı cevirmekle abartmalka falan senden laf dinliycek değilim sam. hele samimiyet üstüne hiç değilim. Hanı o kadar egoyla o kadar samimiyetsizce, o kadar havadan o kadar umursamdan konusuyosunki, hiç yanı mümkün değil senden kendimi sorgulayacak laf işitmem. Coktan fazlasıyla kaybettin bu kadar zor kaybettirebileceğim bir niteliği. Sucu kendinde ara. bi gün inşallah bi kendine bakarsın, bi uslubuna bakarsın, bi tavırlarına bakarsında, karsındakilere gercekten saygı göstermiş olursun. senin için umudum budur, beklentim değildir ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Komutan said: _Spartacus_ said: Yahu offline hardcore mu oynanır? Hile yapılmadığını kanıtlayamadığın hardcore karakterin anlamı ne? Birine kanitlamak mi lazim? Sadece single oynanan ve kalici olum iceren pekcok oyun var. Bunun haricinde ben Civilization veya Crusader Kings gibi strateji oyunlarini oynarken de kotu bir gelisme olunca asla bir onceki save'e donmem; bu da bir nevi kalici olum modu sayilir. Yani bu tarz bir zorlugu secen herkesin amaci baskalarina hava atmak degil. Benim gibi sadece ekstra riski sevdigi icin bu sekilde oynayan insanlar da var.Onlar D3'te de istediklerini yapabilir ki. Softcore karakter açarak "lag dışında ölmeyeceğim, ölürsem sileceğim" diye bir kural koyabilir kendi kendine, başkalarına kanıtlamak gibi bir derdi yoksa sorun olmasa gerek o karakterde hardcore mu softcore mu yazdığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Komutan said: _Spartacus_ said: Yahu offline hardcore mu oynanır? Hile yapılmadığını kanıtlayamadığın hardcore karakterin anlamı ne? Birine kanitlamak mi lazim? Sadece single oynanan ve kalici olum iceren pekcok oyun var. Bunun haricinde ben Civilization veya Crusader Kings gibi strateji oyunlarini oynarken de kotu bir gelisme olunca asla bir onceki save'e donmem; bu da bir nevi kalici olum modu sayilir. Yani bu tarz bir zorlugu secen herkesin amaci baskalarina hava atmak degil. Benim gibi sadece ekstra riski sevdigi icin bu sekilde oynayan insanlar da var. yok abi, ironman mode konusunda haklısın zatende, ben gercekten hiç göremedim ironman diablo oynıyan multi olmadan. kanıtlamana gerek yok ama hani o kadar sıradısı bir durumki, bunu göstermek bunun ıcın olmalıydı offline mode diye garip geliyo. bişey göstermeye gerek yok zaten offline mode olmalıydı demek için, olmalıydı zaten. herkeze zorlada olsa, bu oyunun bir multisi var buda böle böle bişi demek için göstermek için bunu secmiş blizzard. aa multisi güzelmiş diye bundan faydalananlarmı coktur, yoksa offline moddan cile cekenlermi coktur bilmiyorum acıkcası. bana sorsan ikisinden hangisini secersin offline mode derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Cuce said: herkeze zorlada olsa, bu oyunun bir multisi var buda böle böle bişi demek için göstermek için bunu secmiş blizzard. aa multisi güzelmiş diye bundan faydalananlarmı coktur, yoksa offline moddan cile cekenlermi coktur bilmiyorum acıkcası. bana sorsan ikisinden hangisini secersin offline mode derim. Ben Blizzard'in oyunu bu sekilde yapmasindaki amacinin ne sadece iyi niyetle multiplayer'i yayginlastirmak, ne de sadece ticari cikar oldugunu dusunuyorum. Bence ikisini de hedefliyor. _Spartacus_ said: Onlar D3'te de istediklerini yapabilir ki. Softcore karakter açarak "lag dışında ölmeyeceğim, ölürsem sileceğim" diye bir kural koyabilir kendi kendine, başkalarına kanıtlamak gibi bir derdi yoksa sorun olmasa gerek o karakterde hardcore mu softcore mu yazdığı. Haklisin, onu da yapabilirler. Ama adam sirf kendisi bakmak icin bile bir yerde olen karakterinin kaydi olsun isteyebilir. Bir de kendin yapinca gercek hardcore'daki baski hissi olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 e tabiki değil, ben iyisini kötüsünü tartmak için dedim onu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hahaha Kripparian 20$'a mavi magic find shoulder satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 We are stopping the service to pick up a service update.... RMAH geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Real Money Auction House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 15ine ertlendi yazıyordu currency e tıklayınca. nereye geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 İşe gittim geldim burda kavganın kralı kopmuş. Neyse 3-5 satır düşüncelerimi yazayım. Blizzard para kazanma amacıyla kurulmuş bir şirket. Doğal olarakta karını maksimum tutmaya çalışması son derece normal. Ancak burda şu konu öne çıkıyor. Ticaret ahlakına firma ne kadar bağlı kalacak? Bundan 5 yıl öncesini düşünün. Blizzard WoW'dan para basarken dahi bu ahlaka gayet bağlı olduğu için gerek Blizz oyunu oynayanlar gerek oynamayanlar son derece saygı duymuyor muydu? "Blizz'den babam çıksa yerim" diyen pek çok kişi tanırım ki bunlardan biri de benim. Çünkü yaptıkları oyunun gerçekten iyi olmasını, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde savunan sayılı oyun firmasından biriydi (belki de en iyisi.) Aradan geçen zamanda eğer Blizzard'ın ticaret ahlakı sorgulanmaya başlanmışsa orda bir sorun vardır. Daha 1-2 ay önce EA ile dalga geçenlerde biz değil miydik? Blizzard gerek SC2 gerekse D3te ciddi anlamda eleştiri aldı. Büyük isimlerin düşüşleri de sert olur. Bu saatten sonra EA ağzıyla ejderha tutsa benim gözümdeki yeri değişmeyecek. 3 yıldır düzenli olarak zarar yazıyorlar. Sims olmasa sonları ne olur bilmem:) Eğer Blizz'de kafası çalışan adamlar varsa kotik efendiyi ciddi bir şekilde uyarmaları lazım. RMAH özeline gelirsek. Oyun çıkalı tam 1 ay oldu. 1 ay sonrasında oyunun AH tabanlı bir oyun olmadığını iddia edeceklerle zaten ortak bir yerde buluşamayacağımızı kenara koyalım. AH tabanlı oyuna RMAH gelmesinin gözümüze sokulmasa da ciddi sorunlar çıkartacağı o kadar ortada ki. Mesela: -Kız arkadaşım DH karakter kasıyor ve o kadar ballı ki sallıyorum 1.5k dps 1h sword buldu.(Bana düşmez.) 1.5k dpsi olan bir silahı gold ile satmak isteyecek kaç kişi tanıyorsunuz? Server şu anda kapalı ama emin olun insanlar 1k üstündeki tüm silahları RMAH ile satmaya çalışacaklar. Ya da Blackthorn's Medal gibi diğer üst düzey itemları. Bu da oyunun size sunduğu her şeyi oynamanız için başka bir oyuncuya (Bota) para ödemeniz ve arada Blizz'in kesinti yapması demek. Bu bildiğimiz DLC'nin farklı bir modeli olmayacak mı? RMAH AH'de satılan itemların fiyatını artıracağı gibi en üst seviyedeki itemlarında satın ALINAMAMASI sorununu getirecek. Kinslayer efendi şimdiden itemlarını AH'den çekmeye başladı bile. Bu şekilde düşünen binlerce insan yoksa bende Ace değilim. Bir not daha koymak lazım. Exploitler yüzünden AH'nin balansı bozuldu diyoruz ya. Kime göre bozuldu? Blizzard'a göre bozulmadı. Oyun çıktığı günden bu yana herkes bazı classların diğerlerinden daha az item kullanarak, bazı yerlerde exploit yapılarak ciddi anlamda farm yapılabildiğini iddia ederken Blizzard geçtiğimiz günlere kadar bu duruma ISRARLA dokunmadı. Ki "bence" bu bir tür şirket politikasıydı. Bir alıcı olması için öncelikle bir satıcı olması lazım. 1 ay içersinde bu satıcının yeterli stok yapması için blizzard bariz bir şekilde zaman verdi. Bunun sonucunda ise bize AH bozulmuş gibi gelirken aslında AH blizz tarafından öngörülen yere ulaştı. Bakın 250 dolara item satılabiliyor. Bu da Blizzard'ın item satışından yaptığı kesintiyi yükseltiyor... TLDR: Lan Blizz alacağın olsun. Yaptığın adilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben bi kac sey eklemek istiyorum tartismayi uzatir gibi olucam ama, soyle bisi var. Birincisi belki naifsin diyeceksiniz ama sektorun az biraz icinde biri olarak soyluyorum, oyunun surekli online yapilmasinin birinci amacinin DRM olmadigini dusunuyorum. Bunun etkisi ve avatanji mutlaka var, ama birincil degil. Birincisi bu oyuna offline ozelligi koymak buyuk is. Cunku online mekanizma ve offline mekanizma ayri calisiyor, yani oyunun gec release edilmesi demek. Tahmini soyluyorum, 3 ay ekstra alacak bi is bu oyuna offline ozelligi koymak. Ayrica maintanence i artiyor, her patch de hem server i patchle, hem de offline i patchle. Cunku item serverda generate ediliyo birinde mekanizma farkli, digerinde oyunun kendi icinde. Ayrica surekli online olmasi oyunun raf omrunude uzatiyor. Boylece casual oyuncular normal de oynayip bitirdiklerinde bi de multi atayim dediginde sifirdan baslamiyorlar, oyunu oynamamazlik etmiyorlar bu yuzden. RMAH inda ana amacinin para kazanmak oldugunu dusunmuyorum. Para kazanmak var isin icinde ama para kazanmak isteyen bi firma %15 kesmez. Apple in app store una yazilim yaziyosunuz, o kadar is ve emek var, koca kod yaziyosunuz, adamlar %30 kesiyor. Siz burada farmlamak disinda bi emek vermiyorsunuz, adamlarin itemini oyununda satiyosunuz %15 aliyolar. Ana amaci para kazanmak olan bi firma minimum %30-50 yapar sizde hic bisi diyemessiniz. %15 bu sektorde para kazanmak isteyen firmanin alacagi bi pay degil. Yani birincil amac degil, ikincil amac. Birincil amac kendi kontrolleri disinda yuruyen ayni sektoru kendi kontrolleri icine almak. Wow bunun cok buyuk ornegi. Bir de bir olay daha var, biz ulke olarak aslinda kapitalizmi cok seviyoruz, yillarca sosyalist komunist kovaladik ve kovalayanlari alkisladik, ama kapitalistleri sevmiyoruz, her konuda oldugu gibi burada da ilginc bir yapimiz var. Oyuna dair elestirileri anlarim, ornegin oyunun AH etrafinda donmesi , oyun mekanigi ile ilgili bi elestiridir anlarim, (ki bunuda ilk patch de duzelteceklerini soylediler) ama adamlarin bu isten ne kadar para kazandigi vs elestirisi mantikli olmayan bir elestiri, veya sanal item a para verilmi elestirisi vs. Eger bi sistem gercekten kotuyse zaten alicisi olmaz, sirkette zarar eder. Alan mutlu satan mutlu, araci mutlu ise bu iste bir sorun yok. Gercekten evil bi sirket olsa blizzard, hem %30 keser minimum, hem de kendi sitesinden item satar OP itemlar bi ton insanda alir. Kucuk dusunmeyin bi de, yine bi toplum elestirisi ile karsilik verecegim, bizim kulturde cok vardir kucuk dusunmek, koylu kurnazligi, gunluk kazanclar icin. Direkt mantigi maddi kazanc ustunden kuruyosunuz, ama blizzard benden de sizden de cok daha iyi biliyo bu isleri, adamlar bugun 10 kazanip uzun vadede 100 kaybedecekse yapmaz bu isi, turk firmasi degil bu amerikan firmasi. Sizin soylediginiz bi cok seyde evet belki 10 kazandirir belki bugun ama uzun vade de 100 kaybettirir, o yuzden ne kendi el altindan item satar, ne satanlari hileleri destekler, ne de diger dediginiz seyleri. Dedigim gibi Turk firmasi degil bu, Amerikan firmasi, sadece bu mantik yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 allahtan blizzi buradakiler yonetmiyor. allahim tesekkur ediyorum sana. burada kalsin buradakiler. insallah gelmesinler blizzin basina :) zor zaten yemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 2-3 ay önce blizzhackersta d3 beta + communitynin yazdığı d3 server yayınlanmıştı sadece gezme olanağı sağlayan (doğal olarak). bu d3 emu geliştirilecek elbet. ve bu para tuzağı oyunu almak yerine bu emuyu bekleyip eski oyunların anısına d3ü de bitirmiş olmak için indirip oynayacam. blizz, yeni ea olma konusunda emin adımlarla yürüyor. tamam firmadır elbet para kazanacak, zaten amacı o da böyle bariz bir şekilde belli edilmemeli bence. adamlar resmen "len biz expansion çıkaracaz sen şimdiden biriktir parayı" diyor oyunda, level 60 sınırı ve son cinematicteki diablonun hiçbir şey olmamış gibi cennetten atılması soulstoneuyla birlikte + adrianın kafasına göre kaybolması. bunları arkadaşın annual passıyla gördüm tabi. rmah da tüy dikiyor direkt. oyun sanki 5-6 senedir geliştiriliyor ama biri son sene shift+del çakmış, senaryoları ateşe vermiş gibi bir oyun bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Artariel said: 2-3 ay önce blizzhackersta d3 beta + communitynin yazdığı d3 server yayınlanmıştı sadece gezme olanağı sağlayan (doğal olarak). bu d3 emu geliştirilecek elbet. ve bu para tuzağı oyunu almak yerine bu emuyu bekleyip eski oyunların anısına d3ü de bitirmiş olmak için indirip oynayacam. blizz, yeni ea olma konusunda emin adımlarla yürüyor. tamam firmadır elbet para kazanacak, zaten amacı o da böyle bariz bir şekilde belli edilmemeli bence. adamlar resmen "len biz expansion çıkaracaz sen şimdiden biriktir parayı" diyor oyunda, level 60 sınırı ve son cinematicteki diablonun hiçbir şey olmamış gibi cennetten atılması soulstoneuyla birlikte + adrianın kafasına göre kaybolması. bunları arkadaşın annual passıyla gördüm tabi. rmah da tüy dikiyor direkt. oyun sanki 5-6 senedir geliştiriliyor ama biri son sene shift+del çakmış, senaryoları ateşe vermiş gibi bir oyun bildiğin. abi onu cok beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 beyler, çoğunuz gibi fakir değilim günlük kazancım 500$ ama şey etseniz 250$ vermem bir item için. verene de acırım ak47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Wowda oynayan arap şeyhlerinin çocukları vardı ya. Proların arenada onlarla oynaması için binlerce dolar saçıyorlardı ahaha. Adamlar bir günde donatır charları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar