marvella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.nebuamk.com/?gclid=CPi1_vHBv7ACFQpj3wodalKinQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu kaçıncı topik ya paticik flnmı çıkarıyo bu gazeteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sanırım 4. topik,fizban klasik mesajını yazıp banlıcak bence bu sefer açanı :D neden kapanıyor bu başlıklar onu merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bende merak ediyorum niye inatla kapatıyor AMK konularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben sitenin source code una hasta kaldım :D bi göz atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fuutbolla işim olmaz da 25krşmuş alıcam ilk gün diye lşsjdgşkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sırf pisliğine satın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 vay amk alayım yarın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Trans said: ben sitenin source code una hasta kaldım :D bi göz atın Bitti AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gibi function adamGibiOynatAMK(idVerOynatayimAMK, artistlikYapma){ ... } <h1 class="amk_logosu"></h1> function facebooktaPaylasAMK(){ ... } gibisinden fonksiyon isimleri variable class isimleri komik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fizboz 2 kere uyardi dalarim ban hammer'la diye, bu ucuncu olacak. hazirda misir mi bekletsek naapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/065/301/banhammer_forecast.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Trans said: sanırım 4. topik,fizban klasik mesajını yazıp banlıcak bence bu sefer açanı :D neden kapanıyor bu başlıklar onu merak ettim sadece şunu ben de merak ettim yalnız. tamam bildiğimiz anlamı aykırı tabi de, adamlar bu şekilde gazete çıkarıyorlar yani. adı AMK diye konusu mu açılamayacak ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ren said: türkiyede sporun ilgi çeken tek alanı olan argo/kabalığı cesaret olarak kullanıp "korkusuzluk" üzerinden fanatiklerin ilgi odağı olmayı planlamak çok çılgınmış. ayakta alkışladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Trans said: gibi function adamGibiOynatAMK(idVerOynatayimAMK, artistlikYapma){ ... } <h1 class="amk_logosu"></h1> function facebooktaPaylasAMK(){ ... } gibisinden fonksiyon isimleri variable class isimleri komik geldi :D yanımda şöyle bir çalışan olsa, önce koda bakıp bayağı bir gülerim sonra adama kafa göz dalarım, insan okuyacak bu kodları diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu gün ofisten bir arkadaş almış. idda ve at yarışı ekleri dışında başka bir şey yok neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sus da oku AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Çeklere Soğuk Dujj diye manşet atmışlar. Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://twitter.com/nedenttoldu/status/211394340558356480/photo/1/large abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi türk medyasının resmi trollü oldu çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ne yalan söyliyim, geçenlerde ilk kez otobüs durağında gördüm bu gazetenin reklamını ve 5 - 6 dakika güldüm. başta görmedim amk'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Rusya efsaneydi ama cidden dün, sanki evsahibi onlarmış gibi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Keşke başına bsg de koysalarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar