Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 at bana stampede çekmişti. o. bi de trafik kazası. eğer topak gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 alışveriş merkezinde yağmur yağması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 lenfoma tanısı konduğu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 10 küsür saniye kalbim durmuş küçükken ama hissetmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Akçay-Güre arası yolu bilen bilir. Biraz mıcırlıdır böyle. Önüme bir motor hızlıca kırdı. Acemi olduğum zamanlar 5 sene önce falan. Ben de yol vereyim gitsin diye orta şeritteyim zaten, hızımı azalttım. 90'la falan gidiyorum. Altımda 93 model bi şahin var. Motorcunun kaskı tam önüme düştü. Düştü mü attı mı bilmiyorum artık. Biraz sola kırayım derken fazla kaçırdım. Toparlayamadık malum araba belli. Karşı şeride çıkıyordum tekrar aksi yöne kırınca spin atmaya başladık. Arkadan bir arabanın şiddetlice bana vurup vurmamasını düşünmek baya bir hissettirdi ölümü ensemde. Film şeridi zaten hayatın önünde. Tretuarlara çarpıp üzerine çıkarak bir ağacın yapraklarında durduk. Tüm aile arabada. Onların sorumluluğu falan.. Allah'tan olmadı kimseye bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bi kere an ex por'u yedim adam wall cekicek birinciyi cekti ikinciyi cekerken Llama'dan indim 1 kare ilerlettim can havliyle, 2. wall'u cekti adam ama aradan kactım nerdeyse ölüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 öldüğümüz andır zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 erkek adam olsun önümden gelsin.ne o öyle ense falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bi kere destard dungeon'a bi girdim para field acmislar bombaları dizmisler, bi baktım kapıya gate aciliyo bombalar patlarken gate'e tıkladım evet - hayır evete bastıım minoc madendeyim :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Okuduğum bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kısa yol diye ufakken aralıkları adımlarımdan büyük olan tren yolundan (bildiğin uçurum alt taraf) geçerken yaşanılan his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kalp krizi geçirmek hani en azından öyledir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/45339-yasam-dunyanin-en-sanssiz-sansli-insani-/ /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ameliyat icin anestezi altina almislardi. O zaman olebilecegimi dusunmustum. Bi ton da evrak imzalatmislardi olursem diye belki ondan oyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 selak abi olayı bitirmiş muhtemelen özel güçleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hemen hemen her gece hissediyorum ben ensemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 O biziz lan serinle diye üflüyoruz sen oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 max payne 2 oynadım demin çok kral adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hamsilipilav said: alışveriş merkezinde yağmur yağması hahahaha sen bu kadar eski miydin ya kimin fake sisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 reyou said: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/45339-yasam-dunyanin-en-sanssiz-sansli-insani-/ /thread. bu ne abi uzak durun bu adamdan bu adami benle ayni ucakta gorsem direk atlarim asagi ya da adami atarim bulemiyorum. gerci duserken motora takilir falan bir kac ufak cizikle motoru patlatip saman yiginin ustune duser olan bize olur yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şişeden çekip kriz geçirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şise mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arenada dövüşürken boğazıma kılıç girmişti zor kurtulmuştum o anı asla unutamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ardeth said: reyou said: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/45339-yasam-dunyanin-en-sanssiz-sansli-insani-/ /thread. bu ne abi uzak durun bu adamdan bu adami benle ayni ucakta gorsem direk atlarim asagi ya da adami atarim bulemiyorum. gerci duserken motora takilir falan bir kac ufak cizikle motoru patlatip saman yiginin ustune duser olan bize olur yine oha bu ne be, adam bruce wilisden daha cok patlamadan kurtulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar