Marv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://cdn.dolimg.com/franchise/wreck-it-ralph/common/images/thumbnail.jpg http://www.imdb.com/title/tt1772341/ http://www.youtube.com/watch?v=GHDQHVkYq4g ehueh bison, zangief v.s var çogiyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ahah bad guy meeting (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bu arada video game characters listesi, Super Mario Bros. Bowser Sonic the Hedgehog Dr. Eggman Q*bert Q*Bert Coily the Snake Slick & Ugg Mortal Kombat Kano Street Fighter II M.Bison Zangief Chun-Li House of the Dead Axe Zombie Pac-Man Clyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yalnzı zangief iyi karakter bütün street fighterlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Cuce said: yalnzı zangief iyi karakter bütün street fighterlarda. Abi kandirilmis ve kotu oldugunu zanneden karakterdi o. Sonradan "haci nabiyon allaskina" gelgi olay, duzeldi. =) Trailer'a az once denk geldim ben de. Kasim'a kadar bekleme fikri bile can sikici bir hal aldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ha o kadar hatırlamıyorum. aklımda, "shandola diye bişiler varmıs stalin adına git döv sunları" diye komunist partinin gönderdiği rus ayısı gibi kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Filmde Zangief çok iyiydi hatırlarmısınız şöyle hala unutamadığım bir sahnesi vardır: http://www.youtube.com/watch?v=Rj94FNPvUgw QUICK CHANGE THE CHANNEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Marv said: Bu arada video game characters listesi, Super Mario Bros. Bowser Sonic the Hedgehog Dr. Eggman Q*bert Q*Bert Coily the Snake Slick & Ugg Mortal Kombat Kano Street Fighter II M.Bison Zangief Chun-Li House of the Dead Axe Zombie Pac-Man Clyde tam amerika'nın şu anki NES-Xbox360 nesline hitap olcak karakterler seçmişler. arada bol bol gears of war ve halo da görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 öyle basit bi animasyon hikayesi de yoktu. gayet güzeldi ya. herkes demiş ortalardan sonra biraz sıkıcıydı diye de o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 abi ben de bugün izledim de hani bir kaç tane daha farklı oyunla daha ilişkilenseydi iyi olurdu böyle pek beklediğimi bulamadım sıkıcı değildi ama kesmedi o trailerdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Çok sıkıcıydı, yarısında uyumuşum gece izlerken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://images.t-nation.com/forum_images/e/f/ef10d_ORIG-44266966_unsuccessful_troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bone said: tam amerika'nın şu anki NES-Xbox360 nesline hitap olcak karakterler seçmişler. arada bol bol gears of war ve halo da görürüz. İkinci filme olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yalnız ne güzel filmdi bu ya bunun yerine gidip brave rezilliğine verdilerdi dimi best animated2ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 filmi çok beğendim ağladım hatta ben bu filmde asdfjdg ama bilinen meşhur bilgisayar oyunlarına referans beklediğimden azdı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Hepsi telifini vermemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 O uzay oyunu bildiğin starcraft'tı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bu güzeldi de brave daha iyiydi, bu bütün potansiyelini kullanamamış malzemenin. Karakterler daha iyiydi bir de brave'de net. Burada başta oyun konseptini iyi kullanıyorlar ama sonlara doğru bayağı boşveriyorlar, halbuki devam ettirseler kurulum iyiydi. En sonda bağlarken hatırlıyorlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bravede güzel buda güzel ama brave biraz ergen kızlara hitap eden hikayesi ile eksi puan aldı benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar