bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Coop`un düşen item kalitesi veya şansı üzerinde bildiğim kadarı ile etkisi yok. Fakat her bosstan 3 kat drop alıyorsun (sayı olarak). Herkes aldıkları rare'ları party chatten linkliyor, böylece 2 rare drobundan (5 nv ile kesin 2 rare alıyorsunuz) random olarak sana item düşme şansı 3'e katlanmış oluyor bu sayede. Tabii aç gözlü adamlar ile oynarsanız böyle olmaz. Şu an coop oynamak mantıklı değil. Benim solo olarak oynadığım yerleri coop'la çok daha zor oynuyorum. Şayet takımımız da çok iyi, kimse de 40k hp* ve 250 resit aldı stat yok. DPS'ler benim 34k (70k görüyorum self buffed), wizardlar 35k ve 75k dpsli. Dün yalan konuşmayım, opressor rare geldi, fast / extra health / waller / reflective her birinde 7m'a yakın hp vardı, totalde 22-23m ediyor. Hepsi 1 shot çekiyor (wizardlara dahil imba bufflarına rağmen). Solo da böyle bir sıkıntın yok. Coop'un şu an ki tek +'sı solo oynamaktan sıkıntıdan ölmüş olan bizleri eğlendirmesi. Şayet çok komik sahneler yaşanıyor :) dün act 3 arraet crater mi ne oraya girdik siegebreaker'dan sonra nv'de hala 20 dk vardı, yerden çıkan kurt beni tüm olarak yuttu. Ondan sonra NV'nin 1 dk duration'ı kaldığında IZUAL 3% hp'deyken charge yaptı, şans eseri 3 müzde yanyanayken 3'müzü birden öldürdü ve NV ile kesemedik... Acınası ama kendi halinize ve oyuna gülebiliyorsanız eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Izual NV'den etkilenmiyor, çok birşey kaybetmemişsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Emin misin? Arkadaşım bayadır farmlıyor, 5 nv ile 2 rare dropladığını söyledi 100% şansla. Dün bana 3 tane mavi verdi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 5 NV ile bosslar garanti olarak 2 rare atıyor.Genelde 3 atıyolar gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Komik coop macerasi dedinde, bi tane yasadim ben gulmekten oynayamadim, off simdi aklima geldi yine guluyorum deli gibi kendi kendime.. Act 2 de Dalghur Oasis derandom bi olay var, eminim cok aziniz denk geldiniz, cunku o kadar farmladim, 1 kere ona denk geldim. Yerden kurt cikiyor ama elit cikiyor, boyutuda daha buyuk rengide farkli, zaten yaninda 3-4 tane de normal boyutlu kurt cikariyor. Biz simdi haritayi temizleye temizleye gidiyoruz, boyle biraz temizlemisiz az biraz sessiz yuruyoruz uzun sureden sonra, paso her adimda bisi zipliyo zaten bi yerden. Tam o sessizlik icinde yavas yavas haritayi acarken tak bu elit cikti tek vurusla bizim monku oldurdu ama yarim saniye de oldu bitti hersey. Bu kurtu oldurunce oldugu yerden cave cikiyo bi tane oraya giremedik adamlarin korkusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bıktım artık Act1 farmlamaktan. Düşen bütün itemlar vendor. Goblinin birinden kazayla işe yarar bi item düştü de o da 200k ya gitti. Verdiğim tamir paralarını ancak karşılamıştır :) AH dan ucuza al pahalıya sat işi de bana göre değil. Zaten az bi vakit ayırıyorum oyuna, onu da AH da geçirmek zoruma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nedanko said: Komik coop macerasi dedinde, bi tane yasadim ben gulmekten oynayamadim, off simdi aklima geldi yine guluyorum deli gibi kendi kendime.. Act 2 de Dalghur Oasis derandom bi olay var, eminim cok aziniz denk geldiniz, cunku o kadar farmladim, 1 kere ona denk geldim. Yerden kurt cikiyor ama elit cikiyor, boyutuda daha buyuk rengide farkli, zaten yaninda 3-4 tane de normal boyutlu kurt cikariyor. Biz simdi haritayi temizleye temizleye gidiyoruz, boyle biraz temizlemisiz az biraz sessiz yuruyoruz uzun sureden sonra, paso her adimda bisi zipliyo zaten bi yerden. Tam o sessizlik icinde yavas yavas haritayi acarken tak bu elit cikti tek vurusla bizim monku oldurdu ama yarim saniye de oldu bitti hersey. Bu kurtu oldurunce oldugu yerden cave cikiyo bi tane oraya giremedik adamlarin korkusundan. haha aynen dün olan buna benziyordu. packleri temizlemişiz, herkes çantasında loota bakıyor, birden ölme sesi geldi bana (cesedim ekranın dışına fırladı momentumla hahaha). Ne olduğunu bile göremeden, sonra yanımda oynayan wizard arkadaş "bana 1 shot yapamıyolar buff sayesinde" dedi, kurt çıkıp 0.0001 atk speedle bir anda 3 kere vurup kendisini yanıma yatırdı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yani hacklenmiş de olabilirim bilmiyorum ama bu patchten sonra oldu. bilgisayarımın secure olduğuna eminim, public gamelere de hiç girmedim ama yine de dün gece oyuna girdiğimde chest ve inventorydeki herşeyin (gold dahil) gitmiş olduğunu gördüm. işinilginç yannı üzerimdeki itemlar hala yerli yerinde. şifremi falan da değiştirdim ama final dönemi olduğu için ticket falan uğraşamadım. benzer bir durumla karşılaşan ya da forumlarda vs. denk gelmiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hohooo nedanko o event normalde ilk girişimde geldi başıma. Hatta iki seviyeli falan o cave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ben başladım oyuna diye fixlediler infernoyu hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 [–]seventhtrumpet What do you guys think about the current monster affixes and are you going to add more interesting powers or nerf the ones that are plain boring to fight against (Ex. Shielded minions)? [–]andrewchambers 238 points 13 hours ago We think there are some very complicated and challenging affix combinations in there. In some ways this can be a good thing as you can get a feel for how youre progressing as a player, and with your items. Suddenly that insane affix that you had trouble with awhile go is melting like butter in your dpsy hands!!! Thats a good thing, but sometimes they can just be WAY too challenging. Shielding and Invul minions are two of these. We are making some changes to these in 103. The shielding will cast less often to start with, and for the invul minions, the health of the monster you can actually damage is being lowered. Hopefully that helps get them to the tasty melty stage sooner! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 icphedia said: Bıktım artık Act1 farmlamaktan. Düşen bütün itemlar vendor. Goblinin birinden kazayla işe yarar bi item düştü de o da 200k ya gitti. Verdiğim tamir paralarını ancak karşılamıştır :) AH dan ucuza al pahalıya sat işi de bana göre değil. Zaten az bi vakit ayırıyorum oyuna, onu da AH da geçirmek zoruma gidiyor. Bu artık olmuyor zaten kafan rahat olsun o konuda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Drop rates have changed in 1.0.3 The highest ilvl can drop in act 1 inferno but at a lower rate than act 3 and 4. You can view the table in the post to see all the percents. Bu Act 1 Act 4 kalitesinde loot da atabilecek ancak daha düşük şansla anlamına geliyor, yanlış anlamıyorum değil mi ? Cümle biraz havada kalmış. Bir de neden nerflediler NV'yi saçma oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bu 1.0.3 çıktı mı ki? Ay sonu demiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çıkmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 casual oyuncuları önce xtir edelim sonra sizi de unutmadık diyelim sonra yine xtir edelim sonra yine canım cicim diyelim... böyle gider. edit: diabloda casual oyuncu nası oluyor diye sormayın ben cevab veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 lanet olsun casual modasına uyan developerlara. oynayacak vakti olmayan oynamasın ya da oynayabildiği kadarıyla mutlu olmaya çalışsın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 casual adama ne diablosu gitsin pacman fln oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi single oyuna oynayacak vakit ayıramamak nası oluoki, esc ye basınca oyun duruyo zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şu elitist "ben hardcore oyuncuyum" ayaklarına bayılıyorum ya. Sorsan ya exploiter DH'dir, ya da act1'de butcher farmlayan barbardır. Ama iş zorluğa gelince "casual lolz, me hardcore, me kill" tarzında dünyayı yokediryordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Gangren said: şu elitist "ben hardcore oyuncuyum" ayaklarına bayılıyorum ya. Sorsan ya exploiter DH'dir, ya da act1'de butcher farmlayan barbardır. Ama iş zorluğa gelince "casual lolz, me hardcore, me kill" tarzında dünyayı yokediryordur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 esc ye basınca oyun duruyor ama 1 saat dışarı çık, gez, geri gel hoppp dc yemişim hurra mapi tekrardan başla temizlemeye. Zaten dc yemesem onundan çıkmamki açık bırakır eve geldikçe kaldığım yerden devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 o yüzden checkpoint var ? git checkpointi al çık gez,dc yersen kaldgn yerden devam, yada quest bitince cık gez kaldgn yerden devam.. yani insanların kendi ellernde olan seyler yüzünden oyuna fln laf söyleemsne anlam veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 applev0dka said: yada quest bitince cık gez kaldgn yerden devam.. bak kendi elimizde değilmiş demek ki, oyun sana OTUR BURAYI BİTİR diyor di mi? hele nephalem valor'u 5'ledikten sonra iyice oyun kendisine bağlıyor insanı, hiç de single player gibi olmuyor yemek molası veriyosun hop oyundan atmış filan çok tatlı şeyler gerçekten şu oyunun savunulacak bikaç yeri var ama şöyle aptal yönlerini savunmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yarım saat gidince valor uçuyor hooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar