Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

biraz benim ekran kartinin 1.0.3 ile yanmasindan dolayi baslik donanim haber`e dondu, ozur dilerim kasitli olarak ortaya cikan bir sey degildi.

son olarak sunu eklemek isterim, kart yandigindan beri arastiriyorum forumlari vs.

kart 100 derecenin uzerine cikiyorsa,
herhangi bir tur artifact olusuyorsa,
oynarken siyah ekran veriyorsa,
flickering dedikleri kaymalar oluyorsa karta hasar verme riski mevcut. kart zort diye yanmaz ama uzun vadede kartiniza zarar verip, omrunu kisaltabilir veya zaten bir sorunu varsa son noktayi koyabilir. gozlem altinda tutun derim.

sozum donanim gurularina degil, onlar zaten neyin ne oldugunu benden cok daha iyi biliyor fakat diablo da su an gpu stress yonunden ciddi bir sorun var, kontrolu elden birakmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam hadi konu başlığına uygun şekilde sizinle sırrımı paylaşayım.

act1 son questlerden birinde açıyorsunuz oyunu, cemetary of the forsaken'a teleport oluyorsunuz benim her 10 gidişimin 7 sinde orada bir elit oluyor. affixlerinden en kötüsü extra health mortar geldi bana. kesiyorsunuz ve çıkıp aynısını yapıyorsunuz. nvsiz olmama rağmen her run 1-2 rare atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

tamam hadi konu başlığına uygun şekilde sizinle sırrımı paylaşayım.

act1 son questlerden birinde açıyorsunuz oyunu, cemetary of the forsaken'a teleport oluyorsunuz benim her 10 gidişimin 7 sinde orada bir elit oluyor. affixlerinden en kötüsü extra health mortar geldi bana. kesiyorsunuz ve çıkıp aynısını yapıyorsunuz. nvsiz olmama rağmen her run 1-2 rare atıyor.

oo rly? 1-2 rare için relog olmam ben yarm saatte act1 de nerdeyse her waypointe teleport olup sadece eliteleri hızlıca keserek 30-40 sarı düşürüyorsun ama 29-39 u çöpten de çöp. 1 taneside 50k eder işte -.- Fu blizzard. Anlıycağın sarı düşürmek problem değil zaten act1'e de gizli nerf mü oldu noldu iyice kolaylaşmş.lvl58 bile yapar artık inferno act1 i trick niye kasıyorsunuz baştan sona hızlıca elite farm ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

donanım başlığına döndü ama

@df

fan speedi ayarlayamıyorum sanırım ekran kartının üzerinde zaten controller chip varmış, core clock ve memory clockla elleşebiliyorum nedir bunlar tam? neler yapabilirim overclock dedikleri bu olsa gerek?

altta settings'e tıkla fan sekmesinden enable et. bi grsfik çıkıyor o grafiği çekiştirerek ayarlıyorsun. orası pasifse bilmiyorum bende yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Zegna said:

hd 4890 106 dereceyle oynuyorum.

kasanın fanları bozuldu bildigin vantilator tutuyorum kasaya

vantiyi kapatınca 130 oluyo derecesi ekran kartının?

sonumuz hayrolsun.

4890 75 falan max bende

islemci sacmaliyordu onun da fanı degistirince sorun kalmadi onda da.

heralde tum fanlarda sorun var cunku kompresor fılan tuttum toz yok suan.

napacaz bilmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bol sarı düşüyor şu an göz boyamak için
"look hidden nerf"

klasik farmım 30-40dk falan sürüyor pre-patch en azından 3-5 sarı düşsede içinden bir kaç tanesi ya işe yarardı yada satılırdı özellikle amulet/ring çok nadirde olsa set item için çok iyiydi act1, her zamanki sistemimle farm yapıyorum act1 mesela
cemetery > northern highlands watch tower > agony2 > cursed hold > agony3 > butcher

patch sonrası 20-25 bazen daha fazla sarı düşüyor yukardaki farmda ama vendora satmaya bile utanırsın o derece kötü itemler,

act2-3 farm yapıyım desem tamam nerflenmiş mob hp/dmg iyi güzel hoşda yine lvl52-54 item düşürüyosun arada ilvl62-63 çıkan itemi lvl40 bile kullanmaz resmen prop nerf var patch sonrası act2/3 için.

patch hiç güzel olmadı yani guaranteed rare drop olayı beklendiği gibi değil, tamam tutupta her rare bis olsun demiyoruz da 2 gündür işe yarayan veya satılabilecek tek bir item bile düşmezmi.

İnf farm başladığım günden 1.03'e kadar düşürdüğümden çok rare düşürdüm 2 günde ama 1 tanesi bile beş para etmez en azından eskiden arada 1-2 çıkardı kullanışlı veya satılacak item şimdi o da yok.
Eski sistem çok daha iyiydi tek yapmaları gereken gizlice elleşmek yerine act1den act2 ayarında itemde düşebilir hale getirmekti onun yerine mahvettiler komple tüm actleri.
mf/gf chest vs olayı ayrı bir mevzu salak bot kullanan heriflerin suçunu biz çekiyoruz, pony level bitti hiç uğraşmayın şu an.

kısaca fail patch
Bol sarı düşürüp göz boyayarak, item statlar ile DMG nerfleyip, repair ile oyuncuyu bezdirip, ekonomiyi dizginleme ve RMAH a yönlendirme patchi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane fast azmodan run`i yaptik duo olarak wizard, wd:

2.1m ile basladim run`a. ilk runda hic olmedim, ikinci run`da 2 kere olduk (invul, fast pack). 1 tane ilvl 63 item dustu, geriye kalan 10-15 item agirlikli olarak lvl 51-59`du. para edecek hicbir item dusmedi. sonuc olarak kisa kesecek olursak bitirdigimizde repair + heal pot 30k zarardaydim.
Sosyal ağlarda paylaş

butcher run için önceki questten girdim public. bi monkla 2 kişi kestik çok çok az öldüm. önceki questler son questten çok daha kolay geldi bana. hele kule denk geldi girdik, içeride 5-6 tane rare champion pack +1 goblin kestik. butchera kadar 5 nv ile gittim yani.

1 tane 63 lvl barbar silahı düştü 900 dps ama int vita veriyor. 1 tane de güzel yüzük düştü. tüm mapi temizledik nerdeyse. lvl 60+ salvage ettim. 350k ile başladım bitirdiğimde 410k vardı çantada.

rmah'dan gold almadan tamir parası bile kalmıcak bu gidişle.
Sosyal ağlarda paylaş

olay escape degil bro..wiz kasıyorum her turlu iyiyim de zaten sonuna kadar hersey ok..zamanında öldüremezsen bu sefer enrage e giriyor boss..devamlı elini yere sokup imkansız patlamalar yapıyor ..ilk ikisini falan gecebiliyorum o derece iiyim ama arka arkaya sınırsız dosuyo oc..dps lazım böle milyonluk itemlerle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...