Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bende de gtx 570 var şu ana kadar hiç sorun yaşamadım nazar değmesin.

İnsanlar da genel de oyuna girememek,hata almak veya performans alamamak üzerine şikayet başlıkları açmışlar. Ekran kartı yanması falan göremedim bende.

Şu anda forumda öyle bir önyargı belirdi ki Nvidia kartı olanlar oyuna bulaşmasın yoksa kartınız yanar gibi.:S
Sosyal ağlarda paylaş

valla yazılım, donanıma etki edemez diyolar ama açıkçası bu oyun kartıma bir şekilde zarar verdi. skyrim bf3 dahil olmak üzere her oyunu 1080p (detaysız tabi) oynadım ama iş diabloya geldi artifactler almaya başladım. artifactlerin ardından 5 sn sonra black screen ve her şey normale dönüp devam ediyordum. en sonunda bi gün dondu oyun ortasında, kasadan resetlemek zorunda kaldım. ve bir gün pc açılırken bios post ekranı dahil komple artifactli bir ekran kartı kaldı elimde. kart 8800gt. gittim fırına attım şimdi cillop gibi çalışıyor. ama şundan eminim ki bu diabloyla ilgili bir şey. tesadüf olamaz. ayrıca sıcaklıklar da yükte gayet normaldi 65 derece civarı falandı bunlar olurken.

şimdi korkudan 100 mhz downclock ederek kullanıyorum kartı. sorun yok. d3e girmem muhtemelen, satın almayacam zaten

edit : şimdi bıngıldakın bütün postlarını okudum, zannedersem aşağı yukarı aynı probleme sahibiz. siyah ekran artifactler falan. ben kesinlikle bu oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Geri zekalı adamlar, siegebreakera bir de movement inc. vermişler sanırım. Hiç ölmeden kestiğim bossta alt f4 cektim. Her seferinde yakalayıp parçalıyor.

2 tur Act 1 = 1x 62 lvl 452 dps staff
1 tur Act 2 = Hiç birşey
1 tur Act 3 = 1 tane sarı, o da 59 lvl

70k repair verdim, 20k içerideyim.

Teşekkürler blizzard. Oyunu alan aklıma sokayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

valla yazılım, donanıma etki edemez diyolar ama açıkçası bu oyun kartıma bir şekilde zarar verdi. skyrim bf3 dahil olmak üzere her oyunu 1080p (detaysız tabi) oynadım ama iş diabloya geldi artifactler almaya başladım. artifactlerin ardından 5 sn sonra black screen ve her şey normale dönüp devam ediyordum. en sonunda bi gün dondu oyun ortasında, kasadan resetlemek zorunda kaldım. ve bir gün pc açılırken bios post ekranı dahil komple artifactli bir ekran kartı kaldı elimde. kart 8800gt. gittim fırına attım şimdi cillop gibi çalışıyor. ama şundan eminim ki bu diabloyla ilgili bir şey. tesadüf olamaz. ayrıca sıcaklıklar da yükte gayet normaldi 65 derece civarı falandı bunlar olurken.

şimdi korkudan 100 mhz downclock ederek kullanıyorum kartı. sorun yok. d3e girmem muhtemelen, satın almayacam zaten

edit : şimdi bıngıldakın bütün postlarını okudum, zannedersem aşağı yukarı aynı probleme sahibiz. siyah ekran artifactler falan. ben kesinlikle bu oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Şuan arçelikte test ediyorlar,ben kendi makinamda burner açtım 60 -70 arası seyir ediyor.

Kıllandığım nokta ctrl+f fps göstergesi çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fanı bozulduğu için iple çakma fan bağladığım 8600gt var. 70-90 derece arası dolanıyor hep. oyun oynarken sanırım 85 90 altına düşmez boşta 70 derece zaten lkdsgj
uzun zamandır da böyle kullanıyorum.

daha bir şey olmadı bakalım
ama bu patcten sonra bişi olursa blizzardtan bilir çok pis küfrederim ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya eminim bu sorun kesinlikle diablodan kaynaklı. yazılım bildiğin donanıma zarar veriyor veya uyuyan devi uyandırma misali zaten içinde saklı olan bir hatayı ortaya çıkarıyor. ya da ne bileyim işte başka bir şey gelmiyor aklıma ya da gerçek cehennem havası versin diye donanımları yakıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ben baya eminim bu sorun kesinlikle diablodan kaynaklı. yazılım bildiğin donanıma zarar veriyor veya uyuyan devi uyandırma misali zaten içinde saklı olan bir hatayı ortaya çıkarıyor. ya da ne bileyim işte başka bir şey gelmiyor aklıma ya da gerçek cehennem havası versin diye donanımları yakıyor

aynı sorun bende fabrikadaki bilgisayara rdp yapınca olmuştu. Hiç birşey yok, tıkır tıkır çalışan sistem. rdp yaptım, şifreyi girdim ve enter a bastığımda çat diye gitti.. Ne alaka falan oldum ama ciddi denk geldi herhalde bozulacağı zamana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...