Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

Seperate said:

980 dps %16 as olmuş 860 dps %8 as haha bohu yidik

oha belasını. mal gibi gittim nerf geliceğini, düşceğini bile bile 45 critdmg 21 atackspeed xbow aldım sırf sıkıntıdan

artık vericem paramı bir arkadaşa dursun onlarda mal mal harcıyorum. girdi yine ya.

sıkıntıdan alışverişe vuran kadınları şu an daha iyi anlıyorum valla

Takma kafana bende o şekilde göçtüm ,hatta bugün 20m bayıyordum da bi arkadaş durdurdu asflkhsa
Sosyal ağlarda paylaş

us battle.net forumlarından şikayet fışkırıyor.
graveyard zergçi glass canonlar ağlıyor goldum kalmadı repair olacak diye AHAHHAH.

reddit said:

62: 52807.09375 -> 33686
63: 113486.9609375 -> 63615

If I read that right, level 62 base damage was lowered by ~36%, and level 63 base damage was lowered to just 120% of what 62 *used to be*, or lowered by ~44% from what 63 was pre-patch.

doğruysa rakamlar büyük nerf.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Flassh said:

Seperate said:

980 dps %16 as olmuş 860 dps %8 as haha bohu yidik

oha belasını. mal gibi gittim nerf geliceğini, düşceğini bile bile 45 critdmg 21 atackspeed xbow aldım sırf sıkıntıdan

artık vericem paramı bir arkadaşa dursun onlarda mal mal harcıyorum. girdi yine ya.

sıkıntıdan alışverişe vuran kadınları şu an daha iyi anlıyorum valla

Takma kafana bende o şekilde göçtüm ,hatta bugün 20m bayıyordum da bi arkadaş durdurdu asflkhsa

2 gün önce işten geldim. Barbarımı 2H'ye çevirme kararı aldım. 2 gündür item ha aldım ha alacam. Almıyorum. Çatladım resmen :D Deli gibi iskatu farmladım çok param oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

eu abi zaten default. oyunu dijital aldım battle.net'ten. eu olanı indirdim.

yok US indirmişsin sen. Ben de digital aldım battle.net'ten ama US seçiliydi default olarak client download. Ödemeyi euro yapıyorsun ama US indiriyordu. Game Client download kısmından EU seç ve öyle indir tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iskatu farmı şu şekilde(ydi.)
50snyede oyuna girmiş kesmiş çıkmış oluyorsun.

-1.6k gold'u sadece kestiğin için
-500-1.5k gold drop
-En az 2 adette mavi düşürüyordu. Mavilerin %80-90 arası item lvl60 ve üzeri olduğundan essence olarak satmak üzere kırıyordun.
Essenceın tanesi 2.5k - 1.5k aralığından satılıyor.(Ben 2.3 olmadan satmıyordum mesela)
-Yalnız şu da var. Item level olarak 63lerde düştüğü için 1H 1k dpsli weapon'da düşebiliyor %20 mf veren gear'da. Bunları da uygun fiyatlarla AH'ye koymak suretiyle korkunç bir rakam kazanılabiliyor.

Gelgelelim nansıtap iskatu farmlamak inanılmaz sıkıcı bir olay :( Açıkçası ben 10 turdan sonrasını kaldıramadığımdan çok yavaş yapıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Herald of Pestilence tentacle attack damage has been reduced

bi siegebreaker müdavimi olarak şu kısmı çok sevdim :)

siegebreakerın daha az vurması hikaye olmuş zaten vurdurtmuyorduk ki hiç. bakalım reflectiyle başa çıkabilecek miyiz. neyse keseriz yine bi şekil heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

50k dps 33k`a düşmüş, silah dışında sadece 2 itemda IAS vardı. sabır diliyorum full AIS giyinmiş olanlara. bu arada optimizasyon diye oyunu yine bozmuşlar, haftalardır oynadığım pc'de oyunu açtığımda renkler sapıtıyor, sonra simsiyah bir ekran geliyor hiçbir şey yapamıyorum zorla kapatma dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...