ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bombilo said: ohyeah said: 50 level üstü 2.5 dakikada 80k exp den bahsediyorum :) kulle run cok daha kısa surede aynı xp'yi veriyor nerdiyse ayrıca kulleye teleport oldugunuz yerdeki kuzey kapıda dumduz sekılde guzel farmlanıyor xp icin. Valla kime nasıl rahat geliyorsa. Ben ortalama 40-50 saniye arası DH ile bitiriyordum questi. El alışınca DH ile çok hızlı kesip geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 infernoya geldiğinde max lvl oluyor zaten karakter, kim niye para versin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Adamlar bi oyun çıkardı millet sapıttı nerden ne kazansak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 full exp+ item giyip gogo. http://www.youtube.com/watch?v=LDpiRUTUjI0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 US faicasından sonra EU'da barbar kasayım dedim. lvl 40-51 zultenle gectım ama 60'a kadar 2154. defa aynı yerleri geçmek istemiyorum. Hızlı bir biçimde 60 olmam lazım gold sorunu yok şu an için. 50'de bir zulten deneyim dedim 20k hp 5k dps ile girdim adler ağzımı yüzümü kırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 zoltun da su anda 2 veya daha fazla kisinin yaptıgı feci abuse var. 3x quest xp (hatta 5x).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 eheh normal biticek yakında 31 im, nm de 50 olurum, hellde zaten 60 yaparım neyin power levelı kie. ha normalde 60 olsan direk infernoya geçiş var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi kulle suanda fena bi xp farm yeri alcarnus felan eziyet onun yaninda 3 kisi felan oldunuzmu 2-3 saniyede 94k xp gelio. 3 kisi surekli kesio sen durmadan girip questi veriosun zaten oyuna girip cikarken olusan bekleme suresinde biri kesmis oluo kulleyi gidip onun kine veriosun boylece 10 saniyede 98k xp diyebiliriz dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Suark said: eheh normal biticek yakında 31 im, nm de 50 olurum, hellde zaten 60 yaparım neyin power levelı kie. ha normalde 60 olsan direk infernoya geçiş var mı ki? nop, kademe kademe gitmek zorundasın. fakat şuna izin var, arkadaşın nm diablo açar girer kesersin, hell diablo kurar girer kesersin, sonra infernoya girersin totalde 10 dk sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Valla demin kestim hell kulle abiyi selam söyledi size beni kızdırmasınlar banlatırım hepicigini dedi. Aradaki bossları kesmeden kafadan diabloya girebiliyormusun arkadaşın inv ederse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 giriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 fixlendi act 3 meteor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Valla onlar fixleyene kadar 7 saatte 60 Wizard kastim ben. Felaket guzel bir yerdi levellamak icin. 40'a kadar falan 15 saniyede 1 bar xp geliyordu zaten minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Suark said: eheh normal biticek yakında 31 im, nm de 50 olurum, hellde zaten 60 yaparım neyin power levelı kie. ha normalde 60 olsan direk infernoya geçiş var mı ki? yok ama bence yani pwrlvl60 yapıp ondan sonrada hızlı hızlı olmeden nm ve hell i temizlemek daha keyifli geliyor bana sahsen zaten 1 tane lvl 60 charın varsa direk onun parasıylada duzersin diger charını. ha yeni baslıyanlar icin pwrlvl tavsiye etmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 fabulosoguy said: fixlendi act 3 meteor. dehayde... 3 haftadır anca level 58 oldum iş yerinde nasıl hızlı level atlarım diye heryeri araştırıyorum her taraf access to this site bıdı bıd bıdı eee ne yapacağız şimdi beyler acil öneri bekliyorum :D level 58 barbarian with sith gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ben daha dün kastım act3 meteor da. hiç fixlenmiş gibi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 57deyken nerede kasayım peki solo olarak? Hell Beliali kesmedim henüz, 60 olmadan ACT ilerlemeye devam etmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Act skiplemeyi fixlediler son patchte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 act III Heart of sin questinin ilk bölümu yarım saat surmez 57-60 cok fazla mob war deli xp geliyor ama gear iyi olması gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Yok ya MAgda da karar kıldım. Girek magdaya koşuyorum Lair of the witch questini alıp. 1,2 dakikada kesiliyor zaten sonra temiz bir 70kXP yanına düşen itemlarda kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ne xpsi yahu, infernoya gelmeden 60 oldum gene. cidden xp farmlayan insanlar mı var bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 58de bir anda xp kasmak istedim ya heyecana gerek yok ;) Yoksa infernoya gectigimde muhtemelen cooooooooooktan 60lamis olurum daha hell beliali kesicem oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 wizard kasmak istiyorum gözüm yemiyo yine nightmare-hell de debelenmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 nmyi şeker gibi geçtim, hellde de aynı ilerliyorum gear upgle sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 wizard'da kasarım diye korkuyorsan barbar dene abi. wizardla akarsın gayet hell vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar