Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerleveling

cagrus

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

ohyeah said:
50 level üstü 2.5 dakikada 80k exp den bahsediyorum :)

kulle run cok daha kısa surede aynı xp'yi veriyor nerdiyse ayrıca kulleye teleport oldugunuz yerdeki kuzey kapıda dumduz sekılde guzel farmlanıyor xp icin.

Valla kime nasıl rahat geliyorsa. Ben ortalama 40-50 saniye arası DH ile bitiriyordum questi. El alışınca DH ile çok hızlı kesip geçiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kulle suanda fena bi xp farm yeri alcarnus felan eziyet onun yaninda 3 kisi felan oldunuzmu 2-3 saniyede 94k xp gelio.

3 kisi surekli kesio sen durmadan girip questi veriosun zaten oyuna girip cikarken olusan bekleme suresinde biri kesmis oluo kulleyi gidip onun kine veriosun boylece 10 saniyede 98k xp diyebiliriz dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

eheh normal biticek yakında 31 im, nm de 50 olurum, hellde zaten 60 yaparım neyin power levelı kie.

ha normalde 60 olsan direk infernoya geçiş var mı ki?

nop, kademe kademe gitmek zorundasın. fakat şuna izin var, arkadaşın nm diablo açar girer kesersin, hell diablo kurar girer kesersin, sonra infernoya girersin totalde 10 dk sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

eheh normal biticek yakında 31 im, nm de 50 olurum, hellde zaten 60 yaparım neyin power levelı kie.

ha normalde 60 olsan direk infernoya geçiş var mı ki?

yok ama bence yani pwrlvl60 yapıp ondan sonrada hızlı hızlı olmeden nm ve hell i temizlemek daha keyifli geliyor bana sahsen

zaten 1 tane lvl 60 charın varsa direk onun parasıylada duzersin diger charını.

ha yeni baslıyanlar icin pwrlvl tavsiye etmiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...