Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lol, Hon, Dota, Dota2, Smite vs mobaların çoğunu oynadım sanırım.
Loldan aldığım keyfi hiç birinden alamıyorum. Combatlar çok akıcı çok keyifli, adrenalin daha çok gibi geliyo. Bi de dota2 grind->win. Lol'da illa grind ediceksin diye bi durum yok kill alarak da para kasabiliyosun deli gibi, arada biraz grindleyip lvlini de alıyosun veya bana böyle geliyor bu durum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir HoN'u oynamadim ben, LoL tercigim ama. Hem casual oyuncuya, hem de competitive oyuncuya karsilik veriyor. Olmasi gereken de bu bence. Oyun mekanikleri daha karisik diye degil, daha ust seviyede oynanabilir ayni batik mekaniklerle diye unlu olmali. AP olayi hosumu gidiyor bu rada, Dota ve LoL'un buyuye cok farkli bakis acilari var. Kisisel tercih meselesi ama buyu durumlari tamamen, iyi ve kotu diye ayrilamaz bence.
Mesaj tarihi:
Lol kitleleri çekmek üzere modifiye edilmiş bir dota versiyonu değil mi? Bunun iyisi kötüsü kişiye göre değişir. Hadi competitive ortamını karşılaştırsak, ne biliyim hangisi daha hızlı falan desek anlarım.
Mesaj tarihi:
ok drow al 6 saniye silence+ %99.3 slow kullan akşama panpa anlarsın.
veya silencera birde refresher orb yap 15 saniye silence yap team combatta herkesi.
naixle spell immune açıp %213123 slow atıp adamı parçala 2 itemle ölümsüz ol.
sniper ultisi, lina ultisi blabla vs vs diye gider.

Oyuncu becerisiyle alakası olmayan şeyler bunlar. Adam isterse 0-8 oynasın ilk 30 dakika, itemini yaptığı an 10-9 bitiriyo oyunu durduramıyosun.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela

ben aktif olarak kullanılan dedim okuduysan. ayda yılda 1 kere basıp combata direk etkisi olmayanlardan bahsetmiyorum hom gibi

power threads i aktif olarak kullanıyosun zaten, hp lazımsa str, bi skill atmak için ucu ucuna mana yetmiyosa agi, agi herosuysan normal farmlarken agi vs
Mesaj tarihi:
ben biraz oynamıştım lol. biraz dediğim 50 60 oyun oynamışımdır. arkadaşlar hon'dan lol'e geçince bende biraz takıldım. ama çok karamboldü oyun. combatta neler olup bittiğine dair en ufak bir fikrim olmuyordu bazen.
sonra dota2 ile kavuştum ve mutluyum.
Mesaj tarihi:
samaella said:

ok drow al 6 saniye silence+ %99.3 slow kullan akşama panpa anlarsın.
veya silencera birde refresher orb yap 15 saniye silence yap team combatta herkesi.
naixle spell immune açıp %213123 slow atıp adamı parçala 2 itemle ölümsüz ol.
sniper ultisi, lina ultisi blabla vs vs diye gider.

Oyuncu becerisiyle alakası olmayan şeyler bunlar. Adam isterse 0-8 oynasın ilk 30 dakika, itemini yaptığı an 10-9 bitiriyo oyunu durduramıyosun.

bu saydıklarının hepsi çok basit şeyler.
Mesaj tarihi:
Ben basit veya zorluğundan bahsetmedim. Iwin button var , dengesiz oyun dedim arkadaş örnek istemiş. 3 tane pasif skilli lame heroya pek koymayabiliyor belki silence ama skillshot lı bir hero oynarken 6 saniye silence ı geçtim adamdan kaçamıyosun zaten birde.

Lolünde kendi denyolukları var ama bu CC konusunda ciddi derecede dengesiz dota.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...