Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 LoL'un mac portu iyi kotu cikti, Dota icin hala bekliyoruz.
kath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Lol, Hon, Dota, Dota2, Smite vs mobaların çoğunu oynadım sanırım. Loldan aldığım keyfi hiç birinden alamıyorum. Combatlar çok akıcı çok keyifli, adrenalin daha çok gibi geliyo. Bi de dota2 grind->win. Lol'da illa grind ediceksin diye bi durum yok kill alarak da para kasabiliyosun deli gibi, arada biraz grindleyip lvlini de alıyosun veya bana böyle geliyor bu durum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bir HoN'u oynamadim ben, LoL tercigim ama. Hem casual oyuncuya, hem de competitive oyuncuya karsilik veriyor. Olmasi gereken de bu bence. Oyun mekanikleri daha karisik diye degil, daha ust seviyede oynanabilir ayni batik mekaniklerle diye unlu olmali. AP olayi hosumu gidiyor bu rada, Dota ve LoL'un buyuye cok farkli bakis acilari var. Kisisel tercih meselesi ama buyu durumlari tamamen, iyi ve kotu diye ayrilamaz bence.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kath said: Lol, Hon, Dota, Dota2, Smite vs mobaların çoğunu oynadım sanırım. Loldan aldığım keyfi hiç birinden alamıyorum. belki biraz bilardo?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ankaralilarla 3 top cevirelim. Otekileri bilmiyorum zaten.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 >lol >iyi http://i.imgur.com/yFtfY.gif
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Dota > LoL diye inatla direten arkadaşlar bi baksın buru
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Lol kitleleri çekmek üzere modifiye edilmiş bir dota versiyonu değil mi? Bunun iyisi kötüsü kişiye göre değişir. Hadi competitive ortamını karşılaştırsak, ne biliyim hangisi daha hızlı falan desek anlarım.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Dota çok dengesiz. Ultiler ve herolar çok dengesiz. Çok iwin button var ve buna karşı koyabilecek hiçbirşey yok.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 söylesene o i win butonlarını biz de kullanak pampa
Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 competitive platformda hele lol dota'dan iyi diyenlerin hepsi camı açıp bir aşağı baksın, hayat sokakta.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ok drow al 6 saniye silence+ %99.3 slow kullan akşama panpa anlarsın. veya silencera birde refresher orb yap 15 saniye silence yap team combatta herkesi. naixle spell immune açıp %213123 slow atıp adamı parçala 2 itemle ölümsüz ol. sniper ultisi, lina ultisi blabla vs vs diye gider. Oyuncu becerisiyle alakası olmayan şeyler bunlar. Adam isterse 0-8 oynasın ilk 30 dakika, itemini yaptığı an 10-9 bitiriyo oyunu durduramıyosun.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 competitive scene de naix dısındakiler picklenmiyo bile.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Kaede said: ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela ben aktif olarak kullanılan dedim okuduysan. ayda yılda 1 kere basıp combata direk etkisi olmayanlardan bahsetmiyorum hom gibi power threads i aktif olarak kullanıyosun zaten, hp lazımsa str, bi skill atmak için ucu ucuna mana yetmiyosa agi, agi herosuysan normal farmlarken agi vs
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 abi çok net bir gerçek var DOTA 2 daha zor olduğu için millet oynuyor, LOL daha güzel olduğu için değil deal with it.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 niye bu mesaj kutusuna lol ile başladığımda oyun çıkıyor. her space e bastığımda yukarıda ki fare imleci ateş ediyor :(
barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 işte o tierda bir oyun olduğu için lol yazınca o çıkıyor.
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben biraz oynamıştım lol. biraz dediğim 50 60 oyun oynamışımdır. arkadaşlar hon'dan lol'e geçince bende biraz takıldım. ama çok karamboldü oyun. combatta neler olup bittiğine dair en ufak bir fikrim olmuyordu bazen. sonra dota2 ile kavuştum ve mutluyum.
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 samaella said: ok drow al 6 saniye silence+ %99.3 slow kullan akşama panpa anlarsın. veya silencera birde refresher orb yap 15 saniye silence yap team combatta herkesi. naixle spell immune açıp %213123 slow atıp adamı parçala 2 itemle ölümsüz ol. sniper ultisi, lina ultisi blabla vs vs diye gider. Oyuncu becerisiyle alakası olmayan şeyler bunlar. Adam isterse 0-8 oynasın ilk 30 dakika, itemini yaptığı an 10-9 bitiriyo oyunu durduramıyosun. bu saydıklarının hepsi çok basit şeyler.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben basit veya zorluğundan bahsetmedim. Iwin button var , dengesiz oyun dedim arkadaş örnek istemiş. 3 tane pasif skilli lame heroya pek koymayabiliyor belki silence ama skillshot lı bir hero oynarken 6 saniye silence ı geçtim adamdan kaçamıyosun zaten birde. Lolünde kendi denyolukları var ama bu CC konusunda ciddi derecede dengesiz dota.
Öne çıkan mesajlar