Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Astral

Öne çıkan mesajlar

ben de 10dk da kesiyorum belial'ı çok uyuz. aynı dert 670dps silah var ama 150str var üzerinde silahın o yüzden 700-800dps mavi taksam bile dps dusuyor. inat ettim almıyorum silah :p ignore pain ve leapsiz olamıyor yani kurtarmıyor belial. ilk phase o serpent guardlar nasıl vuruyor kendimi köşeye şıkıştırıyorum aynı anda 3 tanesi vursun diye yok yani anormal damageları.

para arttıkça harcamak gelmiyor içimden. gloves craft ettim exalted fine 4milyon'a sattım para 8mil oldu "hmm ulan biraz daha artsın 2% block fazla olanı alayım" diyorum artık. varyemez olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

gayet iyi karşılamış gene
http://www.youtube.com/watch?v=qTASlMr6Hmo

Kungen wow'dan çok antipatik gelirdi, interviewler, videolar yazıları falan. 1 haftadır livestream'ini izliyorum adamın. Aşırı sempatik biriymiş. amaçsızca goblin farmlarını izlerken buldum kendimi. sırf Dirge ile saçma sapan muhabbetleri için. Dirge'ün butcher killi sonrası ateşin üzerinde durup ölmesi falan çok efsaneydi. Dirge ile ikisi çok çok iyi. Dirge'le Kungen'in panik halleri zor anlarda haha.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden ben de skill yok saniyorum, trading de kotu degilim ama is oyunu oynamaya gelince act 3 de 5 valor yapamiyorum halen. bence guzel itemlarda aldim ama halen fecii fail oluyorum act 3 de. ha quest ler vs bitiyo elite larin bazilarini atlayarak ama farmin yapiyim diyorum yok olmuyo. daha iyi itemlara upgrade etmem icin her item icin 2 milyon harcamam lazim artik ki o parada yok artik.

rmah gelsin de fiyatlar dussun bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya rmah ilk tarihinde acilsaydi hic sorun olmazdi. O ise soyle bakiyodum o zaman.

Alirim en iyi itemlardan bi kac tane, sonra git ust level farm et, zaten cikardigin aletleri satinca parasini cikarirsin kolayca ustune sendeki itemlar kalir. Mesela act 1 itemlari bayagi paraya gidiyodu, simdi hepsi cop, para etmiyo cunku cok kisi oldu act 1 farmlayan.

act 3 itemlari bayagi para ediyo, cok guzel seyler cikiyo ama farm edilmiyo zor. yani harcadigim parayi cikarmicak 2 haftaya cunku onlarda dusecek. ha yine alicam ama o kadar yuklenmem bu sefer.

parasini cok rahat cikarirdi yani normalde erken acilsaydi. (200 dolar bi silaha vericektim gecen hafta acilsaydi 1500 dps+int simdi hayatta o kadar vermem, cunku o zaman cikarirdi rahat parasini)
Sosyal ağlarda paylaş

soyle diyim 1 milyona aldigim 600 dps silah, ucuncu kere koydum satmaya, 200 bine gitmedi 100 bine gitmedi simdi 50 bine koydum. ust level fark edilcek bi gear olsa act 1 gibi edebilsen yaparsin cok rahat 100 milyon, cok rahat hem de. bi milyon 28 dolardan satiliyo su an, o adamlara sat 100 milyon u rahat 15 dolardan satarsin.mantik oydu yani
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

ben de 10dk da kesiyorum belial'ı çok uyuz. aynı dert 670dps silah var ama 150str var üzerinde silahın o yüzden 700-800dps mavi taksam bile dps dusuyor. inat ettim almıyorum silah :p ignore pain ve leapsiz olamıyor yani kurtarmıyor belial. ilk phase o serpent guardlar nasıl vuruyor kendimi köşeye şıkıştırıyorum aynı anda 3 tanesi vursun diye yok yani anormal damageları.

para arttıkça harcamak gelmiyor içimden. gloves craft ettim exalted fine 4milyon'a sattım para 8mil oldu "hmm ulan biraz daha artsın 2% block fazla olanı alayım" diyorum artık. varyemez olduk.

Sorma ya..
3 gündür SoE alcam. Bi türlü beğenemedim. Birinin LoH'u az. Birinin reductionu az ötekinin bilmem nesi az. Aaaa... ki aslında çok kelepir SoE'ler de düşüyor ama ııh. o para cebimden çıkcak ya. Çıkmasın istiyom. Dursun istiyom. Mutlu oluyom ben öyle.

Birde zamanında akıllılık ettiğim gear ve skill düzenim sayesinde aynı anda hem 25k dpsli hem de 33k hp, 650-700res 6k armorlu bir barbarım oldu. Hala melee takılmak kasıyo ama olsun. O dps'i biraz daha artırdımmıydı varyaa....
Sosyal ağlarda paylaş

bemre said:

http://www.youtube.com/watch?v=noB44qKpYso&feature=related
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=OEF7zYN95A4

sonrada eleman hacklenmiş lol
http://www.youtube.com/watch?v=A-YKekEpFvs&feature=channel&list=UL

Demekki neymis oyle hızlı yazmaya calismiycakmis :) Gösteriş yapayim derken mindar oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...