wd tüf tüf spec ile invul minions ayri bir sahane act 1 halls of agony de geldi, corridors of agony resmen dar koridorda onunde duruyolar adamin tüf tüf tüf - immune immune immune
Yok mu inferno diabloya gelen zulüm bu resmen dh ile geldimde tam mükemmel bir oyun oynamak gerekiyor her şey tek attığı için. Kendi shadowum çok üzüyor beni :( Varsa gelenler 4 kişi parti kurup alalım resleye resleye keseriz 1 saate heh
Yok mu inferno diabloya gelen zulüm bu resmen dh ile geldimde tam mükemmel bir oyun oynamak gerekiyor her şey tek attığı için. Kendi shadowum çok üzüyor beni :( Varsa gelenler 4 kişi parti kurup alalım resleye resleye keseriz 1 saate heh
solo kestim ben, image'e 2 taktik var çıktığında ya direk çok uzağa kaçıcaksın smoke+free vault ve 60 saniye içinde kaybolmasını bekliyceksin ki bu arada diablo çıktığında kiteladığın yerler çakışırsa işin zorlaşır yada biraz kitelayp başta dicipline biriktirip prepartionun cdyi bekleyip 3 smoke la kesiceksin. Diablo geldiğinde de prepartionu yapıştırcan. 3 kere bunu yaptığında bitiyor zaten phase2
2. aşamada bir kere shadowu kesmeyi başardım sonra diablo geliyor ve aşırı teleport kullanıyor 2. aşamada sıkıntı orda. Vault ss falan derken 46 disiplini yetiremiyorum. Kaçmayıda denedim ama shadow absürd bir şekilde ekran dışında ok denk getiriyor bu sefer. Ortalama kaç denemede geçtin merak ettim ? Çok uğraşırsam olucak gibi ilk aşamayı geçmem zaten maks 3-4 dk alıyor ama sabrım yetmedi ondan varsa şöyle güzel ekipmanlı barbar monk falan tanklasın dövelim dfg
orada kucuk bir alan var.
butcher
2 kere zıplarsa anla ki çok güçlü bir vuruş yapacak> biraz sağa yada sola kaç
charge yapacaksa da aynı şekilde.
normal vuruşlarına bir şekilde dayanman lazım yalnız...
2. aşamada bir kere shadowu kesmeyi başardım sonra diablo geliyor ve aşırı teleport kullanıyor 2. aşamada sıkıntı orda. Vault ss falan derken 46 disiplini yetiremiyorum. Kaçmayıda denedim ama shadow absürd bir şekilde ekran dışında ok denk getiriyor bu sefer. Ortalama kaç denemede geçtin merak ettim ? Çok uğraşırsam olucak gibi ilk aşamayı geçmem zaten maks 3-4 dk alıyor ama sabrım yetmedi ondan varsa şöyle güzel ekipmanlı barbar monk falan tanklasın dövelim dfg
40-50 deneme yaptım rahat ilk 10-15 denemenin yarısında phase 2 de yattım, 20-25ten sonra phase 1 de hiç ölmedim son 15 denemede 3 kere phase 3'de dalgınlıktan öldüm %5-10 larde falan wipe yedim, phase 2 ye alıştım ama 30-35 lerde.
Öne çıkan mesajlar
0ne
http://www.youtube.com/watch?v=-GDz5wEVNgg
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Act II düse kalka.
Act III impossibru
Sosyal ağlarda paylaş
Astral
Sosyal ağlarda paylaş
Ondskan
Sosyal ağlarda paylaş
Saeros
adam çözmüş işte
Sosyal ağlarda paylaş
Esh
Sosyal ağlarda paylaş
romslayer
Sosyal ağlarda paylaş
Predator
Sosyal ağlarda paylaş
Disappear
edit: monk class.
Sosyal ağlarda paylaş
kthxbye
solo kestim ben, image'e 2 taktik var çıktığında ya direk çok uzağa kaçıcaksın smoke+free vault ve 60 saniye içinde kaybolmasını bekliyceksin ki bu arada diablo çıktığında kiteladığın yerler çakışırsa işin zorlaşır yada biraz kitelayp başta dicipline biriktirip prepartionun cdyi bekleyip 3 smoke la kesiceksin. Diablo geldiğinde de prepartionu yapıştırcan. 3 kere bunu yaptığında bitiyor zaten phase2
Sosyal ağlarda paylaş
vaako51
Sosyal ağlarda paylaş
Predator
Sosyal ağlarda paylaş
_ILuVaTaR_
Sosyal ağlarda paylaş
Esh
biribana bunun açıklamasını yapabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş
reampage
Sosyal ağlarda paylaş
Redeagle
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
enrage?
Sosyal ağlarda paylaş
cenx
Sosyal ağlarda paylaş
cenx
butcher
2 kere zıplarsa anla ki çok güçlü bir vuruş yapacak> biraz sağa yada sola kaç
charge yapacaksa da aynı şekilde.
normal vuruşlarına bir şekilde dayanman lazım yalnız...
Sosyal ağlarda paylaş
senko
Sosyal ağlarda paylaş
kthxbye
40-50 deneme yaptım rahat ilk 10-15 denemenin yarısında phase 2 de yattım, 20-25ten sonra phase 1 de hiç ölmedim son 15 denemede 3 kere phase 3'de dalgınlıktan öldüm %5-10 larde falan wipe yedim, phase 2 ye alıştım ama 30-35 lerde.
Sosyal ağlarda paylaş
ad3m
Sosyal ağlarda paylaş
-Deno-
Sosyal ağlarda paylaş
ad3m
Sosyal ağlarda paylaş