Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam hesabımdaki oyunu satabilir/takaslayabilirmiyim?

hikayeci51

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

- derdini football manager support ekibine söylüyceksin, türkçe oynamak istiyorum ama yaptığınız yamalar bunu ortadan kaldırıyor diyceksin.

- steam'e mesaj atman bir şeyi çözmez. çünkü adamlar oraya yazıyor, "şu şu dilleri destekliyor" diye. türkçe oynanabilir yazmıyorsa, gidip adamlara "ya ben bunu türkçe oynayamadım, başka bir oyun verin bana" denmesi anlamsız olur.

şu ikisi işte. aynen öyle, adam oraya yazmış şu şu dilleri destekliyor diye, sen dışardan bir şey sokarak türkçeye çevireceğini hesap ederek oyunu alır sonra da ortada kalırsan adamların yapacağı hiçbir şey yok. normal şartlarda dışardan bir şey sokamazsın çünkü. baştan o dilleri kabul etmiş durumdasın.
illa türkçe oynamak istiyorsan fm yapımcılarına mesaj at, gayet çeviri işi ile uğraşan insanlar var steam için, onlar da otursun sana çevirsin parça parça. kısa süre sonra 100%'e yakın çevrilmiş olarak oynarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylenmiş zaten. Steam oyunu satan yer. Oyunu satın aldıktan sonra iade şartlarına uymayan konularda hangi sebeple oynayamadığın adamları bağlamıyor haliyle. Oyun çalışıyor sonuçta. Dil desteği konusundaki şikayetleride oyun yapımcısı firmaya iletmen lazım fakat oyunun yapımcılarının "bu oyun türkçe dilinde olacak" şeklinde bir sözü yoksa ve sen yapımcı ve yayıncı firmalar dışında 3. bir kuruma güvenerek böyle bir dil desteği alacağını düşündüysen işinin çözülebileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısınız elbette steam geri alsın oyunu diye direttiğim yok zaten steam şansa kadere geri alırsa mı ki envantere geçirir mi ki acaba diyerekten attım zaten cevapta gelmedi daha. türkçe olması konusunda yapımcı firma türkiyede 10 bin civarı satarsa oyun türkçe dilinide ekleriz gibi bi açıklama yapmış diyebiliyorum. 3.bir kişiye güvenip orjinal oyun aldıktan sonra ortada kalmak haklısınız kimseye edecek laf bulmak kolay olmuyor ama işte zevk alarak bir menajerlik oynayalım dedik... yukarda arkadaşın dediği gibi önüme sözlük koyup oynamasını bende bilirimde oyun oynamak transfer heyecanı yaşamak içerisinde ingilizce öğrenmeye çalışarak tüm oyun zevkini harcamak hiç hoş olmuyor zaten kelime kelime çevirsende bi kelimeye 50 tane anlam yüklemişler o mdur bu mudur derken ne oynadığını ne anlıyon nede eğlenebiliyon...
yinede bi suçlu varsa bu oyundan farklı dillerde aradığını bulamayanlar için o da yapımcı firmadır bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

steam supportun türkçe desteği var yiğenler, kullanın.

ama sorunun cevabı bir mucize olmazsa hayır, öyle bişey mümkün değil.

Support'un Türkçe desteği yok. Sadece belirli FAQ sayfaları Türkçe.

FAQ sayfalarını, Steam'i veya Valve oyunlarını çevirmek isteyen varsa: http://translation.steampowered.com/

Edit: Bunlar da FM2012'nin desteklediği diller;
Danca, Flemenkçe, İngilizce, Fransızca, Norveççe, Portekizce, İspanyolca, İsveççe, Çekçe, İtalyanca, Lehçe
Sosyal ağlarda paylaş

valla daha geçen gün support sayfasını açtım, yazdım yazdım yazdım bi sürü, sonra dil seçeneği gördüm, baktım türkçe var, seçtim ama hay seçmez olaydım, bütün yazdıklarım kayboldu yeni sayfa açıldı sorununuzu bize bildirin falan diye. yani buradan benim anladığım türkçeyi seçerek türk yetkili abilere danışabiliyoruz steamle ilgili mevzuları.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

valla daha geçen gün support sayfasını açtım, yazdım yazdım yazdım bi sürü, sonra dil seçeneği gördüm, baktım türkçe var, seçtim ama hay seçmez olaydım, bütün yazdıklarım kayboldu yeni sayfa açıldı sorununuzu bize bildirin falan diye. yani buradan benim anladığım türkçeyi seçerek türk yetkili abilere danışabiliyoruz steamle ilgili mevzuları.

Dil seçeneği FAQ sayfaları ve site dolaşımı için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...