Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 MF yalan falan değil. gayet çalışıyor. act1 goblin run yaptım. 117% MF valor yok hiç. goblinden çatır çatır rare ve maviler düştü. chestten, weapon rack'den baya tırt rareler düstü falan. killing blowdan önce giyince çalışıyor. veya chest açmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 forumda o tarz gold farming bug paylasimi yasak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu arada ah ye bugun pek ellemeyin derim bikac kisi whisp atti oyle dokanma diye parasi kaybolan cok varmis bid muabbetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 nedankonun dedıını yaptım, 150k sırf yerden ve 60 altı mavılerden para geldı, 60 altı rarelardanda bı 40k geldı. %40 gold finf vardı ustume yalnız. tabı kalıte düsük eh gıbı 3 ıtemöm dustu, 20 kadarda lvl 60 ıtem kırdım. barbarla yapsam ölüm olurdu ama wd ile kaymak gibi aktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ne kadar sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2 uzun 1 kısa starcraft macı surdu aynı anda, 1 saatdan bıraz daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 lol lidyalilar gibi bu da oyuncularin zaman birimi mi? euehue benimde oyle bisi suruyo tutmadim ama sanirim 1.5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 nedankonun dediği gibi alric den başladım, public idi ama herifler aptal olduğu için butcherı kesemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Lord_Argos said: Argue said: ACT1 1- THE FALLEN STAR 2- LEGACY OF CAIN ---1- BWEGIN QUEST ---2- EXPLORE CELLAR BU QUESTTEN BAŞLAYIN. Way pointten "The Old Ruins" e teleport olun. Resimdeki yolu takip edin. Ufak bir Dark Celler %75 olasılıkla resimdeki yerde çıkıyor. Ve %30 civarı şans ile içerde Treasure Seeker çıkıyor. Burada tavsiyem 4 kişi ayrı ayrı Seekerı aramanız ve bulan kişinin oyununa giriş yapmanız. Tabikide ACT3-4 itemları kadar kaliteli olmasada, kazanılan goldu ve itemları magic find rationuzu arttırarak oldukça fazlalaştırabilirsiniz. Not: Yol üstünde karakterin solunda Weapon Rack var mutlaka her geçişte tıklayın. Hocam 20 dakika uğraştım, çıkardım dediğin "Tresure Seeker" adlı yaratığı da çıkarmaz olaydım. 4 kişi 5 farklı grupla yok ölmüyor. Girenlerde 10 saniyeden fazla duramıyor bir barbar sadece 1.5 dk dayanabildi. 40k damage salıyorum dh ile... aynen bir rusla takılıyoruz tutturdık npc nin adı ,,shakal the disemboweled,, 900 000 hayat vardı merette ama bir turlu kesemedk 18 000 repaire mal oldu ,ama armor 6 k,hayat 35k damaj da 5k ya yakın,biz şunu yaptık ondan da zannedersek hata yaptık hayat/ saniye yenilemeye abandık ve şu an 912 hayat/saniye yenileme var hellde her yerde yapıyoruz infernoda olmiyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 solo girsenize daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi solo da bir yandan 900 000 can bir yandan ,,pim çek bomba at ,, yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu farm olayından bir cacık düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 @Lord_Argos Ben hiç tek gitmedim, 3 veya 4 kişi girdik hep. Wizard oynuyorum, Archon ile eritiyorum direk. Diğer arkadaşlar magic find ratiomuzu yukseltmek için %190 magic find item ile giriyor. Bende %70 civarında var sadece. Benim charda 19k dps var, hemen hemen 3 kişi girince tek başıma kesebiliyorum. + çoğu zaman içerideki birkaç zombiyi, treasure seekerı pullamadan kesebiliyorsunuz. az önce bana set item pantolon ve daha öncesinde arkadaşa 1 legendary düştü. Droplar güzel, sadece sabır gerekiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 milyonlardan bahsediyorsunuz. nightmare act 2 ye geldim daha 30k dan fazla para olmadı cantamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dun yaklasik 3 saat farm yaptim. forsaken cemetary`de 3 instance a girip 4-5 buff stackliyor, sonra baslangicindan skeleton king`in mekana giriyorum. skeleton king yolunda cok sayida kalabalik pack + kirilabilir item var. 75% magic ve gold la bile cok iyi kazanc elde ediliyor. run basina +/- 200k kasmisim, yaklasik 20-25 dk suruyor. satilabilir itemlari buna eklemiyor, asagi yukari her run 30-100k`da droplardan ah`de satilip geliyor. bugun niyeti bozdum, 200k harcadim toplamda 175% mf yaptim yeni set. uzerine 75% eklenince 250% mf olacak. ayni rotayi tekrar yapacam bugun, eliteler olmeden once seti degistiricem bakalim aldigimiz sonuclar farkli olacak mi. seti degistirince 37k hp 28`e dustu. dps 13k dan 4k`a dustu ama zombie bearlar hala 5-7k arasi vuruyor, 5% e cektikten sonra boss u her turlu zorlanmadan keserim gibime geliyor. bakalim sonuclari paylasirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yine aynı yerden basladım bugun, 3 saatte gidebildğim kadar gittim, bulduğum bu mekanlarada girerek. 35 rare bilmem kac bin mavi düstü, bide legandary. 3 mavı ıs yapar rarelara bakmadım daha, direk parada 300k cıvarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Abi açlıktan ağzım kokuyordu en son. Act 3 infernoya geçmem için gear, gear için para lazım. Biri özetlesin efektif runları plx 5 valorla butcher kesiyorum. 3 tane rare atıyor ama itemlar 100 str 100 int + xp gibi retard statlar geliyor, cinnet geçiriyorum. Şu ana kadar 20k dan pahalıya rare satamadım. 5k'ya 700 dps silah koyuyorum mavi alan yok bir de yer işgal ediyor AH'de. Bir de aslında herkes kendi classı için para edecek statları sıralarsa şöyle çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 onlari saticaksin ugrasma 20k nin altina gidecek leri koymuyorum bile. 5 valor la butcher iyi de 5 valor la bi ton elite vs de kesmen lazim kasada acman lazim ortalama 2 tane goblin oldurmen lazim. onemli olan sai fazlalastirmak 20+ rare le bitirmen lazim ki 1 tanesi ciddi para edince kurtariyor.son run 1 milyona amulet sattim ondan once 1.4 milyona, 1-2 tane 300-400k lik cikiyo, gerisi 100 alti zaten. cok bekleme item. 3-5 itemla run bitirme 20+ bitir ki sansin artsin bi tane saglam ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Açıkcası ben de sanırım hangi rare'lerin para edeceği konusunda "clueless"im..direk ana stat + vit yoksa vendorluyorum. Dün Ne ne kadar eder başlığını okuduktan sonra, SK'dan bir tane shield düştü şimdi hatirlamiyorum tam statlarını ama 140 int + 50 str + %13-14 MF gibi birşeydi. Tam vendorlayacaktım dedim, bakayım buna benzer shieldlar ne ediyormuş diye, minimum 90K'ya vardı, koydum 80'e satıldı 5 dakika içinde. Ama bana kalsa direk vendor trashti yani..Her seferinde tek tek item özelliklerini de girmek baya dert. Kimbilir ne quiverlar, armorlar gitti ve gidecek vendor'a. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Abi magic find artı 100 üstü main attribute. Bu item satar tabi, niye şaşırdın:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 demin yine set düştü diye sevindim fakat yine çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben hiç farm yapmadım ama normal bitene kadar 150k gold birikti. aynı yeri 2.kez oynamadım hiç. zorluk seviyesi arttıkça daha çok düşer gold. bu paralara da çok iyi itemler var ah'de. bence çok farminge kasmaya gerek yok. hell'de fln 30-40k ya satılacak itemler düşmeye başlarsa daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 de iste infernoda kullanman gereken itemların tanesi milyondan basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben infernoya geçene kadar millet piyasayı öldürür bence. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar