Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Teodor

Öne çıkan mesajlar

ben once ah'dan cuz'i miktarlara max gf veren item'lar satin aldim (diger ozelliklerine bakmaksizin) toplam gf'im 180 civarinda oldu daha sonra nm'de azmodan - iskatu arasi farm'ladim..

azmo yolunda nv ile birlikte gf 200+ oluyor, tamamladigin 3 q'te yaklasik 5k gold veriyor.. her run 5 dakikadan az suruyor 10k'dan fazla gold veriyor..

bu sekilde dun 1m gold'a ulastim (:
Sosyal ağlarda paylaş

DJcivicuva said:

ben once ah'dan cuz'i miktarlara max gf veren item'lar satin aldim (diger ozelliklerine bakmaksizin) toplam gf'im 180 civarinda oldu daha sonra nm'de azmodan - iskatu arasi farm'ladim..

azmo yolunda nv ile birlikte gf 200+ oluyor, tamamladigin 3 q'te yaklasik 5k gold veriyor.. her run 5 dakikadan az suruyor 10k'dan fazla gold veriyor..

bu sekilde dun 1m gold'a ulastim (:

hic ugrasmayin nerf gelmis reward'lara..
Sosyal ağlarda paylaş

Live Stream 'de denk geldi , Inferno Act 1 de Old Ruins de girişte Weapon Rack var adam farming yapıyordu.Ne ayak dedim kıytırık weapon rack , adam 2 dk sonra Legendary item düşürdü , sonrada Dark Cellar a bakıyor ordaki chesti açıyor rareler düşürüyor bazen bide Treasure Goblin spawn oluyor onuda kesiyor bi kaç rare de ordan geliyor.Sürekli bunu yapıyor sonra leave game sonra gene aynı.Çanta iki dk da rare , legandary doldu.
Güzel taktik uygulayacam bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

ekseri hell 1 gate gorevi 3 npc + sarı npc öldür görevi ve o bacı var onla anasını aramaya gidiyoz ,hiç hesaplamadık ama iyi para ve item düşüyor satıyoz paraya çeviriyoruz.sarı itemler de cabası,hemde repair masrefı çok az,ifernoda masraf çok 5 daka bile sürmedi 2200 küsür repair tuttu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...