Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Facebook Opera'yı satın alıyor diyorlar. Bu gün her yerde bunu konuşuyorlar. Opera ve Facebook'a sorulduğunda no comment denmesi de cidden alıyorlar mı dedirtiyor insana. Ayrıca Oslo'da Opera'nın yönetimi daha büyük bir firmanın parçası olmak istediklerini söylemiş. Ayrıca işe alımları da dondurmuşlar. Gerçi Yandex filan da alabilir diyorlar. Opera'nın 700m$ kadar bir ederi var. İyi mi olur, kötü mü olur bilmiyorum Facebook Opera'yı alırsa. Pazar payı artar en azından ama bleeding edge bir Opera yerine kararlı bir Opera da isteyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yakında search engine işine de girerler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 oh ruslar boku yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 opera kullananlara hipster diyenler bir anda ters köşe olurlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 girdiğim siteyi bile koyduğun dandik 'layk et ehehe' şeyleriyle takip ediyorsun zaten, bi o layk çükünü kullanmayan bi avuç site kalmıştı takip etmediğin onları da al facebook. donumu da gör facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gule gule kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 i.e. varken opera çok gereksiz fb, hissesenedinden üttüğü paraları yine çarçur ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 biz chrome un askerleriyiz kardas, facebook macebook tra$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 aaay operanı bi sürü apaçi kullanacak gerge ahahahay geç kroma yol yakınken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben bedavaya indiriyorum netten hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 operayı bi de rapidshare'e ul edip arkadaşlarıyla paylaşırlar şimdi abbooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 o zaman son bir kez daha, fener için opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kimin neyi aldığının önemi yok, önemli olan neyin kimlere hitap ettiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 opera'nın hipster işi olduğunun kanıtı haber instagram -> hipster işi -> facebook satın aldı opera -> hipster işi -> facebook satın aldı hadi gene iyisiniz hipsterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Hipster olduğum için değil de opera dinlericisi entel olduğum için Opera kullanıyorum desem? Bir de ben Opera kullanmaya başladığımda daha hipsterlık keşfedilmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gerge'ye yüklenmeyin, adam oturur sıfırdan browser yazar, üşenmez görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Siz hipstersınız. Kanıt bile getirdim: http://mthruf.files.wordpress.com/2011/03/job-fails-guess-im-a-hipster-then.jpg Daha bu geçen hafta Homer internette yazıyorsa doğrudur dedi. Bana inanmıyorsanız Homer'e de mi inanmıyorsunuz? edik: dur lan! daha sakat oldu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 queerden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 huge queer imişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kötü, kötü bir haber gibi hissettim okuduğum an, facebook un mobil yazılımındaki bokluğu opera ya bulaştırmasından tırstım.. ama yandex in alma ihtimali daha bir olası geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 opera win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chrome ftw ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 facebook satın alıyorsa chrome'a geri döncez anlaşılan. ah bir de chrome'daki video izleme problemlerini düzeltseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6299680 şuna bi baksın video problemi falan diyenler. belki çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ya chromeda bende hiç video problemi falan olmuyo. sizde ne oluyo ki? gerçi ben normalde en fazla 3-4 youtube tabı açıyorum belki daha fazlasını açan da vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar