Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Opera'yı alıyor(muş)!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Facebook Opera'yı satın alıyor diyorlar. Bu gün her yerde bunu konuşuyorlar. Opera ve Facebook'a sorulduğunda no comment denmesi de cidden alıyorlar mı dedirtiyor insana.

Ayrıca Oslo'da Opera'nın yönetimi daha büyük bir firmanın parçası olmak istediklerini söylemiş. Ayrıca işe alımları da dondurmuşlar.

Gerçi Yandex filan da alabilir diyorlar.

Opera'nın 700m$ kadar bir ederi var. İyi mi olur, kötü mü olur bilmiyorum Facebook Opera'yı alırsa. Pazar payı artar en azından ama bleeding edge bir Opera yerine kararlı bir Opera da isteyebilirler.
Mesaj tarihi:
girdiğim siteyi bile koyduğun dandik 'layk et ehehe' şeyleriyle takip ediyorsun zaten, bi o layk çükünü kullanmayan bi avuç site kalmıştı takip etmediğin onları da al facebook. donumu da gör facebook.
Mesaj tarihi:
opera'nın hipster işi olduğunun kanıtı haber

instagram -> hipster işi -> facebook satın aldı
opera -> hipster işi -> facebook satın aldı

hadi gene iyisiniz
hipsterlar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hipster olduğum için değil de opera dinlericisi entel olduğum için Opera kullanıyorum desem? Bir de ben Opera kullanmaya başladığımda daha hipsterlık keşfedilmemişti.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Siz hipstersınız. Kanıt bile getirdim:

http://mthruf.files.wordpress.com/2011/03/job-fails-guess-im-a-hipster-then.jpg

Daha bu geçen hafta Homer internette yazıyorsa doğrudur dedi. Bana inanmıyorsanız Homer'e de mi inanmıyorsunuz?

edik: dur lan! daha sakat oldu bu...
Mesaj tarihi:
kötü, kötü bir haber gibi hissettim okuduğum an, facebook un mobil yazılımındaki bokluğu opera ya bulaştırmasından tırstım..

ama yandex in alma ihtimali daha bir olası geldi bana
  • Yeni Oluştur...