Predator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 küçük bir servet eder onlar fikir vermek için 150 str 125 vit 58 res chesti 2.2 milyona sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 vendor fiyatı veririm hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 o ringin atack speedsiz/soketsiz olanını 300kya falan sattım, doğru mu satmışım? 150dex mi daha iyi dps verir? %14 atack speed mi? ona göre o ringi bir düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bot main stat biraz daha yüksek olsa para edebilir gibi geldi. Bu hali yaklaşık ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 En yakın item 3m den başlıyor. 3m biraz az değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 3m biraz çok değil mi buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Melee reduction %4 ciddi anlamda çok değerli bir özellik. Üstüne 200'e yakın stat ve resist var.(malum soket=stat) 3m'den satmaya kıyamam ki ben bunu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sparkcaster said: 325 mf ile butcher kestim 2 sarı attı level 54 /discuss belial lvl 51 sarı attı üç tane demin. BİLİZORT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Gangren said: 5x stack, %246 mf ile Maghda farmlıyorum, daha genel anlamda 700 DPS 1h silah görmedim. Şu commodity muhabbeti çalışsa, ben biliyorum yapacğaımı da:p Bırak onu yardır siic bıreykır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Gangren said: 5x stack, %246 mf ile Maghda farmlıyorum, daha genel anlamda 700 DPS 1h silah görmedim. Şu commodity muhabbeti çalışsa, ben biliyorum yapacğaımı da:p abi 700 dps 1 hand silah tier 18 silahlar yada belki düşük ihtimalle tier 17 ve çok yüksek statlarla rollenmis silahlar. act2 de tier 18 düsmez, bosa uğrasiyorsun ona kasiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Act3'te ilerlemek imkansız gibi şu anda ama. Silah bulmam lazım LoH'lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şu ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 applev0dka said: elimde söyle bişey var, baktım lvl50 silahlarda en yüksek dps 237 bunda 580 var.. ne kadar eder ? almak isteyen var mi hala satıyorsan atayim bi çorba parası ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ne kadarlık bir corba ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 silah fiyatları ne kadar inmiş arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 İnecek tabi abi, piyasa normal fiyatlara geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1k altı iniyo da, uyduruk 1000-1100 dps silahlar hala çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2 gün önce ucuza aldım diye sevindiğim silahı yine max aynı paraya satabiliyorum =( kar getirmeyen yatırım mı olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act 1 farmlıyorum.goblini kestim bi 5-6 defa ulan bi kere insan gibi bi item çıksa yüzümüz gülsün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben act 2 goblini abartısız 5-6 saat kestim 1 item çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cons said: http://i.imgur.com/Qh3ma.jpg çocuklar? 763dps olan 850k ya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi daha yükseğe gitmesi gerekmiyor mu onun ? La ben hiç anlamıyorum heralde ticaret işinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dps düşük vitality yok bide. strsi süper gerçide yani meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 873dps verenin strsi çok daha az olmasına rağmen karakter şiytteki damageı daha yükseks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 base speed yüksek çünkü silahlar çok ucuzladı normal o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar