Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 You’re invited to Defiance Advance Mission Beta 3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet gelmiş invite maili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 beta değil stress test yapacaklar galiba, ortalıkta milyonlarca key var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 saat kaçta başlıcaktı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Oyun iyi yaa gideri var ama yorucu. Kamera açısı biraz sıkıntılı close combat kısmında. Borderlands in mmo su demişlerdi doğru demişler. Tuşları ayarlatsa aslında oyun bayağı rahatlayacam beta diye koymadılar herhalde. Şimdilik senaryo gidiyorum, bakalım nasip kısmette ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Pvp si nasıl olacak acaba. Gerçi her türlü ilk ayını bekleyeceğim. Boşa para yiyorlar.. Kamera açısı hiç hoşuma gitmedi, yarın birgün solaklar için diğer tarafa kamera geçirme koyarlar. Pvp de sıçarlar. Karakterin görmediği yeri kamerayı çevirerek görmeler felan... pvp videolarına bakıyorumda pek sevdiğim söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 @Masakari tuşlar ayarlanıyor. Key Mapping diye var. PVP diye bisey yok yani olanda arenaya girip CS gibi kapışıyon işte. Çok bir olayı yok. Silahın el değiştirmesi olması gereken birşey. APB'de öyle ve baya iyi oluyor o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ewy saol. co op bir senaryoya girdim gayet zevkliydi. 4 kişi yarım saat kadar sürdü bitirmemiz. xp, loot, cash boost larını açtım. Güzel gidiyor şimdilik. Yalnız oyunun görevlerini multiye göre ayarlamışlar sanırım. Bazı görevleri yaparken bölgede kimse olmayınca zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 settingse girmeye çalışırsam yada esc'e basarsam crash yiyorum. sanırım display port ve dvi kablolarda sıkıntı çıkarıyormuş 120Hz monitörlerde. 60Hz'e çekip, dvi kablo ile denememde de aynı sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ya ben çok sevdim oyunu. alışılıyo kamera açılarına bi yerden sonra. ama ortam görevler falan keyifli çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yıl olmuş 2013 hala 120hz desteği yok, uyduruk console portu hayır gelmez bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 120 mhzlik oyunu daha 10 yıl bekleme konsollar bu kadar hızla artarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi her oyun 120hz destekliyor sen yanlış anlamışsın sanırım. desteklemeyen bi bu var birde dark souls ikiside düz console portu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ha iyimiş o zaman gerçi hiç denemedim 120mhz yi de ondan :) Oyun akıyor ya çok fark edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 release ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 2 nisanmış,kargo dahil 120$ a collector's edition sipariş etsemmi ya. beta oynayanlar bi yorum yapın lütfen. farming ve craft var mı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 daha denemediğin oyunu collector's edition sipariş ediceksin? biraz bekle. oyun konsol portu bir mmo olduğu için almayı bile düşünmüyorum açıksası. refresh rate 60hz'le, fps 60 fps ile limitli. trion'un patlayan ilk mmo'su olur bu. dizi de zaten syfy gibi tırt bi kanalda tutmaz, yayından kalkar. 5-6 aya f2p olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ya ne biliyim CE lere sempatim var çok içerikten dolayı statue falan. Bide oynucak oyun bulamıyorum onunda etkisi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oha craft yokmuş vermiyorum pre order falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 patlama potansiyeli baya yuksek 120 dolar falan vermeyin. dlc gelecek surekli, ondan da para alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Valla patlıcağını hiç sanmıyorum da,çok çok iyi bir çıkış yapamıcak gibi duruyor. Sırf oyun kıtlığından ve CE merağımdan alıcaktım ama crafting olmadığını gördüm. 49$ b2p bir oyun için gayet iyi bir fiyat ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 diziyle paralel bir proje oldugu icin dizinin ilgi gostermemesi veya hedeflenen seviyede ilgi gormemesi oyununda gelecegini etkileyebilir. sonucta oyunun gelisimi diziye paralel olacak. dizi bitince alin siz oyun olarak gelistirince bizim projemizi de devam ettirin diyeceklerini sanmiyorum. belli de olmaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 US e oyun yaptılar işte. Dizi dunyada tutmasa da orada baya izleyeni olacaktır. Onlar oynasa yeter onlara zaten. Zaten Store/Market hazır oyunda. Muhtemelen F2P'e çevirmeyi planlıyorlar ama önceden ne satarsak kardır diye bir şatış yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hemen almayın tabii, kesin bekleyin. Craft var gibi aslında. Silahlara mod eklenebiliyor. Modlarda quest,farm, vendor dan bulunuyor. Mod olayı her silah türünde farklı ve bütün silahlarda mevcut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Patlamazdan kastım o zaten,mutlaka bir kitlesi olucaktır bu kitle de bunlara yeter,itemmall da olcakmış galiba. 2-3 ayda bir DLC gelicek sanırım. Craft denmez o upgrade işine ya,craft olmayan oyunla benim işim olmaz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar