Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ilk mesaj! Da yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben bırakıyorum deno gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 öle basıyon ındırıyon oynuyon oyunda sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_BHlm4tU7IoA/SxBATvoHgTI/AAAAAAAABbQ/YHXDMNwZpKg/s1600/45+this+is+spa-+oh+i+mean+cosmic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Test serverına gece girebilecekmişiz (bize göre öğlen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Kanuni said: steam nası ekliyoruz, ilk post'ta yetersiz açıklama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya salak mısın siteden account al, steamden free to play olarak indir oyna işte. gerizekalı aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 -Deno- said: Kanuni said: steam nası ekliyoruz, ilk post'ta yetersiz açıklama var başlat>çalıştıra o url yi yapıştır entera bas. Steami seç yükle. yada internet tarayıcının adres satırına kopyala entera bas steame yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bu arada oyun için 2600 Coin almak isteyen varsa mesaj atabilir. 2 code'un birini Densiz'e verdim az önce 1 tane daha duruyor elimde. (isterseniz daha da getirebilirim) Normal fiyatı 53 TL, siz patilere özel 35 TL, pati olmayana 40 TL heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 cam açarım skype'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kutun dolu aente. Biri şu adamları durdursun yahu. Yeter bu kadar desin! baya baya zor contentler ile, geliştirilebilir itemlar getirsinler (geliştirmesi zor olsun, öyle xp mp olmasın). Sonra çoook daha zor yerlere gidelim felan =). Nedir bu hero hero hero hero. Dr. Strange Juggernaut Magneto Moon Knight Nightcrawler Psylocke Silver Surfer Star-Lord Sue Storm Venom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Densiz said: kutun dolu aente. açtım canısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ............................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 content kısmını merak edenler için. Aşağıdakiler şuanki listeleriymiş. Ocak ayında bunlardan bazıları gelecekmiş (belki 3) said: * Raids (3 biggies) * Cosmic Terminals * PVP Mode 1 Launch * PVP Mode 2 Launch * Danger Room * Completely revised, redesigned Limbo (unlimited dungeon mode) * Runewords * Team Up Heroes (Examples: Spider-Man, Bucky Barnes, Dum Dum Dugan, Toro and Bob, Agent of Hydra) * New Story Chapters * Competitive PVE Mode * Achievements * and more. + TEST SERVERI HAKKINDA BİLGİ: Test serverına girmek için şunu indiriyoruz: cdn.marvelheroes.com/marvelheroestestcenter/binaries/marvelheroestestcenter.exe Eğer steam "kullanMIYORsanız" aynı dosyaları yeniden indirmemek için uygulanacak yöntem: 1. Oyunun bir kopyasını alıyoruz (klasörü kopyalıyoruz) 2. Yukarıdaki setup dosyasını indirip kuruyoruz (launcherı çalıştırmıyoruz. Çalıştıysa kapatıyoruz) 3. Yukardaki setup dosyasının kurulduğu dizine gidip, klasör içini kopyalıyoruz. 4. Normal oyunumuzun KOPYA sına gidip, kopyaladığımız dosyaları yapıştırıyoruz. 5. Değişikliklere evet diyoruz ve "test launcher" ı çalıştırıyoruz (1gb patch indirdikten sonra test serverındayız) not: oyunun yedeğine yapıyoruz bu işlemi yanlış yapmayın. Test serverı hakkında ufak bir bilgi. Hesabınızda 10.000g olur. İstediğiniz hero/kostüm alıp deneyebilirsiniz. Ayrıca "lvl 60 potion" bulunuyor store da. Onu alıp, safe zone dışına çıkıp kullanırsanız anında 60 lvl olursunuz. 5/5 uniq/cosmic chest satılıyor store da. Onu alıp açarsanız yere tüm uniq ve kozmikleriniz düşer. Giyinir karakterinizi denersiniz. Legendary ler 1 odin istiyor test serverında. Almak istediğinizi deneyebilirsiniz. 60 lvl xp orbları lvl atlattırmaz legendary silahlarına. Legendary leri son seviye yapmak için STORE dan "xp booster potion + 2-3 tane 60lvl pot" alırsınız. Xp boosterı için 60 lvl potu basarsanız, gelen fazla xp legendary silahınıza lvl atlatır. Gönlünüzce tüm heroları deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oynadım 1.5 saat kadar, çok hoş olmuş be. oynarım ki ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Portal aldım yanlışlıkla splinterlar çöp oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Forumlarda ağla belki yardımcı olurlar :P. Bu arada yeni gelenler nick bırakırsa, guild için invite gelir. Sistem otomatik işliyor. Buraya yazıyorsunuz, gözlerimiz ile veriyi tarayıp, ellerimiz ile işliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ticket açtım baya hızlı cevap verdiler şu an refund edemiyoruz ilerde eklemeyi düşünüyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 dejavu :) o portal seysinden dan bende almistim bende ticket atmistim bende soguk su icmistim.. gereksiz yere gereksiz bir alana konmus tam bir piclik abidesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Annen inc varsa gelelim :) invite Nick : ozzgur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Annesi var annen inc in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Vay Annene Karanfil guildi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 gideri var oyunun. eğlenceli. nick: soulance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Oyun o kadar iyi mi lo akşam bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar