Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

Diablo 2'deki replayability sorusu zaten muamma sanırım. AH tabi bunu biraz engelliyor çünkü AH'den item alıp Inferno'yu bitirebildiğin zaman oyunun pek anlamı kalmıyor. Diablo 2 yıllarca oynandı çünkü aynı karakteri defalarca oynaman gerekebiliyordu farklı buildler için, bu oyunda o tarz bir sistem yok, keşke level cap'i biraz arttırıp inferno geçmeye de izin verip, insanların level kasmasını da zorlaştırsalardı ki, hem leveldan güçsüz hem zorluktan dolayı güçsüz olsaydın, haftalarca belki level/item kasıp girebilseydin infero'ya. Şimdi itemları dizmek çok daha kolay, Diablo 2'de uğraşırdın trade iyle osuyla busuyla, her zaman istediğin item'ı bulmak zor olurdu. Hele ki söz konusu rare'lar olursa. Itemization'un rare tabanlı olması bence de çok güzel, ama AH olunca birşeyleri bulmak artık zor değil. O zaman itemları alıp inferno'yu da bitirince yapacak birşey kalmıyor.
Diablo 2'de hell'i bitirmek nispeten daha zordu sanki, çünkü hem daha fazla level'a kasıyordun hem de itemları dizmek zordu. Gerçi onda da run'lar vardı filan bilemedim şimdi.
Bence oyun süper, ama ben D2'yi 2 ay önce bile oynuyordum, Diablo 3 öyle olabilecek mi bakalım, zor gibi duruyor..
Sosyal ağlarda paylaş

benim en net sevmediğim yer, bossların, "kimse benlen başa çıkamaaaz!!11" tadındaki basit replikleri, her bossun tepkisi aynı, biraz daha farklı diyaloglar olmalıydı.

bir de act 2 bayık, çöl ortamı sıkıcı genel olarak, zaten act 3'de bolca kalede koştur koştur geçtiğinden 2 bölüm fazla outdoor geldi.

bir de aklıma gelen, keşke olsaydı dediğim

mesela hell'de, inferno'da falan zorluğu arttırmak için falan dungeonlarda bazı koridorlar komple karanlık olsaydı, orda ne olduğunu göremeseydin, oraya attığın fire arrowdur vs skillerle böyle 1-2 sn görecektin koridoru aydınlatıp, hatta öyle çekecektin mobları. her yer karanlıkken bir anda tepene atlayacaklardı duvarlardan vs.

korku ögesi biraz daha artan yerler olsaydı çok hoş olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu kafalardaki max level zorunluluğunu kaldırsalar fena olmazdı. kıçı kırık knayt bile ilk çıktığında 60 level sonrasına imkan veriyordu tabi biryerden sonra neredeyse imkansızdı o levelları atlayabilmek. ama sonuçta insanlara gidecek yer bırakıyordu.
bunda da keşke 60 sonrası inanılmaz derecede zor ve yavaş bile olsa level atlama olayı olsaydı. atıyorum 1 hafta farmla 1 level alınabilseydi misal ve sadece statlarımız değişseydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumları okuyorum millet 51-52 de falan infernoya geçmiş nasıl bir powerplay arkadaş bu ben 52 levelım nightmare da azmo kestim daha bir yeri dolanırken karanlık yer bırakmamaya çalışıyorum etrafa bakıyorum falan neler var neler yok sindire sindire dolanıyorum ortamı.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Forumları okuyorum millet 51-52 de falan infernoya geçmiş nasıl bir powerplay arkadaş bu ben 52 levelım nightmare da azmo kestim daha bir yeri dolanırken karanlık yer bırakmamaya çalışıyorum etrafa bakıyorum falan neler var neler yok sindire sindire dolanıyorum ortamı.

level 60 olmadan inferno oynanmıyor. döner dururlar hell act3-4 ü. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...