oldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 iki kere oyuna girdim 18 levelım heralde sadece görevleri yapmaya calısıyorum ah sadece forumlardan okudum kendim girmiş görmüşülügüm yok ben kazara infernoya gelebilirsem diablo 4 faln cıkarmıs olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Diablo 2'deki replayability sorusu zaten muamma sanırım. AH tabi bunu biraz engelliyor çünkü AH'den item alıp Inferno'yu bitirebildiğin zaman oyunun pek anlamı kalmıyor. Diablo 2 yıllarca oynandı çünkü aynı karakteri defalarca oynaman gerekebiliyordu farklı buildler için, bu oyunda o tarz bir sistem yok, keşke level cap'i biraz arttırıp inferno geçmeye de izin verip, insanların level kasmasını da zorlaştırsalardı ki, hem leveldan güçsüz hem zorluktan dolayı güçsüz olsaydın, haftalarca belki level/item kasıp girebilseydin infero'ya. Şimdi itemları dizmek çok daha kolay, Diablo 2'de uğraşırdın trade iyle osuyla busuyla, her zaman istediğin item'ı bulmak zor olurdu. Hele ki söz konusu rare'lar olursa. Itemization'un rare tabanlı olması bence de çok güzel, ama AH olunca birşeyleri bulmak artık zor değil. O zaman itemları alıp inferno'yu da bitirince yapacak birşey kalmıyor. Diablo 2'de hell'i bitirmek nispeten daha zordu sanki, çünkü hem daha fazla level'a kasıyordun hem de itemları dizmek zordu. Gerçi onda da run'lar vardı filan bilemedim şimdi. Bence oyun süper, ama ben D2'yi 2 ay önce bile oynuyordum, Diablo 3 öyle olabilecek mi bakalım, zor gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 benim en net sevmediğim yer, bossların, "kimse benlen başa çıkamaaaz!!11" tadındaki basit replikleri, her bossun tepkisi aynı, biraz daha farklı diyaloglar olmalıydı. bir de act 2 bayık, çöl ortamı sıkıcı genel olarak, zaten act 3'de bolca kalede koştur koştur geçtiğinden 2 bölüm fazla outdoor geldi. bir de aklıma gelen, keşke olsaydı dediğim mesela hell'de, inferno'da falan zorluğu arttırmak için falan dungeonlarda bazı koridorlar komple karanlık olsaydı, orda ne olduğunu göremeseydin, oraya attığın fire arrowdur vs skillerle böyle 1-2 sn görecektin koridoru aydınlatıp, hatta öyle çekecektin mobları. her yer karanlıkken bir anda tepene atlayacaklardı duvarlardan vs. korku ögesi biraz daha artan yerler olsaydı çok hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyundan korkmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aslında şu kafalardaki max level zorunluluğunu kaldırsalar fena olmazdı. kıçı kırık knayt bile ilk çıktığında 60 level sonrasına imkan veriyordu tabi biryerden sonra neredeyse imkansızdı o levelları atlayabilmek. ama sonuçta insanlara gidecek yer bırakıyordu. bunda da keşke 60 sonrası inanılmaz derecede zor ve yavaş bile olsa level atlama olayı olsaydı. atıyorum 1 hafta farmla 1 level alınabilseydi misal ve sadece statlarımız değişseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Absolut said: Oyundan korkmak :P yaşın büyük olduğundan, çocuk sayılacak yaşta korku oyunları oynamadığından bilemezsin tamam mı, yaşlı!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1 ayda 1 level olsa olabilirde 1 hafta 1 level olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çünkü bir avrupalı'nın 1 haftası, bir koreli'nin 1.5 gününe tekabül ediyor. zaman kavramının göreceli olduğunu koreliler ispat etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 zaten bol vakti olan tüm gün oynayacak adam için 1 hafta demeye çalıştım. zaten her level kademeli olarak daha da zorlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Forumları okuyorum millet 51-52 de falan infernoya geçmiş nasıl bir powerplay arkadaş bu ben 52 levelım nightmare da azmo kestim daha bir yeri dolanırken karanlık yer bırakmamaya çalışıyorum etrafa bakıyorum falan neler var neler yok sindire sindire dolanıyorum ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Koştur koştur oynuyorlar. Veya biz acaip yavaşız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yok bence 'oyun' dan beklentimiz bahsi geçen kişilerden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ya normalde açtım falan nerede ne var diye ilk oynayış olduğu için de her zorlukta da heryere girmek baymazmı yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Görende sen farklı birşey yapıyorsun sanar özünde hepimiz aynı şeyleri tekrarlıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Benım ıcın tek sorun var oda disc yedıgınde quest chain başa donmesı (belkı noobluktan yanlıs bırsey yapıyorumdur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Normalde heryere giricem ama ileride sadece aklımda kalan güzel extra aksiyon olan kısımlarına girerim. 1 kez tam bitireyim kolayken sonrası zorlaşınca nasılsa zamana yayarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 CapN said: Benım ıcın tek sorun var oda disc yedıgınde quest chain başa donmesı (belkı noobluktan yanlıs bırsey yapıyorumdur) Son checkpoint neresi ise oradan devam ediyorsun yada karakter ekranında istediğin bir questi seçip devam ediyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Son checkpointten başlayamıyorum ıste sorunum orda. Quest ekranındada dırek 1. quest gozukuyor sadece act 1 ı dun bıtıremedım saatlerce ugrasıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Wow'un bu denli başarılı olması bozdu herifleri. Etkileri görülebiliyor Sc2 ve D3'de. Oyuna kötü dediğim yok ama "bi Diablo 2 değil". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ad3m said: Forumları okuyorum millet 51-52 de falan infernoya geçmiş nasıl bir powerplay arkadaş bu ben 52 levelım nightmare da azmo kestim daha bir yeri dolanırken karanlık yer bırakmamaya çalışıyorum etrafa bakıyorum falan neler var neler yok sindire sindire dolanıyorum ortamı. level 60 olmadan inferno oynanmıyor. döner dururlar hell act3-4 ü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 @Masq bilmiyordum bunu o zaman bu yazanlar şu powerlevel exploiti ilemi giriyor actlere en az 3 tane yorum gördüm eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bildiğim kadarıyla 60 olm zorunluluğu yok inferno'ya, hell'i bitirince direk girebiliyorsun ama 61 yaratıklar geliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Nightmare 30, Hell 50, Inferno 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Toplam 4er Act var degilmi hepsinde. Ve actlerin uzunlukları birbirine yakınmı yoksa ne biliyim act2 mesela 1den kısa falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar