fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 atmosferi ve storytellig namına hiç birşeyi beğenmeyen bir ben varım sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bilmem kaçyıl süreleri , bilmem ne kadar bütçeleri vardı , sırf bu yüzden "bu nedir aga? " dedirtti , beklentilerin düşügünde demek az gelir. işin esprisi bu oyunu baştan sona noname bi şirket yapsaydı, becermişler guzel derdik . lakin konu blizzard , oyunda "diablo" olunca bişeyler bekliyor insan , onca yıl geçmiş inovasyon diye wowdan copy paste ekleme yapıosun oyuna. relentless facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kahretsin blizzard her zaman oyuncuları yüksek umutlara sürüklüyor. Bu şirket batmalı zamanı geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Herhangi bir oyun yoktur ki, çıktıktan sonra eleştirilere maruz kalmasın.Elinizdeki ürün ne olursa olsun herkesi aynı anda memnun etmeniz mümkün değil.Eleştiren veya (pvp patchi gelmezse) yakın zamanda bırakırım diyen %10 luk kesim elendikten sonra geriye kalanlarla Blizzard tam gaz devam edecektir. Açıkçası ben sevdim oyunu.Random mapler ve dungeonlar olduğu gibi,ne yapacağını bilmediğim rare ve elite moblarda ölmek bile bana zevk veriyor.Single yada parti ile gidilebilir ancak tamam itemleri dizdik hazırız diyip 4-5 elite&rare gelince ölebiliyorsam oyun güzeldir benim için.Yoksa grafikmiş bilmem neymiş bunlar hikaye.Bilgisayarımda hala ultima online yüklü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Valla oyunu oynuyoruz ama ciddi manada d2'nin optimize edilmişinden öte çok bir olayını göremedim yani. Çok rahat "türü yeniden tanımladı" oyunu olabilecekken tutacağını bildikleri reçeteyi kullanmışlar. Bunun dışında lootların aşırı random olması d2'de olduğundan daha çok canımı sıktı. Sırf str veren wizard only hat'lerden sırf int puanı veren barbar kemerlerine kadar beğenmedim. Oyunu offline oynayamamak en çok canımı sıkan şey. Pazar günü fazla kişi yüklenince bütün gün boyunca "bakım yapıyoruz yihaaa" yalanıyla oyunu kapadılar. Single oynarken sırf serverlarında dert var diye 6-7 kere oyundan düşürüldüm falan. Bunlar bir iki haftaya karşılaşmayacağımız şeyler diye düşünüyorum. Fakat can sıkmasını engellemiyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 fenris said: atmosferi ve storytellig namına hiç birşeyi beğenmeyen bir ben varım sanırım... evet ya bossların hihahaha beni asla yenemezsinden öteyi zorlayamaması durumu var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kanuni said: oturmus oyun turleri icin cilgin devrimsel gelisme beklemek bence yanlis, bir oyun turu icinde d3 un h&s icin yapmis oldugu bence devrim icin yeterli. cunku zaten 15 senedir olan uretilen gelisen bir oyun turu, yaris oyunu , fps vs gibi mmorpg gibi artik cilgin devrimsel bir seyler beklememek gerekiyor. d3 herhangi bir tur icin ornek alinabilecek bir oyun olmus. yani bir fps ciksa ve d3 gibi olsa, ya da mmo falan filan. 2012 icinde cikacak diger h&s leri oynayinca gorecegiz aradaki farki fazlada beklemenize gerek yok acikcasi. en azindan bir oyun ciksa d3 gibi kitlesi olup su forumda deliler gibi yazsa, serveri patlayinca 3 saat bekleyemeyecek ruh halinde olsa. bu bile yeter. forumdaki postlarin hepsi buraya kaydi ne derece iyi oyun oldugu ortada zaten. başından sonuna kadar fail post. aynı sırayla gidiyorum. oturmuş oyun türü diye bişi yoktur bana göre, herşey yeterince kafa patlattıktan sonra geliştirilebilir. yarış da fps de mmo da 15 senedir var ve onlar da üretilip geliştiriliyor. ama karşımıza devrim yapanları da çıkıyor. gerçi bence orada bahanesini düzgün verememişsin. Evet D3'ten örnek alınması gereken çok şey var, ama alınmaması gereken de var. diğer yazılanlar da oyunun popülaritesinin çok yüksek olmasından dolayı. neyse sonuç olarak benim yazma amacım D3'ün devrimsel olabileceğini söylemekti. veya bir başka H&S oyun da olabilir (Gerçi artık millet D3'e alışacak ve başka kimse farklısını yapmaya çalışmayacak yine klonlayacak falan). Örneğin Diablo turn-based'ken real time'a geçmişti, Condor games bunu 3-4 saatte yapabileceğini bilmesine rağmen turn-based'de ısrar etti, Blizz ile çok tartıştı(Blizz daha fazla kitleye ulaşmak için action istiyordu btw). Ama en sonunda yapıp da kendileri de test ettiklerinde hak verdiler daha eğlenceli olduğuna. Bu oyun oturdu 50 sene sonra H&S türü kalıp da oynuyor olsak bile hâlâ aynısı olur demek çok anlamsız. Sorun şu bence: Blizzard iyi bir firma, oyunlarını kötü çıkartmamak için uzun süre elinde tutuyor, ama aynı zamanda parayı da kankası Activision gibi çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paralı ah'miş ce miş yalan. Zaten millet inferonun yarısını bitirdi ( Casual takılanlar bile ) Şu salak set parçalarını bırak craft edebilmeyi ah'den bile alamadım 5m-10m arası. Eee ben bu seti neden giyeyim ki ? Oyunda inferno diablo kesince bir daha neden oynayalım yada neyi satalım alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 fenris said: atmosferi ve storytellig namına hiç birşeyi beğenmeyen bir ben varım sanırım... ben genel olarak kuşbakısı wow oynuyormuş hissiyle oynadım şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyun agır kotu cok da fazla bir beklentim yoktu zaten ilk beta videolarını izledikten sonra ancak gene arkadaslar yuzunden release gunu indirip kurmaya calıstım oyunu ( blizz degil de baska bir firma release i olsa itin g**une sokmustu herkes oyunu) blizz sc2 den sonra diablo da da bekleneni yaptı, yani hicbirsey yapmadı... d2 exp olabilecek oyunu milyonlara d3 olarak kakaladı herkesin yasadıgı sorunları tekrar yazmak istemiyorum, butun bu hataların blizz tarafından yapılıyor olması ise gozyumulacak bir durum degil... wow downloader ile elde ettikleri tecrube nerede ??? single player oyunu "release de olur boyle seyler birkac zamana duzeltirler" demek nasıl bir mantık onu da ben anlayamadım. senaryo kotu, muzikler d2 den arak (giris ekranındaki ile bıraksalarmıs iyiymis), oynanıs kotu, grafikler kotu, boss encounter lar kotu ancak 2/10 puan alır benden D3 oldugu icin, baska bir oyun olsa d2 cakması diye yuklemezdim bile... oynamıyor muyum tabi ki oynuyorum d2 sıkmıstı 10 yıldır degisiklik oldu bana da ancak bu durum cok uzun surmez 10 yıl degil 10 ay bile oynayacagımı sanmam. yazarken fark ettim cok kızmısım blizz e sc2 den sonra demek :) 2 efsaneyi de bok etti bundan sonra da WoW2 cıkarırsa sasırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1 2 aya herkez bırakmaya yeltenir , blizz de bi patch ile yeni bişeyler getirir aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ozii_x said: Paralı ah'miş ce miş yalan. Zaten millet inferonun yarısını bitirdi ( Casual takılanlar bile ) Şu salak set parçalarını bırak craft edebilmeyi ah'den bile alamadım 5m-10m arası. Eee ben bu seti neden giyeyim ki ? Oyunda inferno diablo kesince bir daha neden oynayalım yada neyi satalım alalım ? bu düşünce yapısıyla hiç bişeyden zevk alınmazki. yıl 1: doğdum ve mama yedim niye hala bebeğim? yıl 7: okumayı söktüm niye hala okuldayım? yıl 28: çocuk doğdu niye hala evliyiz? yıl 70: niye lan niyeeeee işin şakası bir yana diablo budur ve böyle oynanır. aylarca bir tane item peşinde koşarsın tam onu çıkaracağın sıradan yeni yama yayınlanır yenilikler gelir sonra aylarca onlarla uğraşırsın eğlenceside buradadır. inferno diablo kesmek bir amaç değildir hatta önümüzdeki beş, altı yıl içinde binlerce kere daha keseceksin eğer bu oyundan zevk alıyorsan çünkü bu oyun tam olarak bundan başka bir şey vaad etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyun çok güzel bence çoğu kişinin beklentisini karşılamıştır. Zaten daha bunun expansionu olacak her türlü 5 tane hero nedir? ayrıyetten pvp olayı kötü olacak diye düşünen arkadaşlar diablo zaten abi bu ne kadar güzel olabilir ki ömrümüz farmla geçicek bu kadar basit pvp yapmayak isteyen gitsin uo oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Blizzard north un geliştirdiği diablo 3 konseptini komple çöpe atmaları en büyük fail bence. Diablo 3 ,çoğu kişinin sandıgı gibi 12 yıldır yapım aşamasında değil.Bliz northun dağılması ve elemanlarının nerdeyse hepsinin ayrılmasından sonra, 2006 sonu 2007 başından beri diablo 3 üzerinde yeni ekip ile çalışıyorlar.Yeni elemanlarla da 5 senede yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar.Baktılar wow atmosferi milleti baya sarıyor,d3 de ona göre şekillendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 abi. millet napmış yerden yere vurmuş. bi amele ben varım heralde direkt 106 hours played çakmış? edit: kafiyeyi kest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyun mob grind yapma üzerine kurulu ama sonunda ödül, amaç gibi hiçbir şey yok. Amacı daha da grind yapmak :D. Diablo 2'de ladder vardı en azından. Oyunu ileri götüreceklerine kırpıp amaçsız grind oyunu yapmışlar. Tabi bunları söylememe rağmen oynuyorum, çünkü bu amaçsız grind zevkli geliyor, alternatifi yok ondan muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oyunun çıkış tarihini eleştiriyorum ben. finallere 2-3 hafta kala ki nerdeyse bütün dünyada aynı tarihlerde oluyor 10 sene beklediğimiz oyun çıkarılır mı lan nasıl bir strateji anlamıyorum ki. almadım bile oyunu ki biliyorum 1 ay sonra oynamaya başladığımda insanlar sıkılıp bırakmış olacak çünkü 3 tane bosu ne kadar zaman grindlayabilirsin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bıngıldak'ın mesajı üzerine bingildak said: grafikler fena değil diyen insanlara anlam veremiyorum, bundan daha iyi ne olsun ya. eski donanımlarda low'da gayet sağlıklı çalışıyor, high end'lerde çok güzel efekler ve görseller.. ne olacaktı yani? oyunu sadece 2000 dolar üstü pc'ye para yatıranlar mı oynasın? hahah birkaç gündür diablo oynuyoruz, bir yandan bunun muhabbetini yapıyoruz, bıngıldakın yazısı da üstüne çok güzel gitti. "grafikler kötü olmuş" diyince muhakkak biri çıkıp "ne olacaktı ki, sadece 10000 dolarlık bilgisayar alabilenler mi oynayacaktı?" oyunlarda low-med-high-ultra seçiminin olmasının bir nedeni var. eğer birisi "10 yıllık donanımımda da çalışmasını istiyorum" diyorsa, low kullanır, low ayarlar eski bilgisayarına hitap ediyor mu ona göre hesaplar. ancak high/ultra ayarlarında grafiklerin yetersiz olmasından bahseden birisine çıkıp da "ne yani, illa 10000 dolarlık pc kullananlar mı oynasın istiyorsun" demek çok saçma bir argümandır. çünkü low ayarlarda oynayacak bir kişiyi etkilemeden de high ve ultra ayarları geliştirmen mümkün. ancak bu kitle bunu istemez, illa 10 yıllık makinesinde en yüksek ayarlarla oynamak zorunda, o yüzden de blizzard direk o kitleye hitap ederek grafikleri eski sisteme göre ayarlamış. bu arada ben de bir pros cons yapayım. pros: + battle.net başarıyla oyuna entegre edilmiş. birkaç eksiği vardır muhakkak, ama arkadaş listendeki kişinin o an oynadığı karakter, bölüm, zorluk seviyesi gibi ayarları görmek, grupta oynuyorsa kimlerle oynadığını görmek, o kişinin oyununa hızlıca girebilmek vs gibi detaylar güzel ayarlanmış. + oyunun map tasarımları ilginç. arkaplandaki bölgelerle "başka bir yer de var" hissi vermeleri güzel olmuş. üç boyutlu bölümleri oyuncuya farklı atmosfer, farklı senaryolar sunabilmek için kullanmışlar. + genele baktığımızda act 1-2-3'ün uzunluğu tatminkar. sırf "uzun olsun" diye birbirinin aynı tasarımlı yüzlerce bölümü tekrar tekrar dolaşmaktansa böylesini tercih ederim. adamlar her act'a farklı çeşitlikte bölgeler ekleyerek o tekdüzelikten çıkartmışlar. quest zincirlerinin akıcı hikayesinin de bunda etkisi var. yine de bölüm uzunlukları biraz daha uzun olabilirdi, çünkü sanki daha fazla quest varmış da sonradan çıkarmışlar gibi hissettiriyor. özellikle act 4 çok kısa kalmış. act 1-2-3'den sonra şıp diye bitiyor. + inventory'de itemlar için farklı farklı slotlar kullanılması çok hoşuma gitti. omuzluk için ayrı, kolluk için ayrı, bilezik için ayrı felan... günümüz rpg'lerinde hep daha da az item çeşidine gidiş varken böyle bir hamlede bulunmalarını beğendim. yine de cloak/cape için ayrı bir slot olmasını çok isterdim. + oyunun bazı konularda oyuncuya customization imkanı sunması güzel olmuş. arabirimde birçok şeyi kendi isteğimize göre açıp kapayabiliyoruz. isteyen health barların sayısını görebiliyor, isteyen tümden health barları kapatabiliyor vs... cons: - oyunun grafikleri ve gameplay'i dönemin gerisinde kalmış. sanki bu oyunu 2008'de hazırlamışlar ve bitirmişler de, şimdi sanki, "hadi abi nostalji yapalım diablo 3 oynayalım biraz" diyip oynuyormuşuz gibi hissettiriyor. - grafikleri nispeten eski kalsa da, yine de oyunun performansı yetersiz ve sistemi çok zorlayabiliyor. birçok yerde oyun teklemeye başlıyor, bazı yerlerde de tümden duruyor ve hiç oynatmıyor. optimizasyona önem vermemişler. - level randomizationı yetersiz. dungeonlar üç-dört tane kalıbın birbiriyle birleşmesinden oluşuyor. sürekli "aa ben buraya az önce gelmemiş miydim" hissi veriyor. dış bölümlerde de tek bir rotayı takip edip, birkaç taş duvarın değişmesini ve binalardaki kapıların "açık" olup olmamasını görebiliyoruz. diablo 1 ve 2'den sonra böyle bir level randomization çok zayıf olmuş. - sürekli beyaz-gri itemların düşmesi çok gereksiz. bu silahların değeri levellarına göre değişmediği için, gereksiz "trash item"lardan ibaret durumda. savaş sırasında yanlışlıkla çantaya atıyorsunuz, sonra geri yere atıyorsunuz, itemların olayı sadece bundan ibaret. ya bunun yerine üç beş kuruş gold düşmesini ayarlama imkanımız olsaydı, ya da levelına göre fiyatı da artsaydı (aynı mavi/sarı itemlar gibi). - skillerin levela göre scale olmaması çok sıkıntı doğuruyor. ilk levellarda seni über ötesi hissettiren bir skill, orta seviyelerden sonra "amaaan, sinek vızıltısı gibi bir şey bu, napayım, at gitsin" dedirtiyor. dps'ne göre ayarlanan skillerde bu sıkıntı yok, ama sabit rakamlı olanlarda "çöp skill" etkisi doğuruyor. - zırh tasarımlarının bazılarında wow hissi var, onlar kötü olmuş. tarihsel silahlardan baz alınarak konulan silahlar gibi, tarihsel (veya p&p oyunlarından aşina olduğumuz) zırhları koyabilirlerdi. özellikle aynı seviyelerde çıkan zırhların biraz daha birbirine yakın olması sağlanarak o palyaço vari hissinin önüne geçilebilinirdi. - sürekli online olmak zorunda kalmak çok saçma olmuş. hani tamam anlayabilirim "singleplayer oynayan arkadaşına istediğin zaman girip çıkabileceğin" bir sistem için illa battle.net üzerinden oynamanı şart koşmuşlar olabilir de, valve gibi firmaların daha iyi örnekleri var, bunlardan yararlanabilirlerdi. örneğin l4d2'de "arkadaşının oyununa istediğin zaman girme, achievementlardan yararlanma, steam sistemi tarafından kontrol edilme" gibi hadiseler var, ama steam çökmüşken bile o anki oyun aksamadan devam edebiliyor. ilk bağlandığın server (dedicated server, arkadaşının açtığı local game vs...) açık olduğu sürece oyun da devam ediyor. şu anki sistemde battle.net'e en ufak bir şey olduğunda singleplayer oynayan bile sıkıntı yaşıyor. 2000 üstüne fırlayan pingler, chat penceresi üstünden gitmeyen mesajlar, "server shutting down" uyarıları, oyuna girmek istediğinde karşılaştığın "error" pencereleri felan hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Selamisahin said: Oyunda eski Diablolardaki "karanlık" hava bir şekilde eksik. Kabul etmek lazım. WoW ile alakası yok elbette ama WoW'un Blizzard'ın tüm bakışını çok etkilediğini de göz ardı edemeyiz. Starcraft 2'de de Diablo 3'te de WoW esintilerini hissedebiliyoruz. Motorları apayrı, grafiklerin WoW'la dedeğim gibi alakası yok ama ara ara renk paletlerinin WoW hissiyatı yarattığı da bir gerçek. Act II'deki Silvermoon benzeri şehir çok cart... Buna mesela -oyunla ilgisi yok desek de- oyun kutusundaki Diablo çizimini gösterebiliriz. Deathwing'e çok benziyor. Sanatsal açıdan ise stilleri hanidiyse tamamen aynı. Doğal olarak yeni oyunlarda WoW havası esebilyor az da olsa... katılıyorum. bazı yerlerde karanlık ve loş ortamlar yapmaya çalışmışlarsa da, tam tutturamamışlar onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 O eski karanlık havası Diablo'nun ilk oyunundan beri yokki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 orly said: oyun çok güzel bence çoğu kişinin beklentisini karşılamıştır. Zaten daha bunun expansionu olacak her türlü 5 tane hero nedir? ayrıyetten pvp olayı kötü olacak diye düşünen arkadaşlar diablo zaten abi bu ne kadar güzel olabilir ki ömrümüz farmla geçicek bu kadar basit pvp yapmayak isteyen gitsin uo oynasın :) Başka bir şey yazcaktım da... Niye pvp yapmak isteyen UO oynuyor? Mecbur mu? Yani d2nin verdiği pvp hazzını bana cidden çok az oyun vermiştir. Bunu istemek yasak mı? Ya da farm yapmak isteyen adam sadece farm mı yapmak ister? Senin farm yapmaktan zevk almana insanlar saygı gösteriyor da sen saygı göstermek yerine "Ya sev ya da terket" mantığına neden giriyorsun? D2'de farm yapmayı çok sevdim. D2 hala bilgisayarımda yüklü. Ev arkadaşımla beraber son 2 yıldır hala D2 oynamaya devam ettik. "Wobaa X'in Y'si düştü." demek en az senin kadar beni de tatmin ediyor. Ama ben pvp'den de zevk alıyorum. Not: 2 gündür çok feci şiştim de. Kusura bakma senlik bir durum yok aslında :) Barbarla reskill yemekten şiştim. Asabiyete vurdum. Gel sana AH'den item alayım barışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kanuni said: Tresure goblin npcleri yaratilmis en iyi npc acik ara. Pesinden manyakca kosup packlerin icine dalmak ve duramamak ... Pure fun muahha buna tamamn katılıyorum, inatla dur lan koduum pullama o packide diye diye kovalıyorum çok keyifli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 en iyi npc, golden axe teki goblin, d3teki ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oynamadigim icin bilemiyorum ama d3 deki fena eglenceli. piril piril her vurdugunda gold dusuyor yem atilmis tavuk gibi pesinden kosuyorsun oldurecegim diye ve o an cevrende ne var ne yok siliniyor gozunden illaki keseceksin o seyi. bu acaip bir olgu resmen d3 kendi kendi ile dalga gecmis de oyunculari yerin dibine batirmis gibi felsefik bir sey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kanuni said: acikcasi oyunu bir haftada inferno seviyesine getirmis adamin benim gozumde hiyar olmasi disinda gozle gorunur bir manasi olmuyor genelde. issiz gucsuz sorumsuz, asosyal, iq su 100 altindaki bir saftirik malovun oyun hakkinda yok kolay olmus yok soyleydi boyleydi diye serzeniste bulunmasi benim icin onemsiz cunku bu gibi insanlari hayatimda gormek istemezken dediklerinide pek ipime takmiyorum. İnsanlara, kendi fikrin de olsa, alenen hakaret etme hakkınız yok. İşi de olmasa, sorumsuz da olsa, kimseyi yargılayamazsın - en azından bunu yapıyorsan bile böyle bir public ortamda paylaşamazsın - senin veya kimsenin haddine değil. Yazdıklarına dikkat et lütfen, son uyarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar