Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Beğenmeyen kendi daha iyisini yapsın biz de oynayalım. Ohhh ilk ben dedim ya bunu rahatım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 >axedice beğenmemiş >lvl60 WD 50+ hours played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 O 50 saatten sonra baydı ama. Özellikle multi oynarken eğlenceliydi ama bi yerden sonra sıkıyor oyun. Para vermiş olsam giden paraya yanardım, 60a kadar kasarken eğlendiğim için giden saatlere yanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 server upkeep var tabi bi de ay araya bissürü mesaj girmiş :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 axedice said: O 50 saatten sonra baydı ama. Özellikle multi oynarken eğlenceliydi ama bi yerden sonra sıkıyor oyun. 5 kişi başladık. Şu an hepimizde aynı durum var.2 gündür giren yok.Diablo 2'nin bendeki play time'ı değil 2 gün 200 gündür. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Daha infernoya gelmedim hatta onu bırak multi bile oynamadım yaşanacak çok şey var daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ben de kurulu valla d2. Ladder en son ne zaman reset yemişti? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Saeros said: server upkeep var tabi bi de ay araya bissürü mesaj girmiş :((( evet popüler tabirle kullanıcı deneyimini zayıflaştıran sunucuların masrafı var. bizi hapiste tutan gardiyana da para ödememiz lazım, bedavaya nasıl olsun bu işler heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 server upkeep o kadar komik derecede küçük ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 daha önce bahsettiğim item loot olayının kötü yapılması üstüne bir yazı: http://www.alexc.me/a-scientific-explanation-why-diablo-3-is-less-addictive-than-diablo-2/417/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Neredeyse bütün önermeleri yanlış o makalenin. Bir de bilimsel açıklama demiş, şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 baba bana biri lütfen açıklayabilir mi bu rmah'ın bu oyunda f2p shopundan, ya da edit char dan ne farkı var? resmen f2p oyunu parayla kakalıyorlar abi. f2p in mantığı neydi? oyunu yapan firmanın para kazanacağı bir shop açılırdı, oyun bütün dünyaya downloada açılırdı. kasan çatır çatır shop a uğramadan oynar(ki iyi f2plerde oynar, diabloda kasan oynayamıyor da?) kasamayan ya da çok parası olan basar parayı item alırdı shoptan. e sen oyunu para vererek alırsan. ondan sonra mutlaka shopa uğramak zorunda kalırsan. ne bileyim abi anlamadım ben. şu oyuna rmah yapılmayacak olsa bu kadar shopa yönlendirelecek miydi acaba oyuncular.. insanlar mantığı zaten item toplamak olan oyuna para veriyorlar. ok. sonra item çıkartamadıkları için shopa girip bir de orda komisyon veriyorlar. ve hadi bunlara mantıklı diyelim. e be abi oyunun amacı da item toplamak zaten? kimse cinematicas, yok efendim yaşatan atmosfer diye gelmesin. gitsinler pixar kursunlar o zaman. eleştrilen nokta bu. konunun ilk sayfalarına göz attım şimdi axedice haklı yani. Feamer said: oyun bedava olsa anlarım ah ye abanmalarınıda, zaten 130 tl para verip alıyorsun oyunu, ucuz da değil, verilen bi hizmette yok, ee bu kadar para nereye gidiyor? olay direk şu. bingildak said: Şu yaptıkları bence kesinlikle bir pilot denemesi. Kullanıcıyı test ediyorlar. Eğer bu pilot denemesinden blizzard tarafı istediği sonuçları elde ederse bundan sonra hiçbir blizzard oyununu "ekstra" ek ücretler ve komisyon vermeksizin oynayamacağınızı (100% içerik ile) garanti ederim. altına da imzamı atarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oh dün bitirdim. abi başlarda hikaye anlatımı falna güzeldide sonradan çok sıçtılar sdsfs. Gergenin postu süper özetlio durumu. ama mesela bak, her beaste laflı bi lore, ne bileyim güzel bi hikaye kotarılmayas çalışılmış en azından bi deneme var. Sonra vazgeçmişler. Mesela act 1 de kasap gelio, biz lorelo dioz ama ordan decard abimiz çıkıo ve " bunnardan cehennemde çok var ayrı kafeste falan tutuluo öle havaya girme len artiz" dio ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bide inferno falan umrumda deil baktım oynayamıorm oynamam. Nasolsa mmo diil, e kontenti büyüleir gördüm yaptım kestim başka char açar baştan oynarım böle loopa alırım sdsfs. Inferno da rezil olcamaama hellde kral olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 harbi butcher komedi ama, öyle rastgele bir kapının arkasından CEEE!!! yapan bir tipti sadece. halk adamıydı butcher. burada "İŞTE KARŞINIZDAAAAA, IŞIIIIIIN KILICIIIII!!!!" şeklinde takdim edilmesi tam komedi olmuş. leoric olmalıydı act1 boss. cain'in anlatımı işi daha da kötüleştiriyor, "bunlardan zilyon tane var, act1 bossu olarak generic, aynısını sokakta görebileceğiniz bir tip seçtik" diye itiraf etmek = facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 leoric olmalıydı da leoric de bebe modu şu an. küçükken d1'de tomb of leorice girdiğimde arkadan gelen sesten altıma s*çardım resmen. karizma bi elemandı. gerçi 10-15 holy boltta ölüyodu ama o tombun içinde bi ton leverli oda falan vardı zevkliydi be. şimdiki HAHAHA GTFO BITCH ME NO DIE tarzı bi konuşma olmaz yani. ayrıca ölü olması gereken bu adamı niye resleyip bi daha öldürüyoruz kaçırdım loreun o kısmını galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 meteor düşünce canlanıo işte bunlar yada ben öle annadım :p. diablo ne kadar çok konuşuyo ya. Ya aslında güzel şeyler var ama kaçırıosun arada yarıda kesmişler artık lore ekibini işten mi çıkarmışlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Meteorun niye öyle bi etkisi olmuş acaba. Düşen yabancı değil, bizim eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tyrael açıklıyor zaten oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kaçırmışım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bunlar aynı kökenden mi ne geliomuş falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 oyunu geldigi nokta.. gold farm, Goblin peşinde koş, avantajlı spotlar elite pack leri tepeden avlama, Chest Avı, su an oyuna boyle dvm ediyorum burdan dusen itemleri sat yeni item al ilginç bir oyun haline geldi diablo gecen gun bi arkıma hadi gelde su act 2 de ilerleyelim bare dedim 1 saat ilerledik o 1637612 kere oldu bende wizard saolsın kaçmaktan bi hal oldum:) işin sonu soyle bitti -hadi gel goblin keselim -ok bulan hbr versin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 diablo ne zaman farklıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hakikaten sıkmaya başladı. GW 2 çıkana kadar Tera online mı başlasam napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Sparkcaster said: diablo ne zaman farklıydı? ben sunu anlamıyorum herkesde bunu inatla soyleyip duruyor diablo 1 diablo 2 oynasaydın ozaman bir fark olmayacaksa neden yeni oyun yapıyorlarki cıkan oyuna surekli patch yapılsın.. biz burda olması gerek diye eleştiriler yapıyoruz dostum.. neyse ben ztn yeni bişeyler cıkana kadar vakit geciriyorum eleştirilerimi not ediyorum buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar